Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod!

KezdőlapPortal*Legutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Ki áll az Osakai Pengék élén? - Joe Smith és Kyou Heidan

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Kyou Cozart
Föld
Föld
Kyou Cozart

Hozzászólások száma : 28

Karakter információk
Család:: -
FV: 40.000
Pénz:: 142.500 yen

Ki áll az Osakai Pengék élén? - Joe Smith és Kyou Heidan - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki áll az Osakai Pengék élén? - Joe Smith és Kyou Heidan   Ki áll az Osakai Pengék élén? - Joe Smith és Kyou Heidan - Page 2 EmptyPént. Nov. 11, 2011 12:00 pm

Ugye azt tudjuk, hogy a bunyó után visszamentünk a hotelbe…Na de mi történt azután? Hát Joeval körülbelül semmi mert amiről én tudok az az, hogy három napon át egy huzamba csak aludt. Mint mondtam, én csak hármat tudok mert ennyinél voltam jelen. Már meguntam, hogy nem kelt fel ezért gondoltam elmegyek kicsit szórakozni meg hátha találok valamit ezekről a Penge akárkikről.

A bunyós este utáni negyedik napot egy boksz klubban töltöttem. Elég kigyúrt ferdeszemű fazonok társaságában voltam, de az igazság az, hogy kigyúrt test rövid ész. A fickók a verekedésről semmit sem tudtak csak annyit, hogy ütnek egy balost és az ellenfél kifekszik. Nos ennyi bizony nem elég egy verekedés során mert ugye el is kell kapni az ellenfelet azzal a balossal. Nagyon nem tudtak verekedni, mindet elvertem azok közül akik kihívtak. Jó kis edzés volt ez. A baj csak ott volt, hogy a múlt esti fazon nem csak kigyúrva volt de tudta is, hogyan használja ki az erejét. És ami ezt is megtetőzi az az, hogy körülbelül mindegyik tudja ezt a Pengék közül ezért lehet olyan dolgokhoz kell folyamodnunk, amit nem szívesen teszünk. Igen, a Végső Akarat pirulák lesznek a B terv.
A következő két napot én is a hotelben töltöttem, de ezúttal egy másik szobát vettem ki. Úgy hallottam a recepción, hogy Joe még mindig nem mozdult ki. Már azt hitték, hogy meghalt de megnyugtattam őket, hogy csak alszik mert nagyon berúgott pár napja és ő azok közé tartozik akik ezt téli álmot alvó medvék módjára heverik csak ki. Egyik nap elmentem ugyan abba a kocsmába ahol első nap jártunk Joeval. Gondoltam hátha ott vannak azok a pacákok megint és letesztelhetem, hogy tanultak-e abból, hogy idegen fickókkal ne nagyon kezdjenek ki. Nos igen, ott voltak de nem, nem tanultak a multkoriból. Odamentem a pulthoz és, mint ha semmi sem történt volna rendeltem két korsó sört. Az egyiket úgy, hogy elviszem Joenak. Oké volt minden, megkaptam a két korsó sört majd elindultam volna amikor az egyik melák elém állt. Hirtelen nem ismertem fel, de utána kapcsoltam, hogy a pultos csajszi pasija aki a legtöbbet kapott aznap este azért nem ismertem fel. Szegényből egy torzszülött lett. Közben felállt még a többi patkánya is de érdekes módon egyik sem szólalt meg. Hát ha nem akkor nem. Ott álltunk két percen át szótlanul, majd egyszer észrevettem Joet az ajtóba. Az az idióta csak beintett és továbbállt.
~ Te kis nyúl! Hogy szomorodnál össze ott ahol vagy! És én még sört akartam neked vinni. ~

És amiért Joe barátom ott hagyott, úgy gondoltam, hogy a sörre sem lesz szüksége. Fogtam a saját sörömet egy huzamra megittam a másik korsóval pedig fejbebasztam az előttem álló melákot, akit ezúttal még csúnyábbá tettem.

Öt perccel később.

