Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod!

KezdőlapPortal*Legutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Kami Nora.

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Kami Nora
Felhő
Felhő
Kami Nora

Hozzászólások száma : 12

Karakter információk
Család:: Vongola
FV: 10.000
Pénz:: 100.000

Kami Nora. Empty
TémanyitásTárgy: Kami Nora.   Kami Nora. EmptyHétf. Aug. 29, 2011 5:13 am

Név: sas szem. Japán megfelelője: iguruai.
Szint: (te döntésed)
Ár: (szintén a te döntésed)
Leírás: A felhő sokszorozó képességével a szemben található látásért felelős receptor sejteket meg sokszorozza így sokkal jobb látást biztosít nekem. Csak annyit kell tenni, hogy a szembe vezeti a felhő típusú lángot és koncentrál. Ha sikeresen elvégzi, akkor a szemszíne megváltozik. Mivel az én szemem égszínkék így ha használom a technikát akkor lilává változik.
Vissza az elejére Go down
Colonello
Admin
Admin
Colonello

Hozzászólások száma : 121

Kami Nora. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kami Nora.   Kami Nora. EmptyKedd Aug. 30, 2011 3:01 am

Ezt szerintem így elfogadom, de még nem használhatod, majd csak 2-es szinttől.
Szóval...
Szint: 2
Ár: 100.000 yen

Mellesleg ez is olyan lesz, mint más felhő képesség, minél nagyobb szintű vagy annál többet tudsz ezekből a receptor sejtekből csinálni, szóval ez még 2-es szinten nem lesz olyan hűdeszuper.

Miest elérted a 2-es szintet, megvan a 100.000 yen akkor itt egy új válasszal jelezd, hogy meg is vásárolnád.
https://khrszjatek.hungarianforum.com
Kami Nora
Felhő
Felhő
Kami Nora

Karakter információk

Kami Nora. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kami Nora.   Kami Nora. EmptyKedd Aug. 30, 2011 3:09 am

rendben. köszönöm a választ. mellesleg mennyivel többet tudok csinálni kettes szinten?
Colonello
Admin
Admin
Colonello

Hozzászólások száma : 121

Kami Nora. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kami Nora.   Kami Nora. EmptyKedd Aug. 30, 2011 3:12 am

2-es szint: 1,5x
3-es szint: 2x
4-es szint: 2,5x
5-es szint: 3x
.
.
.
.
Szóval mindig +0,5x Very Happy
https://khrszjatek.hungarianforum.com
Kami Nora
Felhő
Felhő
Kami Nora

Karakter információk

Kami Nora. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kami Nora.   Kami Nora. EmptyVas. Nov. 13, 2011 5:01 am

Név: farkas szaglás/Nioi no ōkami no kankaku
Szint: -
Ár: -
Leírás: Az orrban lévő szaglásért felelős szaglóhámokat megsokszorozom a felhő típusú lángommal így elérem, hogy akár olyan jól érezzem az illatokat mint a kutyák. Hátránya, hogy egy nagyon büdös szag akár el is veheti örökre a szaglásomat ha nem vigyázok.

Név: éles hallás/Surudoi chōkaku
Leírás: A halló csontocskák és azon belül a halló kalapács ami a rezgést adja le a dobhártyára annak a méretét egy bizonyos fokig képes vagyok megnövelni a felhő lángjaimmal és így képes vagyok sokkal jobban érzékelni a hangokat. Külső jelensége nem látszódik. Hátránya egy éles hang sok időre elveheti a hallásomat.

Név: Vas felhő/Tetsugumo
Leírás: Egy maréknyi vasport veszek a kezembe és azt ráfújom az ellenfelemre viszonylag közelről. A képesség maga akkor hat ha az alany belélegez akár egy kicsit is a porból. Utána még ugyan kell annyi az aktiválásához, hogy egy fegyveren keresztül a felhő lángjaimat végig vezetem az ellenfelem testén és így a benne lévő vas reszelék méretét felnagyítom. Így e tüdejében lévő vas por kiszúrhatja a tüdő falát. Ugyan nem halálos sebeket okoz de a légzése lelassul. Kénytelen lesz levegőért kapkodni ahhoz, hogy életben maradjon.

Név: Béklyó/Shakkuru
Leírás: A kaszám láncát megnagyobbítom és körül veszem vele az ellenfelemet úgy hogy a penge be akadjon a láncába utána pedig vissza állítom az eredeti méretére így az ellenfelemet úgy össze szorítom, hogy a mozgás csupán álom marad neki. Ha jó helyen sikerül elkapni az ellenfelet akár a csontjait is össze zúzhatom így de a legkevesebb, hogy a béklyózás után pokoli dolog lesz neki a mozgás.
Superbi Squalo
Admin
Admin
Superbi Squalo

Hozzászólások száma : 108

Kami Nora. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kami Nora.   Kami Nora. EmptyHétf. Nov. 14, 2011 12:50 am

Név: farkas szaglás/Nioi no ōkami no kankaku
Ár: 50.000 yen
Leírás: Az orrban lévő szaglásért felelős szaglóhámokat megsokszorozom a felhő típusú lángommal így elérem, hogy akár olyan jól érezzem az illatokat mint a kutyák. Hátránya, hogy egy nagyon büdös szag akár el is veheti örökre a szaglásomat ha nem vigyázok.

Név: éles hallás/Surudoi chōkaku
Ár: 50.000 yen
Leírás: A halló csontocskák és azon belül a halló kalapács ami a rezgést adja le a dobhártyára annak a méretét egy bizonyos fokig képes vagyok megnövelni a felhő lángjaimmal és így képes vagyok sokkal jobban érzékelni a hangokat. Külső jelensége nem látszódik. Hátránya egy éles hang sok időre elveheti a hallásomat.

Név: Vas felhő/Tetsugumo
Szint: 4
Ár: 200.000 yen
Leírás: Egy maréknyi vasport veszek a kezembe és azt ráfújom az ellenfelemre viszonylag közelről. A képesség maga akkor hat ha az alany belélegez akár egy kicsit is a porból. Utána még ugyan kell annyi az aktiválásához, hogy egy fegyveren keresztül a felhő lángjaimat végig vezetem az ellenfelem testén és így a benne lévő vas reszelék méretét felnagyítom. Így e tüdejében lévő vas por kiszúrhatja a tüdő falát. Ugyan nem halálos sebeket okoz de a légzése lelassul. Kénytelen lesz levegőért kapkodni ahhoz, hogy életben maradjon.

Név: Béklyó/Shakkuru
Szint: 3
Ár: 150.000 yen
Leírás: A kaszám láncát megnagyobbítom és körül veszem vele az ellenfelemet úgy hogy a penge be akadjon a láncába utána pedig vissza állítom az eredeti méretére így az ellenfelemet úgy össze szorítom, hogy a mozgás csupán álom marad neki. Ha jó helyen sikerül elkapni az ellenfelet akár a csontjait is össze zúzhatom így de a legkevesebb, hogy a béklyózás után pokoli dolog lesz neki a mozgás.
Ajánlott tartalom

Kami Nora. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kami Nora.   Kami Nora. Empty

Kami Nora.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kami Nora
» Kami Nora Adatlapja
» 2 fecske vs. 200 sas (Kami Nora, Gray Shadow)
» A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték :: Off :: Pályázatok :: Egyedi képesség pályázat-
Ugrás: