Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod!

KezdőlapPortal*Legutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan)

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Superbi Squalo
Admin
Admin
Superbi Squalo

Hozzászólások száma : 108

A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan) Empty
TémanyitásTárgy: A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan)   A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan) EmptySzomb. Okt. 22, 2011 1:28 am

Nos, akkor srácok, vágjunk is bele!

Taka: Tsuna magához hívat, hogy felajánljon neked egy kis pihenőt, a messzi Himalájában, egy szövetséges családnál. Garantálja számodra a testi-lelki felfrissülést, és közli, hogy Kyou is megy a kirándulásra. Miután megtudod ezeket az információkat, kezedbe nyom egy repülőjegyet, majd az egyik embere elvezet egy autóhoz, amivel kivisznek téged a repülőtérre.
Amint leszáll a repülőd, vár rád egy autó, ami elvisz egy hatalmas szerzeteskolostor elé, ahova jó fél órás lépcsőzéssel jutsz fel. Amikor végre feljutottál, egy szerzetes szólít meg, aki már várt rád.

-Üdvözletem! Bizonyára Ön Taka, a Vongola főnök öccse. Hadd mutatkozzam be, az én nevem Lee barát. Üdvözlöm a LeiLei Testvérek kolostorában. Kérem, kövessen.

Elvezet a szobádhoz, ami természetesen a kolostor másik végében van. Kérlek írd le, hogy milyen a környezet, az emberek, akiket látsz útközben. Ezt a részt rád bízom.
Amikor elértek a szobádhoz, közli veled, hogy Kyou is nemsoká érkezik, majd értesítenek.
Egy óra múlva jön vissza Lee barát, és szól, hogy megérkezett Kyou és a társa. Ezt az egy órát írd le, hogy mit csinálsz addig.

Posztod addig tartson, amíg elindultok a szobádból Kyou-ék elé!

Kyou: Levelet kapsz Tsunától.

Kedves Kyou!

Van számodra egy meglepetésem. Kapsz egy kis pihenőt, amit Takával fogsz eltölteni, a Himaláján az egyik szövetségesünk vendégeként. Lesz egy kísérőd is az útra, aki bármelyik pillanatban megérkezhet hozzád, és tájékoztatást fog kérni a küldetésről. Szóval, a feladat, hogy utazzatok el a Himalájához, ahol egy autó fog várni, aki elvisz titeket a helyszínre. Két repülőjegyet mellékeltem, gondolom már észrevetted. Aztá, csak óvatosan!

Tsuna

Amikor végzel a levél elolvasásával, szinte abban a pillanatban csöngetnek. Ajtót nyitsz és látod, hogy egy fazon keres téged, aki azért jött, hogy neked segítsen.

Kami: Egy levelet kapsz a Vongolától, hogy lenne itt valami, amit meg kéne oldani és ehhez pont a Te képességeidre lenne szükség:

Szervusz, Kami!

Rég beszéltünk, remélem, jól érzed magad, nem szűkölködsz semmiben. Szóval, nem is terelem a szót tovább, lévén, hogy tudom, mennyire türelmetlen is vagy. Lenne számodra egy feladatom. Van egy rokonom, aki úgy néz ki, hogy a következő főnöke lesz családunknak. Van számára egy feladatom, de szeretném, ha elkísérnéd, nehogy valami történjen. A pontos címet megtalálod a boríték belsejébe írva. Menj el hozzá és Ő tudni fogja, hogy mi a feladat. Annyit elárulok, hogy külföldre kell utaznod, szóval nem árt, ha rendesen összecsomagolsz.

Tsuna

Ezek után elmész a megadott címre és beszélsz a sráccal, tehát Kyouval, aki tájékoztat a küldetés további részéről.

Kami és Kyou: Bemutatkoztok egymásnak, megbeszélitek nagy vonalakban a küldetést, majd elmentek a repülőtérre.
A repülőutat rátok bízom. Amikor leszálltok, titeket is felvesz egy autó, és elvisz ugyanahhoz a lépcsőhöz, amit ti is megmásztok és egy szerzetes vár titeket.

-Üdvözletem, fiatal Vongola, és kedves kísérője. A nevem Yuen barát, Taka már várja Önöket. Kérem, kövessenek.

Posztotok addig tartson, hogy elindultok a barát után, találkozni Takával!

Csak, hogy könnyebb legyen elképzelni, a lépcső, amin fel kell mennetek, nagyjából így néz ki.

Posztolási határidő: [MÓDOSÍTVA!] Posztolási határidőtök október 31. (vasárnap)!

A hozzászólást Superbi Squalo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 26, 2011 4:11 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan)   A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan) EmptySzomb. Okt. 22, 2011 3:39 am

Egy korareggeli napon, arra ébredek, hogy valaki ráült a kapucsengőre.
~ Ha nem megyek ki, csak el fog menni, ha annyira fontos, majd visszajön.
Hiába, már legalább egy 20 percet vártam és nem unta meg. Felpattantam az ágyból, felvettem egy köntöst és a kapu felé vettem az irányt. Szerencsétlenségemnek hála elfelejtettem, hogy az ajtó előtt lépcső van, így akkorát estem előre, hogy azt hittem ott fogok meghalni. Gyorsan felkaptam magam, mintha nem történt volna semmi és kisétáltam szépen lassan a kapuhoz. Tsuna egyik embere várt rám.

~ Ááá már értem, ha nem adja át az üzenetet, ahogy ismerem Tsunat biztos kicsinálja.
- Igen tessék, mi olyan fontos, amiért ilyen hosszú ideig nyomtad azt a r*hadt csengőt?
- Üdvözlöm tisztelt Sawada Takayuki úr, a főnök küldött, hogy azonnal menj el hozzá, van egy fontos feladata számodra.
- Rendben, ahogy végzek a dolgaimmal odamegyek, nyugodtan menj vissza hozzá, majd megbeszélem vele a többit.
- Rendben van.

Majd távozott, közben gyorsan felöltöztem, megreggeliztem és elindultam Tsunához. Ahogy mondta a testvérem embere, tényleg várt rám.

- Szia bratyó! Halottam kerestél, amúgy örülnék, ha nem ilyen kora reggel keresnél fel legközelebb, tudod nekem is vannak fontos ügyeim esténként és nekem is kellene valamikor piheni.
- Hello Taka! Pont erről szerettem volna veled beszélni.
- Igen? Ezen belül, miről? Nagyon nem vagyok képbe bátyó.
- Hát arra gondoltam rád férne egy kis pihenő, így elkellene menned Himalájához egy szövetségi családhoz. Hidd el ott olyan fürdő van, ami teljesen felfog frissíteni.
- Hát bevallom őszintén, nem nagy kedvem van hozzá. Szóval, ha csak ennyi lett volna akkor megyek haza.
- Még van valami.
- És mi, mondjad már, ne nekem kelljen már mindent kiszednem belőled.
- Megy Kyou is
- Rendben van, mikor megy a repülő vagy kocsival megyünk Himalájáig? Ő is velem utazik?
- Igen, gondoltam. Nem is emlékszem már mikor haverkodtál vele ennyire össze. Amúgy kocsival kivisznek a repülőtérre aztán, mehetsz is egy repülőgéppel. Kyouval, majd csak ott fogsz találkozni. *Kezembe nyomja a repülőjegyet.* Az autó már kint vár.
- Ok bratyó, akkor később találkozunk. Jó munkát.
- Helló öcskös, aztán attól függetlenül vigyázz magadra.
- Ismersz már, engem nem kell fé- miközben kifele mennék megbotlok a küszöbben és beesek a szemben lévő szobába, ahol épp Hibari pihen.
- Igen erről beszéltem. *Mosolyodott el*, majd szépen lassan csendben kiosonok és kimegyek az autóhoz.
Egy félóra alatt kint is voltunk a repülőtéren, majd elfoglaltam a nekem szóló helyet a repülőgépen. Az út 2-3 óra, így volt időm egy kicsit pihenni. Ahogy kiszállok a repülőgépből, már várnak rám. Egy kisebb kocsikázás után, megérkeztünk, majd meredten néztem felfelé, hogy milyen hosszú az a lépcső.
~ Mi a fene? Ez nagyon hosszú. Ezen kellene fel mennem? Hát ezek hülyék? Tudják milyen szerencsétlen vagyok néha? Mire felérek este lesz.
Persze túl negatívnak láttam a dolgokat, elég volt tizenkét óra és már fent is voltam. Nem sokat pihenve elém áll az egyik szerzetes.

-Üdvözletem! Bizonyára Ön Taka, a Vongola főnök öccse. Hadd mutatkozzam be, az én nevem Lee barát. Üdvözlöm a LeiLei Testvérek kolostorában. Kérem, kövessen a szobájához.

Meg se bírtam szólalni hirtelen a fáradtságtól, de követtem eme fickót. Miközben sétáltam sok borotvált fejű fickót láttam, de olyan hülyén néztek ki azokkal a szerzetes ruhákkal, hogy az már fáj. Sosem értettem, miért jó ilyen hacukákat felvenni. Ellenben a hely nagyon tetszik, a designja sőt, úgy az egész tetszik, csak ők nem kellenének ide.
~ Mindegy nem akarok paraszt lenni, ezt nem mondom el nekik. *mosolyodtam el.*
Majd végre megérkezünk a szobám elé.

- Ja még annyit, hagy fűzzek hozzá az előző mondandómhoz, hogy Kyou nem sokára itt lesz. Ahogy megérkezik, ismét jön majd ide valaki és értesít.
- Rendben van. *Meghajlok, ő is meghajol és távozik.*

~Na szóval van egy kis időm mit csináljak? Már nincs kedvem aludni, kellene valami izgalmas dolgot tenni.
Ahogy lepakoltam a holmimat a szobámba, elindultam körül nézni. Találkoztam két ülő szerzetessel, akik éppen valamit játszottak. Az egyik feketével volt a másik a fehérrel kövekkel, de volt amikor az egyik át nyúlt a másiknak a kövéhez és levette a pályáról. Igazból akárhogy néztem nem tudtam felfogni eme élvezetnek az értelmét. Nem sokat vártam rájuk is kérdeztem.

- Yo szerzetesek! Megszeretném kérdezni, hogy mivel játszanak, amennyiben elárulják nekem.
- Üdvözlöm Sawada úrfi. Ezt a játékot Gónak hívják. Mind két fél külön-külön színnel van. Jelen esetben én vagyok a feketével és Joe barát a fehérrel. A cél, hogy minél nagyobb területet keríts el, mint a másik. Úgy, hogy közben ne haljon meg a te alakzatod. Ez egy teljesen logikán alapuló játék.
- Jó ezt én nem értem túl bonyolult, azért köszönöm, hogy elpróbálta magyarázni nekem. További kellemes napot.
- Viszlát.

Tovább mentem, hogy körbe nézzek a területen, de amikor megbotlottam estem volna előre volt előttem egy kiálló fadarab, mely simán átszúrta volna szívemet, ha nem „jön” elő a másik énem, akinek sikerült kikerülnie ezt a kiálló akármit. Visszasétált a Gósokhoz és oda szólt hozzájuk.

- Tiszteletem szerzetesek, kiszeretném próbálni ezt a játékot, ha lehetséges.
- Persze, miért is ne. Kérlek foglalj helyet és játszhatunk szimultánt. *Elkezd fekete köveket letenni a pályára. *
- Maga mit csinál?
- Hát előnyköveket adok melyekkel könnyebben fogsz tudni játszani.
- Ha megbocsátja nekem, de nem kell ilyen dolog ahhoz, hogy nyerjek. *Hitetlenkedve nézz Takára.*
- Rendben van, ahogy szeretnéd, majd le is teszi a követ.
- Akkor jó játékot és én is teszem a követ.

A köveket egymás után rakosgatjuk és az állás neki kedvezz, majd egy kifinomult lépéssel átveszi az egész játékot Taka.

- Hogy lehet ez? Még 3 perce nem is ismerted a játékot, hogy tudsz akkor így játszani.
- Hát ez tiszta unalom, azt hittem valami kellemesebb játék, majd távozom. *Kissé bunkón.*

Miközben sétálnék vissza a szobámhoz, hogy lefeküdjek aludni, ismét elém kerül egy szerzetes, aki azt állítja, hogy megjött Kyou. A szerzetes ismét követni kezdem, annak reményében, hogy mihamarabb ismét láthatom rég nem látott barátomat.
Kami Nora
Felhő
Felhő
Kami Nora

Hozzászólások száma : 12

Karakter információk
Család:: Vongola
FV: 10.000
Pénz:: 100.000

TémanyitásTárgy: Re: A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan)   A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan) EmptyPént. Okt. 28, 2011 7:38 am

Az éjszakám nem volt kellemes mert egy kóbor kutya ugatott kint a házam előtt. Szerencsére volt olyan ügyes, hogy pont az éjszakám közepén sikerült oda ólálkodnia. Amikor neki kezdett azonnal felkeltem kimentem és egy érmét a homlokcsontba hajítva megszüntettem a zavaró tényezőt. Utána még begyűjtöttem az érmét megtisztítottam, és uzsgyi rohantam vissza aludni. Sajnos így már közel sem volt olyan kellemes. Be kellene ruháznom valami szigetelésre a házamban, mert ez így nem lesz fasza. Szinte minden este felébredek valami kis neszre. Mondjuk, egyszer szívesen kipróbálnám, hogy mi lenne, ha a házon belül hallanék motoszkálást. Biztosan kivégezném az illetőt. Mi az, hogy kivégezném. Előkapnám a két kaszát és egyetlen gyors keresztvágással, eltávolítanám a kezeit és a fejét az alaknak. Olyan nyugtató volt ebbe belegondolni. Nincs szükségem biztonsági rendszerre, hisz én magam vagyok a riasztó. Minden apró neszre felébredek, és ha olyan halkan képes közlekedni, hogy én ne vegyem észre, akkor megérdemli, hogy kiraboljon, és ha már felébredtem, akkor szerencsésebb esetben csak egy érmével végzek vele rosszabb esetben, pedig a kaszáimmal kezdem el kaszabolni. Jártak már betörők nálam de eddig egy se hagyta el élve a házat. Mondjuk egynek majdnem sikerült elkúsznia a küszöbig utána, meg már végül kivéreztettem. Másnap reggel, amikor csörgött az óra már egy levél várt a postaládában. Fogalmam nincs, hogy mi lehetett, de amikor megláttam rajta a pecsétet azonnal eszembe jutott a Vongola. Talán most meg kapom első küldetésemet elismert családtagként? A levélben ez állt:

Szervusz, Kami!

Rég beszéltünk, remélem, jól érzed magad, nem szűkölködsz semmiben. Szóval, nem is terelem a szót tovább, lévén, hogy tudom, mennyire türelmetlen is vagy. Lenne számodra egy feladatom. Van egy rokonom, aki úgy néz ki, hogy a következő főnöke lesz családunknak. Van számára egy feladatom, de szeretném, ha elkísérnéd, nehogy valami történjen. A pontos címet megtalálod a boríték belsejébe írva. Menj el hozzá és Ő tudni fogja, hogy mi a feladat. Annyit elárulok, hogy külföldre kell utaznod, szóval nem árt, ha rendesen összecsomagolsz.
Tsuna

Eléggé hivataloskás szaga van amit nem szeretek de a munka az munka. Azonnal összepakolom a cuccomat. Persze az első az-az, hogy a gitártokomba bele rakom a kettő kaszámat, az érméimet és nagyjából ennyi. Felkapom a kabátomat alá, persze semmit nem és még a cigi is bele vándorol a zsebembe. Azonnal elindulok és meg keresem a címet, amit Tsuna leírt a levélben. Viszonylag gyorsan meg volt hisz nem is volt messze az én házamtól. Egy eléggé kellemes kinézetű házikó volt. Fene se gondolná, hogy egy ilyen aranyos kis helyen bárkinek is köze lehet egy ilyen hatalmas maffia szervezethez. Becsöngettem a házikóba és egy viszonylag jópofa srác nyitott ajtót. Beszarok, ha ő lesz itt a Boss. Elég komolytalannak tűnik az ilyesmihez pláne, hogy a Bossnak kicsivel több komolyság kellene és kevésbé „cuki” pofa.
- Üdv! Miben segíthetek? – kérdezi, azonnal amikor látja, hogy nem vagyok hajlandó azonnal megszólalni. Mondjuk enyhén pofátlanság volt de, mentségemre szóljon, elbambultam.
- Üdv? Ha minden igaz ebben a házban lakik valaki, akit támogatnom kellene. Hol találom?
- Mivel e mesés lakásban én és párom élek, azt hiszem engem keresel. – nyújtja felém a kezét - A nevem Kyou Heidan. Te pedig az lennél, akit Tsuna bízott meg, ugye jól mondom?
- Igen. Én Kami Nora vagyok. Remélem, nem alkalmatlankodok. Mikor lenne jó indulnunk? Gondolom a feleségétől is búcsúzkodik, még ha addig nem gond kint várok. – nyujtom vissza a kezemet és megrázom.
- Óó gyere csak be, nem esz meg senki. Nem kell sietni. –válaszolja udvariasan. Én csak előveszem a cigis dobozomat, és kicsit megrázom, hogy a figyelme oda terelődjön.
- Nem is az, hogy sietek, csak még lenne egy aprócska dolgom, amit nem lenne szerencsés, ha bent vagyok. – Sokszor volt már, hogy rágyújtottam mondjuk étteremben és elkezdtek piszkálódni, hogy mi az már, hogy ilyen faragatlan tuskó vagyok, hogy egy előkelő étteremben elkezdek cigizni.
- Azt elintézheted bent is egy kávé mellett. Gyere-gyere. – ezen mondjuk, meglepődtem. Nem igazán szokták az asszony neműek engedélyezni, hogy mi férfik a házban cigizzünk. Ha meg az ő neje igen akkor sikerült egy nagyon klassz feleséget kifognia.
- Bent illetlenség lenne. Feleséged biztosan nem örülne neki, ha összebagózom a házat. – mondom neki végül. Nagyon ritkán van olyan feleséget kifogni, aki nem bánja az ilyesmit.
- Ugyan az erkélyen is el tudod intézni. Ne kéresd magad. – mondja mosolyogva.
- Akkor én ki is vonulok az erkélyre. – azzal végül bementem és azonnal kiálltam az erkélyre. Azonnal neki láttam még a ciginek és elkezdtem figyelni a bentiek neszeit. Beszélgetések és pakolás hangja szűrődött ki. Mint ha egy teljesen átlagos család lakna itt, akinek semmi gondja nem akad épp. Amikor elkészült elindultunk a reptérre egy kocsival. Amikor átmennénk a fémdetektorok hirtelen beparázok, hogy mi lesz, ha megtalálják a kaszámat de, Kyou csak odament egy fazonhoz és beszélt vele valamit mire ő átvette a gitártokomat és Kyou egyik táskáját is. Mi átmentünk a fémdetektorokon és semmi bíp nélkül bent voltunk. Erre csak annyit mondott mosolyogva:
- Ez a Vongola hatalma. – a repülőút maga rohadt unalmas volt. Előkaptam az érméimet és elkezdtem zsonglőrködni velük. A végén már 16-ot dobáltam fel különböző alakzatokba. Amikor végre oda értünk geci meredek lépcsőkön kellett felmasíroznunk egy rohadt furcsa helyre ahol egy pelikánra hasonlatos kopasz fickó fogadott minket paplanba csavarva és azt mondta:
- Üdvözletem, fiatal Vongola, és kedves kísérője. A nevem Yuen barát, Taka már várja Önöket. Kérem, kövessenek. – azzal utána mentünk a paplanos bácsinak. Biztos egy szintén ilyen turbános tupákhoz megyünk. Mondjuk per pillanat, nem látom az eljövetelem célját. Remélem az első munkám nem csak álldogálás és dudorászás lesz.
Superbi Squalo
Admin
Admin
Superbi Squalo

TémanyitásTárgy: Re: A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan)   A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan) EmptyCsüt. Nov. 03, 2011 8:33 pm

Felszólítom Kyou Heidant, hogy postoljon!
Kyou Cozart
Föld
Föld
Kyou Cozart

Hozzászólások száma : 28

Karakter információk
Család:: -
FV: 40.000
Pénz:: 142.500 yen

TémanyitásTárgy: Re: A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan)   A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan) EmptyHétf. Nov. 07, 2011 5:37 am

- Drágám, leveled jött!
- Hadd találjam ki…Tsunától?
- Hát, hogy is mondjam? Eltaláltad. – lehet, hogy most az ember megkérdezi, hogy honnan tudtam, de a válasz egyszerű: Egy ember van aki leveleket küldözget nekem, mégpedig Tsuna az. Más mindent megtud mondani telefonon, interneten, de neeem, neki muszáj leveleket küldenie. A legjobb pedig az, hogy nem is üdvözlő levelek, hogy megkérdezze, hogy telnek szerény napjaim hanem, hogy melózni kéne. Komolyan mondom, ha ez is valami hülye meló lesz akkor Tsunát elküldöm melegebb éghajlatokra. No de akkor térjünk át a levél tartalmára.