- Igen biztos úr, el akarták venni a sörömet én pedig nem hagytam. Az már lopás lett volna, nemde? – mondtam az előttem álló vékony kis rendőrnek aki a falhoz szorított.
- Lopás, lopás de kérlek szépen te itt szétvertél öt embert, akiket háááá….. –néz rájuk – szerintem még az annyuk sem ismer majd fel.
- Háhá! Ez jó volt biztosúr! Pacsi? – nyújtom a kezem
- Nah húzz el gyorsan! – mondta, majd hátrébbállt és elengedett. Szaladtam kifele, de az ajtónál megálltam és a pultos csaj felé néztem:
- Hé bébi! Egy alkohol mentes lesz az úrnak! Írd a számlámhoz. – na igen, még ha lenne nekem olyasmi. Nem volt más dolgom, minthogy megverjem ma az utolsó embert. ~ Joe Smith, te utolsó féreg. Ne kerülj a szemem elé…~
Vissza az elejére Go down
Flan
Mesélő
Mesélő
Flan

Hozzászólások száma : 45

TémanyitásTárgy: Re: Ki áll az Osakai Pengék élén? - Joe Smith és Kyou Heidan   Ki áll az Osakai Pengék élén? - Joe Smith és Kyou Heidan - Page 2 EmptyVas. Nov. 20, 2011 3:56 am

Na akkor most egy napot komoly(!!!) edzéssel töltötök. Közben jön egy üzenet Tsunától(ez történhet neten, telefonon, akárhogy), és megkérdezi benne, hogy hogyan haladtok. Jelentést tesztek neki a fejleményekről, és kipihenten másnap hajnalban el is indultok. Visszamentek a Pengék főhadiszállásához, most azonban felkészülten, és óvatosabban! Sikeresen be is lopóztok a szűk folyosókra, de kész labirintus. Többször majdnem észre s vesznek titeket, de szerencsére jól kikerülitek őket. Ezt kérlek ne egy mondatban zárjátok. Továbbhaladva a folyosók egyre szélesednek, és egyre világosabb is van. Majdnem összefuttok két őrrel, de még időben észre veszitek őket, ezért valamilyen úton módon likvidálásra kerülnek. Amilyen halkan csak tudjátok kinyitjátok az ajtót és megdöbbenve néztek jobban szét. Hatalmas, majdnem üres terem, fehér falakkal. Látszólag nincs ott senki, így beléptek. A szoba közepe felé haladva valaki becsapja mögöttetek az ajtót. Hátrafordulva látjátok, hogy Sora az.
- Látom a kisegerek tovább szimatolnak. - mondta elborult tekintettel. - Pedig egyet már elintéztem Az nem volt elég figyelmeztetés?! - utalt a Vongola - ezek szerint már halott - emberére. Két nem kis súlyú emberét küldi rátok. Mivel már edzettetek, így nem volt nehéz kiütni őket. Ugyan abban a stílusban harcoltak mint az előzőek. Miután levertétek őket (ijesztően ha lehet Very Happy) a maradék két gorilla elszalad, így Sora kénytelen lesz beszállni a harcba.
Posztotok addig tartson, míg bejelenti, hogy most majd vele kell harcolni!
Ezen kívül már csak egy postotok lesz Very Happy Gambatte ^^!
Flan
Mesélő
Mesélő
Flan

TémanyitásTárgy: Re: Ki áll az Osakai Pengék élén? - Joe Smith és Kyou Heidan   Ki áll az Osakai Pengék élén? - Joe Smith és Kyou Heidan - Page 2 EmptyVas. Dec. 11, 2011 2:51 am

A küldetést egy héten belül értékelem, ha már kértétek. Türelmeteket köszönöm!
Flan
Mesélő
Mesélő
Flan

TémanyitásTárgy: Re: Ki áll az Osakai Pengék élén? - Joe Smith és Kyou Heidan   Ki áll az Osakai Pengék élén? - Joe Smith és Kyou Heidan - Page 2 EmptyVas. Dec. 18, 2011 2:45 am

Na akkor:
Fejenként 80.000 Yent és 40.000 FV-t kaptok, amiért félbemaradt. Vagyis Kyou nem kap, mert újrakezdte a karaktert Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Ki áll az Osakai Pengék élén? - Joe Smith és Kyou Heidan   Ki áll az Osakai Pengék élén? - Joe Smith és Kyou Heidan - Page 2 Empty

Ki áll az Osakai Pengék élén? - Joe Smith és Kyou Heidan
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kyou Heidan
» A lélek nyugalma (Kami Nora, Taka, Kyou Heidan)
» Kyou Cozart
» Harc egy csalóka világ ellen - Joe Smith és Chiara Yuki Rossi magánküldetése.
» Joe Smith.

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték :: Off :: Játéktér :: Japán :: Máshol-
Ugrás: