KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod! |
|
| Ilaszior | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Ilaszior Köd
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2011. Nov. 29. Age : 28 Tartózkodási hely : hol itt, hol ott... jelenleg Japán
Karakter információk Család:: - FV: 210.000 Pénz:: 1.000 yen
| Tárgy: Ilaszior Csüt. Dec. 01, 2011 4:18 am | |
| Kiutat keresve I
Japánban élek, két éve. Gyakran költözök, a munkámtól függően. Mostanában Tokyoban élek. Az utóbbi időben egyre több maffia tevékenység van itt, ezért jöttem ide. Hátha találok néhány erős embert, akivel megküzdhetek. Hallottam, hogy nemrég a Varia is végigkergetett itt egy arcot. Szal jó helynek tűnik. Persze nézem a netet is, hátha valakinek egy betörőre vagy bérgyilkosra lenne szüksége. De egyenlőre semmi. Egy magas épületben lakok, egy alacsonyan felszerelt szobában. Mármint a minőség alacsony. Van egy ágy, egy zuhanyzó, egy mikró. Kész, ennyi. Ja meg egy apple laptop. A neten nézegettem a híreket, amikor feltűnt egy cikk. Egy fekete egyenruhás ember lemészárolt tizenhárom yakuzatagot. A hatóság tehetetlen. Egy elit csapatuk megtalálta a fickót, de a csapatból csak darabok maradtak. Az illető még valószínűleg Tokyo-ban tartózkodik. Kérik a lakosságot, hogy nagyon óvatosan bánjanak vele. Tökéletes a célnak. Azaz tökéletes célpontnak. Alig várom, hogy kitekerjem a nyakát. Már csak egy baj van. Meg kéne találnom. Na persze ez nem lehet olyan nehéz. Csak találnom kell egy yakuzát, azt kiverni belőlük az infót. Na ez már nem feltétlen könnyű. Mármint úgy megverni őket, hogy életben maradjanak. Szal fogtam a cuccomat és leléptem. Két tőrömet a hátamon keresztül vettem fel, a dzseki alá. A harmadikat a csuklópántomra tettem fel, és ráhúztam a dzseki ujját. Lementem az utcára, és egy kis utcába mentem. Nem szeretem a tömeget. Hangosak. Sokan vannak. Ellenséget rejthetnek. Ám hamar úgy döntöttem, mégis ott kell mennem. Kis utcában nem bukkanhatok yakuzára. Vagy mégis? Nem tom, de kimentem. A logikus gondolkodásomat elég rég elvesztettem. Nem emlékszem mikor. Szóval kimentem az utcára, be a tömegbe. Öt métert nem mentem, már mindenütt ellenfelet láttam. Kitértem egy ütés elől, és nekiestem egy babakocsinak. -Hé! Vigyázzon már! -mondta az anyuka, és a szemei vörösben égtek. Visszanéztem, hogy az ütés gazdája ott van-e még, de már eltűnt. Visszanéztem a nőre, szemeiről a vér jutott eszembe. Orromban éreztem az illatát. Megmarkoltam a kezemre csatolt tőr markolatát... az állapot vészesen közelgett, el kellett tűnnöm a tömegből. Tovább mentem, ide-oda kapkodtam a fejemet. Nem láttam a járdát, mindenhonnan ellenség bámult rám. Eltűntem az emberek tömegébe. Térdre estem, kezeket éreztem magamon. Nem tudtam segíteni akarnak-e, vagy megölni. Nem is érdekelt. Az állapot az ajtót kaparta. -Tűnjenek el! Hagyjanak békén! -a kezek elengedtek, és egy méterre tágult körülöttem a tér. Azonnal jobban lettem. Az állapot visszahúzódott. Egyenlőre. De a vér szaga nem tűnt el. Tudtam, elég egyetlen vércsepp, és mészárolni kezdek. Felálltam, és utat törtem magamnak. Az emberek kitértek, feltételezhetően őrültnek hittek. És az is vagyok. Végre kijutottam a tömegből. De rossz irányba. Az autóútra. Egy kocsi száguldott felém. Sofőrje arcán állati vigyor ült. Felugrottam, megpördültem a levegőben. Amikor a kocsi pont alattam volt kilőttem a tőrömet, és az a sofőr mellkasába fúródott. A rohadékja meg akart ölni. Nehogy már azt higgye ilyen könnyű préda vagyok. Visszacsévéltem a tőrömet, és egy felüljáróba lőttem, majd felhúztam magamat, a lendülettől a felüljáróra repültem. Itt nem voltak emberek, szerencséjükre. Lentről kiáltásokat hallottam, ahogy észrevették a halottat. Rápillantottam a tőrömre. Csillogott a vértől. Állati kacaj tört fel torkomon. Észrevettem egy kéregetőt, és gondolkodás nélkül belevágtam. Hangtalanul összerogyott. Ziháltam, levegőért kapkodtam. Próbáltam visszanyerni az önuralmamat. Térdre rogytam, lábaim remegtek. Hamarosan rendőrszirénákat hallottam. Felálltam, botladozva tovább indultam. Felmásztam egy ház tűzlétráján, fel a tetejére. Ijesztő volt alattam a mélység. És csábító. Csábító, hogy levessem magamat. Igen. Ezt kéne tennem. De valami megakadályozott. A hideg szél az arcomba vágott, sokkal erősebb volt idefent mint lent. Leültem lótuszülésbe, és meditálni kezdtem. Felidéztem a kungfu tanokat. Az állapot lejjebb ment, majd eltűnt. Hál isten a meditációnak. De tudtam, hogy vissza fog térni. Keresnem kell egy méltó ellenfelet. Kinyitottam a szememet, és egy öltönyös japánt láttam magam előtt. A fickó övén egy pisztolytáska volt. Üresen. A pisztolyt rám szegezte. -Konnichiwa. -Konnichiwa -feleltem. Reméltem, hogy az, akinek gondolom.-[color=violet] Megtenné, hogy elteszi a stukkert? -Attól függ. Kicsoda maga, és miért ölte meg a sofőrt? -Szabadúszó bérgyilkos. És azért, mert azt hittem direkt el akar ütni. A csövest meg puszta idegességlevezetésből. -Őt is ön ölte meg? És csak emiatt? -Igen. Mert? -Mostanában eléggé odafigyelünk a gyilkosságokra. Gondolom ön is hallotta a híreket. -Az a muksó aki kicsinált tizenhárom yakuzást? Ja, hallottam. -Sajnálatos módon parancsba kaptuk, hogy bárkit, aki a területünkön gyilkol, azonnal likvidáljunk, hacsak nem yakuza tag. -Értem. -felelem. Hirtelen egy lövéshangot csinálok a háta mögött, odakapja a fejét, és lehasal. Előreugrok, kirúgom a pisztolyt a kezéből. Könnyű lenne megölni, de információ kell. Nem veszem elő a tőröm, félek attól, hogy a vér csodás látványa előhozza az állapotot. Gyomron ütöm, de hárítja az ütést. Bal karral hárít, és feltolja a karomat. Jobbal a hónaljamba akar vágni, hogy lebénuljon a karom. Elfordulok, kiszabadítom a kezemet, elkapom a jobb kezét, és kicsavarom. Szaltózik, hogy ne ficamítsam ki a karját. Ez végzetes hiba volt. Amint talpra ért már szembe találta magát a bakancsommal. Tökéletesen eltaláltam a gyomorszáját. Összerogyott, megragadtam a hajánál, és a hátára döntöttem. Ráültem a mellkasára, és a hajánál fogva felemeltem a fejét. -Érdekelne az a fickó aki kinyírta annyiukat. Tudja ki szeretném nyírni. -Mert? Esélye sincs -Csak. És nem azért mondom, de a maga helyében nem pofáznék. Szal hol van? -Egy raktárépületben látták utoljára. -megmondja a címét.- Sok sikert. Remélem kinyírják egymást. Az állapot dühöngve bömböl a yakuzatag életéért. Előkapom a tőrömet, és elvágom a torkát. A vér fröcsköl nyakából, de vigyázok, nehogy elérjen. Gyönyörű látvány. Az állapot alább hagy, eltűnik. Kiengeszteltem. Na nem teljesen, de egy ideig elég fizetség ez neki. Lemegyek, keresztül a városon. Ölni megyek, vagy meghalni. Ez a tudat elég ahhoz, hogy elviseljem úgy-ahogy a tömeget, anélkül, hogy megőrülnék. Mármint, hogy erőt venne rajtam. De nem szabadulok az állandó érzéstől, hogy valaki az életemre tör. Nem baj, ezt megtanultam elviselni. De egyszer azt veszem észre, hogy három yakuza tag követ. Tartják a távolságot, és nem veszik elő a fegyverüket. Ennek ellenére le akarom rázni őket. Befordulok egy kis utcába, majd átmennék egy nagyobbra. De az egyikük már előttem is van, és kezét ütésre emeli. Félrelépek, és gyomorszájon vágom. Kezem akadály nélkül halad át rajta, a tag szertefoszlik. Úgy látszik van egy időhatár, ami után nem egészséges tömegben tartózkodnom. Ám legyen. Egy tűzlétrán felmászok egy háztetőre, majd elkezdek futni. Elérem a szélét, és elugrok. A következő háztetőn landolok. Így megyek házról házra, a cél felé tartva. Ám Tokyo házai nem ugyanolyan magasak, így hamarosan újra a földre kényszerülök. Ahogy leérek megint megjelennek a yakuza tagok. Nincs túl sok időm. De szerencsémre közel van a cél. Öt perc alatt ott vagyok. A raktárépület hatalmas, fenyegető. Bemegyek, lépteim visszhangot vernek az épületben. Sötét van. Egyszer csak felgyullad egy lámpa. Dobozokat látok, egymás hegyén hátán. Egyszer csak egy nagydarab fickó lép elő, pallossal a kezében. A pallos másfél méter hosszú, fogazott. Látszik rajta gyilkos rendeltetése. Black Spell ruhát visel. A kezén egy vihar gyűrű van. Szájában egy cigi van. Elővesz egy öngyújtót, és meggyújtja. Szív egyet, majd karikát fúj. Lenyűgöző lenne, ha nem a vérét akarnám látni. -Szevasz. Mi járatban? -sokféle választ adhatnék. Bosszú a családomért? Nem. Nem, hisz nem is emlékszek rájuk. Bosszú, hisz ők voltak az első lépés az őrületem felé? Nem, nem igazán. Persze ez is benne van, de alig. Elvégre is, erről nem ő tehet, hanem a főnöke. Akkor miért? Vérszomj? Igen, vérszomj. És remény, hogy a harc hozzásegít a gyógyuláshoz. Igen, ez a legfőbb indok. -Meg akarlak ölni. -közlöm. Felvonja szemöldökét. -Miért is? -Hát... elég hosszú. De tudod mit, ha már megöllek akár el is mondhatom. Szóval az a helyzet, hogy őrült vagyok. És ezen segít, ha gyilkolok. -látszik, hogy meglepődik. Nem ilyen válaszra várt. Majd felnevet. -Végre valaki valami normális indokkal. Úristen, hogy utáltam ezeket a hülye sárgákat. Bosszú, mert megölted a testvéreinket... a jó ügyért és a békéért... Egyiküknek sem volt normális indoka arra, hogy miért akarna megölni. Se a yakuzásoknak, se a rendőröknek. De te, te tudod, hogy a gyilkolás nem más, mint élvezet. Tudod hasonlítunk. Igen, méghozzá egy dologban: mindketten szeretünk ölni. Na de elég a szócséplésből, kezdjük el a művészetet. -előrelendül, meglendíti a kardját. Oké, gyorsan gondoljuk végig a dolgot. Ez a kard nehéz, és nagy lendülettel mozog. Tőrökkel gyakorlatilag lehetetlen megállítani. Cserébe nagyon nehéz irányt változtatni vele. Hátralépek, el a kard elől, majd gyorsan előre, hogy szúrjak. Elvigyorodik, hirtelen lángok csapnak ki a kardjából, öt centinként, mintha sugárhajtómű lenne. A kard megáll, majd visszafele indul, hihetetlen sebességgel. Épphogy le tudok guggolni, de szemben találom magam a lábával. Megrúg, elrepülök egy öt métert. Hihetetlen rúgása van. Számban érzem a vér ízét. Az állapot megérkezett, nincs menekvés. Elvigyorodok, felállok, és leporolom magamat. Kacagni kezdek, vérfagyasztó módon. Megvágom a tenyerem, és egyetlen mozdulattal felnyalom a hajamat. Ellenfelem meglepődik, majd ő is elvigyorodik. -Ez a beszéd! -kiáltja, és lendül felém. Felugrok, át a csapása felett. A vállára ékezek, és bal lábammal pofán rúgom. Hátra tántorodik, jobb tőrömet az arca felé dobom. Oldalra lép, meglepően gyorsan mozog. Visszacsévélem a tőrt, közben visszaesek a földre. Előre ront, felülről csap. A tőröm két ága közé kapom a pengéjét, és megállítom. Hátul elkezd lángot lövellni, hátha lenyom, de mereven tartom karomat. Fáj, irtózatosan fáj, de nem törődök ezzel. Előrelépek, jobb kezemmel hason szúrom. Lassan reagál, nem akarja ott hagyni a kardját. Tőröm a hasába mélyed. Összerogy, elejti pengéjét. Látom, ahogy tekintete a gyors végért könyörög. De az állapot még több vért akar. Kezeibe döföm a másik két tőrömet, majd szépen elképzelem, ahogy további tőröket szúrok bele. Üvölt a fájdalomtól, én teli torokból kacagok. Végül kihúzom belőle az egyik tőrt, és elvágom a torkát. Elteszem a másik kettőt, de még mindig marad benne vagy száz darab. Ott hagyom őket, hadd tudják hogyan ölték meg. Elindulok, végre haza. Az állapot megkapta amit akart. | |
| | | Ilaszior Köd
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2011. Nov. 29. Age : 28 Tartózkodási hely : hol itt, hol ott... jelenleg Japán
| Tárgy: Re: Ilaszior Pént. Dec. 02, 2011 9:02 pm | |
| Kiutat keresve II „Suche gut gebauten 18-30 jährigen zum Schlachten” Kezdődik a dal. Imádom ezt a számot. Illik rám. A hangulata... olyan őrültes. Segít megnyugodnom. Egy ideig. De van, hogy már ez sem elég. Az állapot a szobám közepén tör rám. Pusztítani akarok. Nincs mit. Előkapom egy tőrömet és belevágom a mikróba. Negyvenezer yen kidobva. Az állapot nem ural teljesen, de nem tudok rendesen gondolkodni. Végső megoldásként egy illúziót hozok létre, egy ember alakjában. Az az egyik legelső dolog, amit megtanultam az állapotról: ilyenkor a saját illúzióimat is valóságnak hiszem. Az állapot teljesen eluralkodik. Előkapom egy tőrömet, és az illúzióra vetem magamat. Öntudatlan is fenntartom, még ebben az állapotban is. Nem érzékelem, hogy én hoztam létre. Tőrömmel a torka felé csapok. Áthatol rajta, de ebben az állapotban úgy fogom fel, mintha kitért volna. Újra döfködni kezdem, szép lassan eloszlik. Dühöngök, vért akarok látni. De semmi sincs amit megölhetnék. Végső elkeseredésemben a jobb kezembe markolom a tőrt. A bal alkaromat lecsupaszítom, és felül megvágom magamat. Ömlik a vér, az állapot megszűnik. Ez egyre rosszabb. Ilyen még sosem volt. Hogy ok nélkül jöjjön meg. Hogy magam ellen forduljak. Egyre jobban elkeseredek. De várjunk csak. Mintha hallottam volna valamit az állapot előtt. Nem törődök sajgó karommal, a folyosóra megyek. Felfelé indulok, de pár lépcsőfok után nem kell tovább mennem. Meglátom az állapot okát: a folyosón csak úgy ömlik a vér. Feljebb megyek, és megnézem mi a fene történt. White Spell-esek hullái vannak mindenütt. Felszabdalva. Gyönyörű. Ez nem jó. A vérszag nagyon tömény, de ilyen gyorsan nem tér vissza az állapot. Az állapotnak is megvannak a törvényei. Tudom, hogy milyen időközönként szokott visszatérni. Igazából ez így nem igaz. Az állapotot két dolog idézi elő: az egyik, ami tényleg nagyjából szabályosan jön, a vér látványa, illata, a halál jelenléte. A második, és ez a ritkábbik, a halálfélelem. A kétségbeesett kapaszkodás az életbe. Ilyenkor erősebb, mert van célja. És ilyenkor normálisabb. Nagyon rég nem éreztem ezt az állapotot. Nagyon, nagyon régen nem. Igazándiból csak egyszer, előző életemben. Na, szóval, most már tom, hogy nem ok nélkül jött. Oké, megnyugodtam. De mi ez a kibaszott sok hulla? És ami még jobb kérdés: miért hallom úgy, hogy rengetegen jönnek felfelé? Hamarosan leesett: a többi Millefiore-s jön megnézni mi történt bajtársaikkal. Oké, most már ezt is tudjuk. Következő: hogy a faszba fogom túlélni? Na ez már egy nagyon jó kérdés. Megvan! Gyűrűmre lángot idéztem, és illúzióval elzártam a folyosót. A hullákat meg eggyel lejjebb tettem, és a szobaszámokat is megváltoztattam. Tapasztalatból tudom, hogy aki nem szokta meg a házat az sosem tudja hanyadikon jár. Oké, ez is megvan. Mit ne mondjak nem könnyű ennyi illúziót fenntartani. Még sose csináltam ilyen összetettet. Na igen, az őrület nem a legjobb társulás az illúziókhoz. Nem használhatok nagyon durvákat, mert magam is elhiszem őket az állapotban. Igazából meg kellett volna tanulnom, hogyan tudok úgy illúziót csinálni, hogy én ne lássam. Állítólag ez a legtöbb illuzionistának alapból megy. De nekem nem. Nem tudom elválasztani őket a valóságtól. Ahogy az őrült elmém szülte dolgokat sem. Vasszeg összefügg a kettő. Igazából nem az a baj, hogy figyelmen kívül hagyjam őket. Hanem az, hogy felismerjem őket. Elég nehéz dolog. Ráadásul egy tévedés, és végem. Ja, meg állapot közben sose ismerem fel. Szívás. Hallom odalentről a fickókat. Veszekednek. Egyesek szerint tovább kéne menniük kutatni, a többiek szerint le kéne lépniük. Az utóbbival értek egyet. Bár vonz a harc, de nincs sok kedvem meghalni. Márpedig egyértelműen túlerőben vannak. Végül úgy döntenek hogy elmennek. Hű. Ez forró helyzet volt. De ki ez az arc? Aki aki kinyírt ennyi csókát? Méghozzá nem is akárkiket, hanem white spelleseket. Ki kéne deríteni. Könnyen lehet, hogy én leszek a következő. Ráadásul erős arcnak néz ki, szal még az is lehet, hogy adna egy jó harcot. Feloldom az illúziót, és kimegyek. Nem akarok ott lenni. A vér illata megbódít. Nyakamba veszem Tokyot. Most, hogy nincs bennem az ölni akarás nem para elvegyülnöm. Úgyhogy bementem a tömegbe. A járkálók többsége velem szembe jött, kicsit matrix érzésem volt. Közeledett a karácsony, az utcák ki voltak világítva. Elég faszán nézett ki Tokyo. A japók mindent bedobtak, hogy kipofásítsák a fővárosukat. Meg kell hagyni sikerült nekik. De én nem élveztem. Minden melegséget sugárzott. Szeretet. De én magányra vágytam, és kibaszott sötétségre. Utálom az ünnepeket. Nincs senki akivel tölthetném. Mondjuk annyira nem kár, mert legalább nem akarnak az életemre törni. És akárhogy is nézzük, az is valami. Megálltam egy kirakat előtt, és két öltönyös fickót vettem észre. Oké, múltkor is ilyen látomásaim voltak, szal nem tom mit csináljak. Majd bevillant egy lehetséges megoldás. Egy baromi hangos, pisztolylövésszerű hangot csináltam az utca túloldalára. Mindenki odanézett, ők is, és azonnal leguggoltak. Szóval nem látomás. Mármint... gondolom a látomások nem guggolnának le. Mert úgyse hallják. Persze lehet, hogy tudatom nem hagyja, hogy kijátsszam, de azért más így a helyzet. Odamentem egy tűlétrához és felmásztam. A sál arcomon volt, de még így is látszott a leheletem a levegőben. Jöttek utánam, lépteik halkan kopogtak a lépcsőn. Fasza. Szóval hangot is adnak ki. Yeah, van néhány módszer megkülönböztetni őket a látomásoktól. Felérek, a hideg szél az arcomba vág. Még pulcsiban és dzsekiben is fázok. Bal karom sajog ahol megvágtam. Most jut eszembe, hogy otthon hagytam a fegyvereimet. Várjunk nem, az egyik itt van a csuklómon. Kurva jó. Ekkora hülye nem lehetek, hogy csak egyet hozok. -Hé te! -kiált rám az egyik, ahogy felértek. -Hogy én?-Ja, te. Te tetted el múltkor láb alól az egyik társunkat?-Amelyik meg akart ölni? Előfordulhat. Miért, talán baj?-Hát a főnök nem igazán örül neki. És most nekünk kell megölni.-Ti is úgy akartok járni mint ő? Ő is kurva biztos volt magában.-Lehet, de ő egy kis senki volt. Azt hiszem megengedhetjük, hogy bemutatkozzunk. A fekete vipera yakuza csoport tagjai vagyunk. Akit megöltél az ezerhuszonhármasas tagunk volt. Ez azt jelenti, hogy kezdő.-Mivan? Több mint ezren vagytok?-Nem, a rangsorunk egy kicsit más. Egytől kilencig vannak a legerősebbek, a kapitányok, utána százig a hadnagyok, százegytől ezerig a tisztek, ezer felett a közlegények. De például a tisztek nincsenek meg háromszázig. Na, most hogy tudod, meghalhatsz.-Elfelejtetted megmondani a ti számotokat.-Boccs, igazad van. Én a kétszázhuszonhármas vagyok. Ő...-Kuss. Majd megmondom ha megérdemli-Hai. Gomenn naszai. -elővette a kardját, egy meglepően hosszú katanát. Nem is értem hogy nem vettem észre eddig. Volt vagy másfél méter hosszú. Majdnem akkora mint a fickó. Ekkor meglátom, hogy az övén egy doboz van. Kardja fellángol, vörösen. Szóval vihar lángú. Ami képes majdnem mindent lebontani. Fasza. Tényleg, csak ez hiányzott. Előrelendülök, ő is. Gyűrűm felfénylik, hirtelen csúszós lesz a talaj. Én persze tudom, hogy nem valós, hisz nem vagyok az állapotban, de ő meglepődik, majdnem elesik. Előkapom a tőrömet, és felé dobom. Sajnos az utolsó pillanatban visszanyeri egyensúlyát, és félreüti. Tőröm kirepül oldalra, de visszacsévélem, így újra a kezemben van. -Ügyes trükk. -mondja. Azt hiszem az illúzióra mondja, de nem biztos. Óvatosan indul meg, tehát mégsem. A tőrre mondta. Na, az tök jó, mert akkor nem tudja, hogy milyen lángot használok. Előreindulok, de ekkor hirtelen előrelép. Szóval mégis az illúzióra mondta, csak játszotta, hogy nem. Cseles fiú. Felugrik, felém csap a karddal. Tőrömet bevonom lánggal, és kivédem. Bal kezemet meglendítem, és homokot szórok a szemébe. Persze ez sem valós, csak illúzió. Tudom, ócska trükk, de nagy trükkökre nem igazán vagyok képes. Viszont az olcsó trükkök gyakran hatásosabbak, mert nem számítanak rá. Behunyja szemét, hátraugrik. Közben előrevetem magam, előrehajolva támadok. Fél méter választ el a földtől. Persze hallja lépteimet, de elsuhint felettem. Gyorsan megfordítja, és lefelé vág, közben folyamatosan hátrál. Félre kell lépnem, megtöri a lendületemet. Ez a trükk is a végét járja, de sebaj. Attól még, hogy tudja nem valós zavarja a látását. Ez a legjobb az illúziókban. Újra ő támad, megint hárítom a tőrömmel. De ezúttal visszáján fogom, és ráfordítom az alkaromat. Lenyomom, ellentart. Pont erre számítok, és gyakorlatilag átgurulok felette a levegőben. Talpra érkezem, és gyomron térdelem. A kardja mögöttem van. Összegörnyed, tőrömet a mellkasába szúróm. Összeesik, meghal. -Méltó vagy rá. -szólal meg ekkor a másik.- hetvenkilences vagyok. Megtisztelsz a haláloddal. Meghajol, én is. Megadom a módját a harcnak. Felkapom a kardot a földről, és elteszem a tőrömet. Hosszabb mint amihez szoktam, úgyhogy letörök az elejéből. Most már van egy rendes katana méretű kardom. Zsír. A szerzetesek előző életemben megtanítottak kardozni. Remélem nem kopott el a tudásom. Tudom, hogy nem vagyok olyan jó vele mint tőrrel, de egyenlőre nem vette elő a fegyvereit, és tudni akarom a képességeit. Márpedig akárhogy is nézzük, ehhez jobb a hosszú fegyver. Előrelendült, puszta kézzel támadt. Felé suhintottam, de könnyen kikerülte, és már bent is voltam az ütőtávolságában. Hátraugrottam, épp hogy csak elkerültem az ütését. Félelmetesen mozgott. Mintha átengedte volna a levegő. Az ujján egy gyűrű volt. Felém fordította, és felfénylett. Zöld lánggal. Utolsó pillanatban esett le, hogy félre kéne ugranom. De hál isten még épp időben. Ahol előbb álltam zöld láng szelte át a levegőt. Ha ott maradok már halott lennék. Oké, ismerem hogyan harcol. Azaz nem, de puszta kézzel is szarrá ver ha karddal harcolok. Úgyhogy hajrá. Előkapom tőrömet, és oldalról próbálom megközelíteni. Felé dobom a tőrt, közben illúziót hozok létre, hogy elvakítsam. Behunyja a szemét, de nincs is rá szüksége. Gyűrűje felfénylik, és egy elektromos pajzs jelenik meg. Utolsó pillanatban rántom vissza a tőrt, majdnem hozzáér. Ami nem lett volna szerencsés, tekintve hogy a drót is fémből van. Kihasználja amíg a tőrömmel vacakolok, és felém lendül. Bal keze ökölben, és szeli a levegőt mint egy gyorsvonat. Eltalál, átrepülök a levegőn. Csúszok egy kicsit a háztetőn, majdnem leesek. ~Meg fogok halni. Ez esélytelen. ÉLNI AKAROK! -üvöltöm legbelül. A szám kegyetlen mosolyra húzódik, és állati kacaj tör fel belőlem. Az állapot megérkezett. Az Igazi Állapot. To be continued... | |
| | | Tsuna Admin
Hozzászólások száma : 124 Join date : 2011. Nov. 04. Age : 37
Karakter információk Család:: FV: Pénz::
| Tárgy: Re: Ilaszior Szomb. Dec. 03, 2011 7:39 am | |
| Üdv. Ilaszior! Hú, de kemény valaki. Azt hiszi mindenkit legyőzhet? Hát eddig jól hitte, nem voltak semmi történetek. A jutalmad 20.000FV és 20.000 FV Az-az 40.000 FV-vel gazdagodtál a két történet által. | |
| | | Ilaszior Köd
| Tárgy: Re: Ilaszior Hétf. Dec. 12, 2011 9:58 am | |
| Kiutat keresve III
Szóval. Hol is tartottam? Ja igen. Esik az eső, és egy ház tetejének a szélén fekszem. Jó tudom, eddig nem esett, de így stílusosabb. Költői szabadság. Na szóval, épp elkezdett esni az eső. Én meg a háztető szélén feküdtem. Hogy miért? Hát... azt hiszem köze volt ahhoz a yakuzáshoz, aki ott áll, és épp áramot akar belém lőni. Ja igen, megvan. A lényeg, ha még valaki nem olvasta előző írásaimat, hogy van ez a yakuza, a fekete vipera, ami ki akart nyírni. Na az első csávó gyenge volt, szal lazán kicsináltam, még meg se izzadtam. Erre utánam jön két nagysanyi, hogy namármost kicsinálnak. Ez nem igazán tetszett, szóval a kisebb nagysanyit én csináltam ki. Frankón leszúrtam. De a másik, a táposabb nagysanyi, laposra vert. Még elő sem vette a fegyverét. Kicsit gáz. Én meg, egy ütésének hála, átszeltem a levegőt, és ide pottyantam. Ez kurva jó! Végre egy arc akit kihívás legyőzni. Felállok, és felnyalom a hajamat. Ki akarom csinálni. Nagyon. Gyűrűm felfénylik, szép lilán. Fasza szín. Hirtelen megfagy körülöttem a világ. Hoppá. Az már valami. Ellenfelem meglepődik. De valahogy furcsa. Hogy lett ennyire hideg? Igazából nem zavar, ellenfelem sokkal lassabban mozog. (magyarázat: oké, állapotban nem tűnik fel ha a saját illúziómba esek. De ennek ellenére hiába érzem, ugyanúgy tudok mozogni, nem ártalmas rám). Előrelépek, tőrömmel felé suhintok. Kivédi ütésemet, dzsekimről jégdarabok pattognak le. Odafagyott az esővíz. Elkapta a karomat, és megcsavarja. Valószínűleg ez lenne életem utolsó csatája, ha nem lenne lassabb mint eddig. Így kicsavarom karomat, és a ballal gyomron vágom. Hátratántorodik, de szinte meg sem érzi. Kezd egy olyan érzésem lenni, hogy nincs is fegyvere. De leszarom ha van. Csak meg akarom ölni. Ki akarom csinálni! Előrelendülök, tőröm felfelé villan. Félrelép, és megpördül. Könyöke a fejem felé tart, de lehajolok előle. Én is megpördülök, könyököm az arcába talál. A jobb könyököm. Megperdítem a pengét, és a torka felé csapok. De elhajol, és oldalba térdel. Leszarom a fájdalmat, és én is gyomron térdelem. A következő húsz másodpercben kölcsönösen püföljük egymást. Semmi haszna, és a tőrömmel nem tudom megsebezni. Nem baj, végre egy élvezetes harc. Hátralépünk, és egy pillanatra megállunk. Majd, szinte egyszerre, mintha valami láthatatlan jel vezetne minket, előrelépünk mindketten, és támadunk. Bal kézzel üt, én lebukok, és a hónalja felé döfök. Jobb kézzel félreüti kezemet, és visszaüt tenyéréllel. Bal kézzel hárítom, és gyomron rúgom. Nem kellemes érzés ha valaki gyomron rúg egy acélbetétessel. És ezt az arca is mutatta. De ez nem elég, elég strapabíró. Előreindul, és mire észbe kapok repülök. Leesek a tetőről, de szerencsémre elkapom a tűzlétrát. Felpattanok rá, és várom, hogy leérkezzen. Amint dobható távba ér eldobom a tőrömet. Félrelép, és felém ugrik. Elkapom a karját, és félrelépek az útjából. Meglendítem, hátha lezuhan. De elkapja a tartórudat, és megpördül körülötte. Mellbe akar rúgni, de hátralépek, mielőtt megtenné. Elsuhan mellettem, a falnak ütközik. Jó tanács: ne csinálj nagy mozdulatokat ha kicsi a tér. Megragadom a kabátját, és lelendítem a lépcsőn. Legurul, reménykedek, hogy kiesik. A remény hal meg utoljára. De sajnos nem gurul ki, nem volt elég nagy a lendülete ahhoz, hogy átbukjon a korláton. Felé dobom a tőrömet, de félreüti. Azért így is megvágja a kezét. Egyre sérültebb. Fasza. Előreugrok, át a lépcsők felett, a nyakába. Talppal érkezem, próbál elkapni, de túl lassú. Jobb lábbal a mellkasába ütközöm, bal lábbal állon rúgom. Hátraszaltózok, ő kiesik. Sajnos csak két szintet zuhan, elkapja a korlátot. Felhúzza magát, az esés neki sem tett túl jót. Most két szinttel alattam van, öt emelet választja el a földtől. Lemegyek, szépen lassan, készülök a harcra. Ő se siet, hova sietne. Tudja, legalábbis érzi, hogy úgy sem menekülök el. Naná, hogy nem. Az állapot, az Igazi Állapot a halálfélelemre jön, de akkor addig nem megy, amíg el nem intézem az ellenfelemet. Vár, szép csendben, egyenesen, mintha nem is lenne alapállása. Kezei lazán az oldala mellett. Egyik kezét ráteszi a korlátra, és megvillan a gyűrűje. Utolsó pillanatban kapok észbe. Kiugrok a tűzlétrából, és a szomszéd házba dobom tőrömet. Kezem majd leszakad, ahogy a dróton lendülök. A lendület tovasodor, és a ház tetején landolok. Talán nem értik néhányan, miért ugrottam ki. A válasz egyszerű. Mert fém volt a tűzlétra. Minden apró része. És nem igazán akartam, hogy átjárjon néhány tízezer volt. Boccs. Az én hibám, de nem szeretem a grillpartit. Pláne ha én vok a csirke. Mondjuk egyébként sem. Lenézek, a tűzlétrán áll. Felemeli kezét, és egy sugárnyalábot lő felém a gyűrűből. Oldalra ugrok, és elkerülöm. Az eső még mindig esik, de már nincs hideg. Ellenfelem néz egy darabig, majd kiáll a korlátra. A talpai szikrázni kezdenek, gondolom fém is van a cipőtalpában. Egyszer csak kilő, és a tetőn terem. Fasza technika. A tákolmány, azaz a tűzlétra, összeomlik az ellenerőtől. Nem értem, hogy bírták a lábai. Oké, akkor most hirtelenjében két égető probléma van. Egy, hogy itt van egy fickó, aki elég tápos, és ki akar nyírni. Kettő, hogy odalent két rendőrkocsi közeleg, és vasszeg jön több is. Ritkán hagyják, hogy ilyeneket csináljanak. Ő is lenéz a sziréna zajra, és rám néz. Egyszerre kezdünk el futni a ház széle fele. Egyszerre ugrunk, és egyszerre landolunk. Közben tökéletes ütemben püföljük egymást. Nem könnyű házról házra ugrálni Tokioban, pláne esőben. Na ehhez vedd hozzá, hogy még püfölitek is egymást. Nem kis feladat. Ha lezuhansz meghalsz. Rohanunk a tető széle felé, közben próbálkozok egy tőrdobással, de lehajol előle. Most ő jön, lángot lő felém, de átugrom. Már számítottam rá. Háztető, elugrunk. Közben felé vágok, és elhajolok egy rúgás elől. Ő is kitér. Mindezt úgy csináljuk, hogy találat esetén se zuhanjunk le. Nem túl egyszerű. De sikerül, elérjük a következő háztetőt is. Felém lő, bukfencezek, a lövedék elkerül. Felé dobok, de elkerüli. Hirtelen lángoszlopok törnek fel szerte a tetőn, szlalomozva megyünk köztük. Fuck yeah. Elképzelni sem tudtam volna jobb programot. Az időjárás is meghülyült. Szóval oké, a fagy egy dolog, bár kicsit érdekes, hogy csak egy területre hat, de lángoszlopok a tetőn? Mi történt Tokioval? Még az is felmerült bennem, hogy illúzió alatt állok. De ebbe bele sem akartam gondolni. Nem lehet, villám gyűrűje van. De akkor mégis mi a fene ez?! Úgy döntöttem nem törődök vele, csak megyek tovább. Helyes döntésnek bizonyult. Újabb tetű, újabb harc a levegőben. Megint tökéletesen egyszerre érkeztünk, egyikünk sem akarta elveszteni a másikat. Mármint azelőtt, hogy megölné. Csakhogy hirtelen meg kellett torpannunk. Elfogytak a házak. Mármint nem elfogytak, de még egy harminc métert kellett volna ugranunk a következőig. Felfele. És volt egy olyan érzésem, hogy ez nem fog menni. Kár. Egymásra néztünk, és folyamatos ütésváltások között némán gondolkodtunk, hogy merre tovább. Tökéletesen értettük egymás gondolatait, mintha az ökleinkkel beszélgetnénk. Végül lefelé mentünk, az utcára. Leugrottam, tőrömet a falba szúrtam, ami lassította zuhanásomat, de így is elég gyorsan lecsúsztam. A beton sikoltott a lánggal bevont penge alatt. Furcsa, hogy a beton tud sikítani. Ő nemes egyszerűséggel a tűzlétrán jött le, mindig egy-egy szintet leugorva. Volt benne annyi sportszerűség, hogy közben nem lőtt felém. Ő is a fair play híve volt. Fuck yeah. Néha jól jön az ilyen ellenfél. Határozottan az előző életemben lévő edzések jutottak eszembe. Addig a pár másodpercig, amíg leértem. Utána újra koncentráltam. Majdnem egyszerre értünk le. Én egy kicsit hamarabb, és felemelt tőrrel vártam. Rám ugrott, egy pillanatig megfordult a fejemben, hogy keresztülszúrom a talpát. De utána megláttam a szikrákat a talpán, úgyhogy letettem a dologról. Mint mondtam, nem rajongok a grillpartikért. Szóval oldalra léptem, és felé vágtam. Csakhogy neki is volt esze, és amint leérkezett, már görnyedt is össze, hogy arrébb bukfencezzen. Pedig milyen szívesen tettem volna pontot az egész végére. Körülnéztem, egy kis téren voltunk. Körülöttünk tíz-húsz rendőr. Egymásra néztük, és vállat rántottunk. Majd bólintottunk, és egyszerre lendültünk támadásba. Pár pillanatig lávakutak, lila tőrvillanások, és zöld áramlövedékek látszódtak, majd tíz-húsz rendőrhulla tarkította a tér szélét. Kezdtünk kimerülni. Mindannyiunknak számos, apró sebe volt. Ráadásul tényleg régóta húztuk már. Az ennyire hosszú harcok ritkán egészségesek. Azaz soha. Mindketten be akartuk fejezni, ezt éreztük egymáson. Tudtuk, hogy a tér az utolsó hely, ahol találkozunk. A pokol előtt. Mert nem kérdéses, hogy mindketten réges régen elkárhoztunk. De ez kit érdekel? Pláne most, a harc kellős közepén, nyakig úszva a mámorban? Rászántunk két másodpercet, hogy felmérjük a terepet. Egy bezárt kávézó, előtte székek és napernyők csukva. Asztalok. Virágágyások. Ennyi. Summa summarum, néhány alig használható cucc. Előrelendültünk, és a tőrrel az arca felé vágtam. Oldalra lépett, ballal az olalamba ütött volna. Szintén ballal hárítottam, és közben fordultam, az arca felé rúgtam. Lehajolt, jobb kezét letámasztotta, és állon próbált rúgni. Naná, hogy a szikrázó csizmás trükkel. Tehát tényleg be akarta fejezni. Zsír. Oldalra lépek, elkapom a sípcsontját. Megcsavarom a testem, derékból, ahogy a nagy könyvben áll. Meglendítem, elhajítom, egy virágágyásba repül. Feláll, kiköpi egy fogát. Felkap egy széket, és a hülye mágnesességgel felém lövi. Nem kellemes, amikor egy szék két machhal száguld feléd. Kettévágom, csoda, hogy képes vagyok ilyen gyorsan mozogni. Előrelendül, felém üt. Lehajolok, és állon rúgom. Felemelkedik a földről, de mellkason rúg. Elesek, ahogy ő is. Felpattanunk, nekem ront. Én még félig az egyensúlyomért küzdök. Csak egy zölden világító öklöt látok, ösztönből cselekszem. Leguggolok, és a szívébe mártom a tőrt. | |
| | | Tsuna Admin
| Tárgy: Re: Ilaszior Pént. Dec. 16, 2011 8:50 am | |
| Üdv, ismét. 1. Azt a paszta... PONT 1500 szó -.-" 2. Legközelebb a kalandot írd le, nekem ne húzd a szavakat(1500 szó miatt), olyan módon, mint:
- Spoiler:
Szóval. Hol is tartottam? Ja igen. Esik az eső, és egy ház tetejének a szélén fekszem. Jó tudom, eddig nem esett, de így stílusosabb. Költői szabadság. Na szóval, épp elkezdett esni az eső. Én meg a háztető szélén feküdtem. Hogy miért? Hát... azt hiszem köze volt ahhoz a yakuzáshoz, aki ott áll, és épp áramot akar belém lőni. Ja igen, megvan. A lényeg, ha még valaki nem olvasta előző írásaimat, 3. Jutalmad 20.000 Fv. 4. Köszönöm, hogy a részese lehettem, ennek a kalandodnak is. 5. Gratulálok egy új határ vár rád (C szintűt vehetsz ) | |
| | | Ilaszior Köd
| Tárgy: Re: Ilaszior Pént. Dec. 23, 2011 10:24 am | |
| Kiutat keresve IV
Kinyitom a szemem, és a plafont látom. Az ágyamban fekszek. De nem, ez nem az én ágyam. What the fuck? Megmozdulnék, de minden porcikámat fájdalom járja át. Összeszorítom a fogamat, és felülök. Tetőtől talpig be vagyok kötözve. Alsógatya van rajtam, cuccaim a sarokban. Alaposan szemügyre veszem a szobát. Boksz zsák, gyakorlóbáb, apple laptop. Üres instant ramenes dobozok. Egy ajtó és egy ruhásszekrény. Ennyi. Hogy a fenébe kerültem ide? Hol vagyok? És ki kötözött be? Emlékek özönlenek el. A harcom a tetőn és a téren. Ahogy végzek ellenfelemmel. Egy durranás egy tetőről, valami az oldalamba csapódik. Megpördít, közben odanézek, egy rendőr áll kezében pisztollyal a háztetőn. Az állapot eltűnt, magamra hagyott. Csettintek, lángoszlopot csinálok a rendőr lába alá. Felsikolt, és összerogy. Tovább megyek, tántorogva az utcán. Az emberek sikítva menekülnek. Segítségért kiáltanék, de nem tudok. Összerogyok, próbálom a házam felé vonszolni magam. Egyre homályosabb a világ, és forogni is kezd. Hányok. Nagy részt vért. Kezem az oldalamra szorítom, bugyog ki ujjaim közt a vér. Meg fogok halni. Kurvára meg fogok halni. Elesek, a földön hasalok. Az eső kopog a hátamon. Homályos alakokat pillantok meg, tompa hangokat a távolból, majd minden elsötétedik. Akkor azt hittem, hogy a yakuza tagjai, de így utólag könnyen lehet, hogy nem. Mármint... akkor miért nem öltek meg? És miért gyógyítottak meg? Kivéve ha be akarnak venni. Érdekes gondolat. Az biztos, hogy sokat harcolhatnék. De túl sok az ember. Mondjuk pénzem is lenne. De nem tudhatnám mikor akar valaki orvul kinyírni. Szal nem tom. Talán kis időre. De nem hinném. Ja, és ráadásnak az állapot miatt néha lemészárolnék egy-két embert. Azt hiszem nem illenék a társaságba. Meg mondjuk olyan merevek voltak. Ráadásul szar volt az öltönyük. És le kéne mondanom a bőrdzsekimről. Meg a függetlenségről. Na az nem pálya. Azt hiszem inkább nem csatlakozok. Mondjuk nem lenne sok választásom. A fasz kivan, majd hozza valahogy a sors. Ezzel lezártam magamban a témát. Na de na nyílt az ajtó. És egy szöszi csaj lépett be. Oldalán egy sráccal. Felismertem őket. A retkes életbe. Mondjuk igazából jó. Nagyon nem yakuzások voltak. Hado volt és a csaja, Liselotte. A felső szomszédaim. Elmagyarázták, hogy megtaláltak, és Liselotte bekötözött. Orvos hallgató. Szal így éltem túl. Fasza. Felálltam, és összeszorított fogakkal kimentem, le a saját szobámba. Egyedül akartam lenni.
két hónap múlva
Gyorsan szaladt az idő. Mikor felépültem már karácsony volt. És a maffia karácsonyos kiruccanás maffia landre. Megtudtam szomszédaimról, hogy maffiózók. Mármint hogy Hado a Chiavarone tagja, Liselotte meg segít neki. Kurva jó, tényleg. Beszereztem néhány új sebet. Csak ez hiányzott. De van zsém! Azaz volt. A feketepiacon vettem egy C szintű ködgyűrűt, amivel igazán tápos lehetek. De megint elvitte minden pénzem. De legalább tápos vagyok. Mármint nyilván vannak nálam táposabbak de akkor is. Viszont... van egy elég súlyos problémám. A fekete vipera yakuza. Úgy látszik az ünnepekre békén hagytak, de el kell intéznem őket, mielőtt ők intéznek el engem. Nem pálya, hogy mindig bérgyilkostól kell tartanom. Nagyon nem tetszik. Viszont ehhez még az új gyűrűmmel is kevés vagyok. Mint mackósajtban a brummogás. Kell valaki, aki edz engem. De senkit sem ismerek. Na jó, egyvalakit mégis. De tőle nem akarok segítséget kérni. Ráadásul honnan tudjam, hogy bízhatok benne? Sőt, biztos nem bízhatok benne. De nincs más megoldás. És biztos erős. Ha meg nem az, akkor megölöm., Felmegyek, és bekopogok az ajtón. Nincs mit tennem. Meg kell kérnem Hadot, hogy eddzen. Kinyílik az ajtó, Hado arcával találom szemben magam. -Mi kéne? -kérdi. Meglepődik, hogy itt lát. -Izé... szal a lényeg, hogy tanítanod kéne engem. -felvonja a szemöldökét, de egy szót sem szól. -Van pénzed? -Nincs. -Akkor miért kéne tanítanom téged? -Mert... nem tom. Biztos jól jöhet a segítségem. -Tudod mit? Csatlakozz a családunkhoz. -Nem... nem igazán bagyok jó csapatjátékos. -Akkor már csak egy lehetőséged van. Csináld azt amit Liselotte. Magyarán én látlak el feladatokkal, és nekem engedelmeskedsz. Nagyrészt Dino által nekem küldött feladatokat fogsz kapni, de nem feltétlen. Persze fizetést is kapsz érte. Megfelel? -Tökéletes. -nem bíztam benne teljesen, de nem volt választásom. -Akkor gyere. Elmegyünk kirándulni. Lementünk, és a vasútállomásra mentünk. Az első feladatom az volt, hogy vegyek két jegyet. Nem érdekelte, hogy lopok-e pénzt vagy illúziót használok fizetéshez. Volt tíz percem. Én a lopás mellett döntöttem. Kimentem, és két perc alatt beszereztem három pénztárcát. Az egyiken Jack volt a Nightmare before christhmas-ból. Vicces figura. Kiszedtem belőle a pénzt, majd kidobtam a tárcákat. Nincs egyszerűbb mint zsebmetszeni, ha az ember illuzionista. Csak el kell terelni a figyelmét. Ősi törvény, hogy lehetőleg használj lopáshoz társat, aki eltereli a figyelmet. Na nekem a társat illúzió helyettesítette. Megvettem a jegyeket, és felszálltunk. Maradt még nálam néhány yen, azt zsebre vágtam. Felültünk a vonatra, behúzódtam egy sarokba. Nem igazán zavartatta magát a tél miatt. Ing, bőrdzseki. Jó, igazából eléggé hasonlítottunk kívülről. Mindketten feketében voltunk. Csak hát nekem összesen a bal szemem látszott ki. Két óra múlva szálltunk le. Egy nénike szemmel láthatóan megkönnyebbült. Kicsit elgondolkodtam, hogy ne öljem-e meg. De nem, ez nem volt megfelelő idő arra. Újabb két órát sétáltunk, fel egy hegyre. Egy tisztáson álltunk meg, az erdő mellett. Levette a dzsekijét, és két kamát húzott elő. -Most felmérjük a harci képességeid. Az illúziók terén én nem tudok segíteni. Ezt, azaz a rendes harcot, tudom vállalni. Am nem vágom minek akarsz megtanulni harcolni. Én a helyedben csak az illúziókra támaszkodnék. -nem álltam neki ecsetelni a helyzetet. Az állapot miatt nem igazán jó csak arra támaszkodnom. Nagyon nem. Elővettem a két tőrömet a hátamról, és támadtam. Villámgyorsan szúrtam, de hárított. Megpördítettem a tőrömet, és visszakézből szúrtam. Félrelépett, és gyomron rúgott. Sokkal gyorsabb volt, és jobban átlátta a mozdulatokat mint én. Ez egyértelmű volt. Tapasztaltabb volt. De nm adtam fel. Bal kézzel szúrtam, ismét félrelépett. Felém suhintott, tőrömmel megállítottam. Megpróbáltam hasba térdelni, de lábával hárított, és ellenrúgott. Állon talált, hátraestem. -Egész jó, érdekes kung-fu stílust használsz. Na persze a stílusnak is megvannak a maga hibái, meg a kivitelezésnek is. Ami a stílusodat illeti: túl sokat használod a kezedet, és elhanyagolod a lábadat. Ráadásul inkább támadsz, és emiatt nem igazán védekezel. Ami a saját hibáidat illeti... hát... van néhány. Először is, támadó stílust használsz, de még ahhoz képest is gyenge a védelmed. Ráadásul többet használod a jobb kezedet mint a balt, ezáltal féloldalas vagy. Ja, és kábé egy helyben állsz végig. Nem csak nem használod a harchoz a lábadat rendesen, de még csak előre-hátra sem lépegetsz. És emiatt túlterheled a kezeidet. A tőrök viszont az egész testedet igényelnék, mert, ha nem elég hosszú a karod told meg egy lépéssel. Namár most nem elég hosszú, és nem elég hosszú a tőröd, és nem toldod meg egy lépéssel sem. Ez így nem jó. Meg kell tanulnod mozogni. A tölgy ellenáll a csapásnak, és egy idő után kivágják. A nád elhajol előle, és tovább bírja. Hidd el, többet kell mozognod. És ezt futással kezdjük. Nekiiramodott, követtem. Keresztül kasul rohangáltunk a hegyen, órákon át. A hóban. Szakadt rólam a víz. Kicsit féltem, hogy megfázok. De ha valamiben, hát futásban jó voltam. Ő is, tény ami tény. Nem tom mennyi idő telt el mire megállt. Enyhén lihegett. Én a térdemre támaszkodtam, és levegőért kapkodtam. Hiába, jobb nálam. -A következő feladat harc lesz. De úgy, hogy hátrakötjük a kezeidet. -meg is tette, villámgyorsan hátrakötötte őket. Na persze az övét is hátrakötjük, gondoltam én. De nem, ő szabadon maradt. Legalább fegyvereket nem használt. Előrelendült, ököllel sújtott az arcomra. Megpróbáltam mellkason rúgni, de félresiklott, elkapta a lábamat, és a következő pillanatban megpördült a világ, és fejjel a hóba érkeztem. -Mozogj! Ne állj egy helyben! -felálltam, kiköptem egy adag havat. Felé fordultam, abban a pillanatban támadt. Arrébb léptem, elhajoltam az ütés elől, majd megpördültem, és hátba rúgtam. Volna. De persze leguggolt, és a másik lábam felé rúgott. Felugrottam, átszaltóztam felette. Guggolásba érkeztem, és megpróbáltam arcon rúgni. Félreütötte a lábamat. Letettem, áthelyeztem a testsúlyomat arra a lábamra, és újra megpördültem. Hátraugrott, láthatólag meg volt elégedve. Kitért, és előre lépett. Felém rúgott. Jobbra léptem, bal lábbal gyomron rúgtam. De nem, mert a térde hárított. Sajgott a lábam. Gyorsan visszahúztam, és kitértem egy rúgás elől, amit az arcomra irányzott. A földön maradt lába felé rúgtam, de felugrott. Akárhogy próbálkoztam, nem tudtam eltalálni. De, és ez volt a fontosabb, ő sem tudott engem eltalálni. Ez az edzés nyilván erről szólt. Na jó, néhány kisebb találat azért becsúszott, de ez minden. Már rég lement a nap mire végeztünk. Elindultunk vissza, az állomáson meghívatta magát vacsira. Hál' isten volt még pénzem, szal nem kellett megint lopnom. A forró ramen igen jól esett. Kaja közben őt figyeltem. Nem tudtam eldönteni, mi a fenét kezdjek vele. Nem voltam biztos abban, hogy megbízhatok benne. De hamar döntöttem. Volt egy olyan érzésem, hogy amíg segítek neki nem kell félnem tőle. Elkaptuk az esti vonatot, és visszamentünk Tokyoba. A vonaton kellemes meleg volt, csodával határos módon nem fáztam meg. Az állomásról az esti tömegben visszamentünk a házhoz. Ekkor jutott eszembe, hogy milyen régóta nem tapad vér a kezemhez. És azóta az állapot sem jött meg. Érdekes, felettébb érdekes. Mikor hazaértünk kinyitotta a postaládát. Egy levelet talált benne. Kinyitotta, majd átfutotta. Elmosolyodott, és odaadta. -Az első megbízásod tőlem. | |
| | | Tsuna Admin
| Tárgy: Re: Ilaszior Vas. Dec. 25, 2011 9:48 am | |
| | |
| | | Ilaszior Köd
| Tárgy: Re: Ilaszior Vas. Jan. 01, 2012 9:59 am | |
| A Mikulás banda (part II)
13 nappal ezelőtt 16:07
A limó csikorgó kerekekkel fékezett, majd bekanyarodott. Csendben, a sarokba húzódva ültem. Bíztam Samben, de ezt Mr. Fukushitóról már egyáltalán nem mondhattam el. Ő sem bízott teljesen bennem, ez egyértelmű volt. Egy felfuvalkodott idióta gazdag volt, aki nem szereti ha bárki bármiben jobb nála. Márpedig mi sok dologban jobbak voltunk, ez egyértelmű volt. Bizonyos szempontból mi parancsoltunk. Nem ő fizetett minket, így nem fenyegethetett kirúgással, ellenben nekünk az életéről kellett gondoskodnunk. Szívás. Jobban fel voltunk (legalábbis Sam) szerelve, emellett erősebbek voltunk mint bármelyik testőre. Ha őt kellett volna kicsinálnunk nem lett volna nehéz feladatom. De nem őt kellett sajnos. Őt megvédeni kellett. Mikuláséktól. Na és ők már kemény legényeknek tűntek a hírek alapján. De mindenesetre jól szervezettek voltak. Egy villába mentünk, Tokyo közelében. Eléggé elhagyatott helyen volt. Hülyeség. Nehezebb menekülni, könnyebben körbekeríthető. És tovább tart mire ideér az erősítés. Cserébe egy erődöt csináltak belőle. Nyilván a fickó is tudta, hogy bármikor jöhet valaki, aki ki akarja nyírni. Messzi földről híres volt a biztonsága. De még nem voltunk ott. Egyetlen betonút vitt ki oda. A távolban már körvonalazódott a teteje. Mellettünk fűtenger, és földutak. Hogy egy jó ötszáz méter múlva erdő váltsa fel. Talán csak képzelődöm, de mintha magas, sistergő hangot hallanék. Mintha valahol láng lobogna. Samre nézek, hogy ő is hallja-e. Nem szívlelném ha a limuzinban támadnának meg. Ellenálló, kényelmes, de gyakorlatilag lehetetlen menekülni. Pont mint a villája. A gazdag fickók úgy látszik szeretik azokat a dolgokat, amikből vagy győztesen jutsz ki, vagy sehogy. Hülyeség. Mindig kell egy menekülő út, ha valami balul sülne el. És amúgy a limuzin még csak nem is olyan jól védhető. Pláne nem távolsági fegyverek nélkül. Hátranéztem, és leesett az állam. Három darab szám lebegett mögöttünk, olyan ötszáz méterre, vihar lángokkal meghajtva. Rajta a fekete ablak miatt szürkés, de egyébként egyértelműen vörös ruhájú mikulások. Mindegyiken kettő. Az egyik vezetett a másik meg... a másik meg egy puttonyban kotorászott. Mi ez, ajándékot akarnak hozzánk vágni? Kérdésemre hamar választ kaptam, amikor elővettek egy-egy rakétavetőt. Így már abszolút értettem a dolgot. Szóval ajándékot kapunk. Egy kurva gyors kurva halálos töltet képében. Oké, alapból nem szeretem az ajándékokat, és nem is szoktam kapni, de erről szívesen lemondtam volna. Odafordultam Samhez, és épp megszólaltam volna, amikor rám nézett. Egyetlen pillantása elég volt ahhoz, hogy befogjam. Szemeiből végtelen nyugalom áradt. És egyértelműen „maradj csendben, semmi baj, minden rendben lesz” sugárzott belőle. Nem értettem miért mondja ezt. Azaz miért sugallja ezt. De oké, az ő dolga. Aztán észrevettem, hogy lángol a gyűrűje. Szóval ő is tud az üldözőkről. És valószínűleg már cselekedett is. Hátranéztem, a szánon ülők már emelték a fegyvert. Fél pillanatig ott tartották a szemüknél, majd lőttek. A következő pillanatban száz méterrel mögöttünk felrobbant a talaj. Betondarabok röpködtek a kocsi mellett. Kicsit erőlködtem, és észrevettem Sam illúzióját. A mi kocsink pontos mása száz méterre mögöttünk robogott. Úgy döntöttem én is beszállok az elterelésbe, és a lávakúthoz folyamodtam. Az úton és a füvön elszórva lángcsóvák törtek fel. A télapók arcán meglepetés ült, s hiába tudták, hogy illúzió, nem tudtak kitörni belőle. Ha egyáltalán tudták. Nem tudom, hogy tudták-e. A lényeg, hogy elkezdték kerülgetni őket, és nem igazán tudtak célozni. Az egyiket elnyelte egy csóva, a következő pillanatban a földbe csapódtak, és felrobbant a szán. Hiába nem valós a tűz, nem tesz jót ha a pilóta megőrül a fájdalomtól. De ez az illúzió elég sok erőt kivett belőlem. Abbahagytam, mert könnyen lehet, hogy ma még szükségem lesz az erőmre. De ez azzal járt hogy egyre közelebb értek. Gyorsabbak voltak mint mi. A limuzin elvégre is nem versenyautó. Ráadásul Sam is elengedte a kocsis illúziót. Valószínűleg ő is tisztában volt a problémával. Ha lerázzuk őket kimerülünk. Ha nem akkor meghalunk. Szopás. Ekkor Sam felállt, és a tetőhöz lépett. Megnyomott egy gombot, mire elcsúszott egy lemez, és kidugta a fejét. A menetszél viccesen borzolta a haját. Halálos nyugalommal elővett egy dobozt. Én zavartam a képet a kocsi körül, hogy nehezebb legyen becélozni, de ennél többet nem tehettem. Reméltem, hogy valami jóban töri a fejét. És hogy hasznos lesz az a doboz. Komótosan felemelte, és beleillesztette a gyűrűjét. Láng csapott fel, majd a doboz pittyegni kezdett. Sam eldobta. Nem értettem mi értelme volt ennek. Semmi sem történt. Már épp kezdtem kétségbe esni, amikor a doboz felrobbant. A robbanás középpontjából egy ködlángból álló gyűrű terjedt a szélrózsa minden irányába. Elért minket, majd átment rajtunk. Egy pillanatig csend volt. A vihar előtti csend. A következő pillanatban felrobbant a világ. A föld darabokra szakadt, és hatalmas darabok kezdtek lebegni. A kocsi farolt egyet, és csúszkálni kezdett. Azt hiszem a sofőr megijedt. Nem volt egyedül. Hál isten tudtam hogy illúzió, és alapból értek hozzájuk valamennyire, így kicsit könnyebb volt kitörnöm belőle. Alig pár pillanatba telt. A kocsi rándult egyet, nem tudtam megnézni mi történt a szánokkal. Lefejeltem az egyik ablakot. Az orrom reccsent egyet, és eltört. Vér öntötte el az ajkaimat és az államat. Sam közben Fukushitóhoz ugrott, és bekapcsolta az övét. Én próbáltam előre mászni, de éreztem, ahogy egyre inkább közeleg az állapot. A vér íze a számban megőrjít. Elértem az első válaszfalat, és kerestem valamit ahol átjuthatnék a volánhoz. Nem találtam csak egy kis beszélőkét. Épp azon voltam, hogy elővegyem egy fegyverem amikor a kocsi megpördült. Lesodródhattunk az útról, mert hirtelen megakadt, majd fejjel lefelé fordult, végül még megpördült kétszer háromszor. Az ajtók összezúzódva, kinyithatatlanul. Elővettem a szellempengét, és aktiváltam. Egy olyan pengét hoztam létre mint a normál tőreim. A nyele villant egyet, ahogy megjegyezte ezt a formát. Mostantól automatikusan ilyet vesz fel. Elvileg. Nagyon remélem. Belevágtam az ajtóba, és egy elég nagy rést vágtam amin ki lehet férni. Kimentem, majd visszanéztem a többiekért. Mr Fukushito-nak kutya baja sem volt, Sam viszont nem mozdult. Csúnyán beverhette a fejét. Kiszedtem őket, közben konstalláltam a fájdalmat az orromban, és az oldalamban. Az egyik jobb bordám valószínűleg eltört. Ez van. Elviselem. Fasza csávó vagyok. Remélem. Arrébb cipeltem őket, majd benéztem a volánhoz. Mr. Fukushito testőre, bárhogy is hívták, meghalt. Nyugodjék békében. Körülnéztem. A ház alig egy kilométerre lehetett. A másik irányban meg ötven méterre egy szán szállt le. Ezek szerint véget ért az illúzió. A másik felrobbant, mint a harmadik. Két télapó szállt ki. Nem rakéta vetőztek, nem érezték szükségét. Vagy csak nem volt több ammojuk. Baromira nem érdekelt melyik. Előre léptek, egyiküknél egy pallos volt, másikuk egy kézzel forgatott egy szablyát. Meglepett, a yakuzások általában nem használnak európai fegyvereket közelharcra. De most, hogy jobban megnéztem őket, feltűnt valami. Egyikük sem volt sárga. Kicsit sem. És gyűrűt hordtak. Mondjuk ezt sejtettem a szánból, de akkor is. Egyszerre léptek elő, nem szarakodtak a mini párharcokkal. Kétségtelenül európaiak voltak. A japánok stílusa nem ilyen. Ők a „mindkét fél szenvedett és jön a végső összecsapás” esetén általában mini párharcokat tolnak. De nem, ők nem. A pallost hirtelen vörös, azaz vihar lángok vették körül, míg a szablyásét kék, azaz eső lángok. Fincsi. Az egyik lelassít a másik elég durván sebez. Ehhez jön, hogy én sérült vagyok. Nem baj. Az állapot megérkezett. Bal kezem szabad volt még, a jobban a szellempengét fogtam. A ballal letöröltem egy adag vért, majd felnyaltam tüskékbe a hajamat. Az egyik felvonta a szemöldökét. Meglepte a dolog. Nem baj az. Lepődjön csak meg. Van ott még ahonnan ez jött. Átdobtam bal kezembe a szellempengét, majd a jobbal elővarázsoltam az alkaromra erősítettet. Ugyanezzel a lendülettel elhajítottam. A vihar lángos felé. Alapból nem lenne veszélyes, de a nagy, erős csapások elviszik annyira a figyelmet, hogy a kis technikás csapások eltaláljanak. Akkor meg az eső láng miatt akár keresztet is vethetek, mert lelassulok. A vihar lángos meglepődött, de utolsó pillanatban markolatgombbal félreütötte. Előredöntötte a pengét, majd szúrt egyet. Elhajoltam előle, figyelve nehogy a hátamat mutassam a másiknak. Bal kézzel megnyomtam a csuklószorítómat, mire gyorsan visszatekerte. Visszapattintottam az alkaromra, és a hátamról szerváltam le egyet. Mindezt úgy, hogy közben már az eső lángos felé suhantam, a szellempengével szúrva. Ellenfelem hárított, de szerencsétlen módon éllel. Ez alapból lánggal erősített fegyverekkel nem feltétlen baj, de így az éle a két pengeszár közti centis részbe csusszant. Gyorsan megcsavartam, a csávó elejtette fegyverét. De mielőtt bevittem volna a végzetes csapást a társa gyorsan felém csapott. Félreugrottam, de ez alatt a másik visszaszerezte fegyverét. Fuck it. Nem igazán éreztem úgy, hogy a fair play most segítene. Alapból könnyű falatok lettek volna, de nem tudtam rendesen mozogni a bordámmal. És az állapot vért kívánt. Elképzeltem ahogy az esős csávóba tőrök szúródnak. Ez a trükk már máskor is bevált. Ilyenkor valamiért megjelennek a tőrök. Most is ez volt. A fickó felsikoltott, ahogy a tőrök beleálltak mindenütt. A fájdalom lebénította. Odaugrottam és lecsaptam a fejét. A nyakából spriccelt a vér. A feje kicsit később esett e mint a kardja. Nem sokkal. Csak a vihar csóka maradt. Társa halálát látva őrült támadásba kezdett. Jobbra balra kaszált. Kezdetleges, gyerekes technika. Könnyedén kitértem, de olyan sebességgel és változatossággal pörgött, forgott, hogy nem tudtam ellentámadni. De nem akartam húzni a dolgot. Nem tudtam mi történt Sammel, de nem nézett ki túl jól. És nagyon nem akartam elveszteni Samet. Ha elveszteném... bele sem akartam gondolni. Ekkor legszívesebben a fejemre csaptam volna. Hogy lehetek ennyire hülye? Meglendítettem a jobb kezemet, és elhajítottam a tőrt. Egyenesen a szívébe fúródott. Azonnal meghalt. Odarohantam Samhez, és megvizsgáltam. Hál istennek volt pulzusa... de ez volt az összes jó amit el lehetett róla mondani. Ráadásul Mr. Fukushitó sem úgy nézett ki mint aki hűde rajong értünk mindezek után... | |
| | | Tsuna Admin
| Tárgy: Re: Ilaszior Vas. Jan. 01, 2012 8:43 pm | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ilaszior | |
| |
| | | | Ilaszior | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|