Kedves Kyou!

Van számodra egy meglepetésem. Kapsz egy kis pihenőt, amit Takával fogsz eltölteni, a Himaláján az egyik szövetségesünk vendégeként. Lesz egy kísérőd is az útra, aki bármelyik pillanatban megérkezhet hozzád, és tájékoztatást fog kérni a küldetésről. Szóval, a feladat, hogy utazzatok el a Himalájához, ahol egy autó fog várni, aki elvisz titeket a helyszínre. Két repülőjegyet mellékeltem, gondolom már észrevetted. Aztá, csak óvatosan!
Tsuna

Tehát, ahogy mondtam. Meló van. Miután a levelet elolvastam szinte azonnal csöngettek. Arra gondoltam, hogy a kísérőm lesz az, akit Tsuna megemlített a levélben.
- Kinyitom édes, engem keresnek! – kiáltottam Nancynek. Igazából nem is hallottam, hogy siet ajtót nyitni de mindegy. Ahogy kinyitottam egy igazi égimeszelő állt előttem, tuti meg volt két méter a srác.
- Üdv! Miben segíthetek? – kérdeztem.
- Üdv? Ha minden igaz ebben a házban lakik valaki, akit támogatnom kellene. Hol találom?
- Mivel e mesés lakásban én és párom élek, azt hiszem engem keresel. – nyújtottam a kezem felé és udvariasan bemutatkoztam - A nevem Kyou Heidan. Te pedig az lennél, akit Tsuna bízott meg, ugye jól mondom?
- Igen. Én Kami Nora vagyok. Remélem, nem alkalmatlankodok. Mikor lenne jó indulnunk? Gondolom a feleségétől is búcsúzkodik, még ha addig nem gond kint várok. – nyújtotta vissza kezét és kezet ráztunk, mint két igazi úriember.
- Óó gyere csak be, nem esz meg senki. Nem kell sietni. – invitáltam be. Nem értettem miért akar ennyire kint maradni, de majd elővett egy doboz cigit.
- Nem is az, hogy sietek, csak még lenne egy aprócska dolgom, amit nem lenne szerencsés, ha bent vagyok. – bírom a srácot, úgy látszik meg volt nevelve és tudja, hogy mit illik és mit nem .
- Azt elintézheted bent is egy kávé mellett. Gyere-gyere.
- Bent illetlenség lenne. Feleséged biztosan nem örülne neki, ha összebagózom a házat. – mondjuk igaza van, de minket igazán nem zavar. De hát ha bent nem akar, akkor ott a terasz is.
- Ugyan, az erkélyen is el tudod intézni. Ne kéresd magad. – mondtam egy széles mosollyal az arcomon.
- Akkor én ki is vonulok az erkélyre. – végre, sikerült behívjam nagy nehezen. Fölösleges lett volna kint álldogálnia a ház előtt, amikor a teraszon simán el tudja szívni és senki nem zavarja.
Pár perc alatt összepakoltam a cuccaimat és miután Nancytől is elbúcsúztam el is indultunk a repülőtér felé. Az úton arra gondoltam, hogy vajon van-e valami fegyvere a srácnak. Az a gitártok elég gyanús volt nekem. Ugye a repülőtér felett is van némi hatalmunk ezért ezt ki is használtam a kellemetlenségek elkerülése miatt. Carlos, aki a futószalagon lévő csomagokat ellenőrizte a mi emberünk volt. Odamentem és szóltam neki, hogy a srác velem van ezért bármi is van abba a gitártokba ne szóljon semmit. Ezután visszamentem Kamihoz, majd átmentünk a fémdetektoron. Halkan, mosolyogva csak ennyit mondtam: - Ez a Vongola hatalma.
Maga az út elég unalmas volt, mondjuk minden repülőút unalmas. Vagyis leszámítva akkor, ha terrortámadás történik no de azt nem hiányoltam. Bár részese lennék egyszer egy olyannak is. Biztos jó móka. Kíváncsi vagyok meddig bírnám tétlenül. Kami egész tehetséges volt zsonglőrködésben, érmékkel csinálta. Nem számoltam, hogy hánnyal játszadozott de olyan 15-20 között biztos megvolt az érmék száma.
Amikor megérkeztünk célunkhoz kicsit ideges lettem. Olyan baszott meredek lépcsőkön kellett felmásszunk, hogy olyat még nem is láttam. Elég rémisztő volt, de végül csak megmásztuk. Igazából nem is volt olyan rossz, csak maga a látvány fura és idegesítő. Már elmegy az embernek a kedve tőle mikor látja, pedig igazán érdekes. És még csak nem is annyira fárasztó, mint amennyire hiszi az ember. A lépcsők tetején egy ottani fazon várt minket. Valami szerzetes lehett, mert kopasz volt és valami furcsa paplant hordott.
- Üdvözletem, fiatal Vongola, és kedves kísérője. A nevem Yuen barát, Taka már várja Önöket. Kérem, kövessenek. – és azt tettük amit mondott, követtük.

Superbi Squalo
Admin
Admin
Superbi Squalo

TémanyitásTárgy: Re: A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan)   A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan) EmptyKedd Nov. 08, 2011 6:57 am

Na, végre sikerült az első kört befejeznünk. Tehát.

Taka és Kyou: Kyou, téged elvezetnek Takához, ott beszélgettek egyet, majd elvezetnek titeket egy fürdőbe, ahol megbeszélhetitek az élményeiteket. Posztotok addig tartson, amíg hirtelen egy rémült arcú szerzetes szalad be hozzátok.

Kami: Hozzád egy másik szerzetes szól, miközben gyalogoltok Taka felé.
- Kedves uram! Önnek egy sokkal jobb feladatunk van! Kövessen, kérem! – majd elvezet téged egy szerzeteshez, aki meghajol előtted, amikor megérkeztek.
- Ő itt Lei testvér, nem tud beszélni, néma. Hasonló a harcstílusa, mint önnek, gondoltuk, hogy egy kis harc nem árthat. – majd a másik szerzetes elővesz néhány méteres zsinórokat, és elkezdi a levegőben pörgetni őket. Harcba szállhatsz vele, de nincs ellene semmi esélyed. Ellenben megpillantasz egy kis tatamin egy robotot, amit le is tudsz győzni. Választhatsz a robot és a szerzetes között, ha a szerzetest választod, írd le, hogy hogyan próbálod legyőzni, de arra figyelj, hogy nem tudod legyőzni. Ha a robotot választod, neki 250 TP-je van, rejtett rakétákkal, mérgezett tűkkel, valamint a kezén lévő gépfegyverrel támad. Elég erős páncélzata van, ezért azt lesz a legnehezebb áttörni, de ha sikerül, onnantól már kezedben van a párbaj. Kérlek, írd le a csatajelenetet, hogy milyen technikákat használsz, valamint, hogy hogyan töröd át a pácélzatát.
Posztod addig tartson, hogy egy robbanásra leszel figyelmes. (Ha a szerzetest választod, akkor harc közben, ha a robotot, akkor miután legyőzted, hallod meg a robbanást.)

Sok sikert srácok!

Posztolási határidő: 2011. november 22.

Ui.: Nem várok túl hosszú posztot, és elnézéseteket, hogy ilyen gyenge a folytatás.

Superbi Squalo
Admin
Admin
Superbi Squalo

TémanyitásTárgy: Re: A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan)   A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan) EmptyCsüt. Nov. 24, 2011 5:56 am

Na, ezt a küldetést, sikeresen LEZÁROM, a határidőből kicsúszás miatt. Azért, hogy ne a nagy büdös ló***t kapjátok:

Taka és Kami: Ti kaptok fejenként 50TP-t, meg 15.000 yent.
Kyou: Te pedig kapsz 30TP-t és 10.000 yent, mert te az első körben kicsúsztál a határidőből.

Örülök, hogy játszhattunk egyet, sajnálom, hogy nem sikerült befejeznünk a küldetést.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan)   A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan) Empty

A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kyou Heidan
» Kami Nora
» Kami Nora.
» Ki áll az Osakai Pengék élén? - Joe Smith és Kyou Heidan
» Kami Nora Adatlapja

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték :: Off :: Játéktér :: Himalája-
Ugrás: