KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod! |
|
| Spike | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Spike Villám
Hozzászólások száma : 12 Join date : 2011. Nov. 16.
Karakter információk Család:: Vongola FV: 50.000 Pénz:: 27.500 yen
| Tárgy: Spike Vas. Nov. 20, 2011 8:37 am | |
| Edzés I Mint mindig ma is hajnalhasadás előtt keltem. Felültem, a padlón alszok, az ágy túl puha nekem, és a gyűrűmmel játszottam. Ez bevett szokásom volt: sötétben úgy felöltözni, hogy csak a gyűrűm lángja világít. Megkerestem az edzőcuccomat (fekete, testhezálló top és a normál nadrágom), és belenéztem a tükörbe. Elég deszka vagyok, de ez sosem zavart. Felcsatoltam a kardjaimat, és felhúztam a csizmát. Megigazítottam a dobókéseket. Alkaromra felcsatoltam az alkarvédőmet, másik alkaromra a tűvetőt. Megnéztem a pengéket, nem csorbultak-e ki, de persze kutya bajuk sem volt. A bázisban még az éjszakai csend és néptelenség honolt. Az éjszakai őrök már megszokták, hogy ilyenkor kelek. Eleinte meg-megállítottak, árulónak hittek, de utána rájöttek, hogy tényleg edzeni megyek, és nem Mr. Sawadát próbálom megölni álmában. A lifthez mentem, majd onnan a -7-ik emeletre. Ez volt az az edzőterem, amit a kard és egyéb vágófegyver használók számára szereltek be. Először a kardjaimmal kezdtem. Előhúztam kettőt, és egy szalmabáb fele lendültem. Úgy tőle egy méterre előrezuhantam, majd amikor csak egy arasz választotta el az államat és a földet a lábfejemmel előre és felfelé rúgtam magamat. Ez a támadás kihasználja a gravitáció erejét, ezáltal sokkalta gyorsabb lesz. Előresuhintottam, majd elsiklottam a bábu mellett, és megálltam. A bábú átlósan kettévált, teteje a földre hullt. Ha ember lett volna most csípőtől vállig ketté lenne hasítva. -Ikazuchi no kata, attacko secando. Shidensen. -villámforma, második támadás. A lila villám tánca. Lábaimat elfordítottam, és lefékeztem, majd lendültem vissza. Előkaptam egy kardomat, és feldobtam elém. A kezemben lévő karddal hozzáértem a markolathoz, és abban a pillanatban lángot vezettem bele (onmyou hashi). Mindezt menet közben. A mágneses erő miatt úgy lőtt ki, mintha puskalövedék lenne. Keresztülszáguldott a termen, és átszúrta egy bábú „mellkasát”, és a bábú hátrarepült három métert. Egy újabb kardot kaptam elő, visszájára fogtam, és a bal oldalamon lévő bábú felé suhintottam, miközben a jobb-ban megfordítottam a pólusokat, aminek hatására az előbb eldobott kardom most felém száguldott. Eloltottam a lángot, és eldobtam a jobb kezembe lévőt. Pörögve repült át a termen, és beleállt egy bábúba. Elkaptam a felém repülő pengét, a lendületét kihasználva megpördültem, és mindkét kardommal kettévágtam egy-egy bábút, majd eleresztettem őket. Tovarepültek, és telibe találtak két bábút. Leálltam, közben előhúztam még két kardot. Párhuzamosan csaptam velük, egy bábú három részre szakadt. Szaltóztam egyet, majd pengéimmel ollót formálva függőlegesen keresztülvágtam egy „fejet”. Jobb kezemben visszájára kaptam a kardot, és eldobtam. Mire leértem már a maradék kardom a kezemben volt. Szélsebes pörgésbe kezdtem, kihasználtam a lendületem. Egyik kezemből elengedtem a kardot, mely egy másik bábúba repült. Mindkét kezemet a fejem felé vittem, és behajlítottam a könyökeimet, mintha a vállaimat vakarnám. Az alul lévő kezemmel meglöktem a kardot tartó, és az hatalmas erővel tetőtől talpig kettészelt egy bábot (kagutsuchi no kata). Kimerültem ziháltam, csurgott rólam a veríték. A technikáim hatalmas koncentrálóképességet és remek időzítést igényeltek. Továbbá közel lehetetlen lett volna megcsinálni őket, ha valaki nem az én tömegemmel rendelkezik. Összeszedtem kardjaimat, és megnyomtam egy gombot, ami kicserélte a bábokat, és újakat rakott be. Ám ekkor nyílt az ajtó. Teljesen meglepődtem, ilyenkor senki sem szokott erre járni. Egy öltönyös, borostás állú fickó lépett be egy bambuszkarddal. Ő is meglepődött. -Őőőőőő... nem gondoltam, hogy bárkit itt találok. -mondta zavartan. -Én se gondoltam, hogy valaki idejön. Egyébként Spike vagyok. -Én Yamamoto. Yamamoto Takeshi. -Az eső őrző? -Igen. -Úgy tudtam, hogy te külföldön nyomozol. -Így is volt. De végeztem, és hazajöttem. Tsuna persze még alszik, úgyhogy gondoltam gyakorolok egy kicsit. Megtisztelnél? -Persze. -és már mentem volna ki. -Áháháháhá! Úgy gondoltam, nem harcolnál velem? -Ja. -esett le a tantusz.- de hát... esélytelen vagyok. -Naés? Attól még gyakorlásnak jó mindkettőnk számára. Ritka a villám elemű kardos. Még ritkább aki kodachit használ. -Hát, végül is miért ne? -Köszönöm. -mondta. Gyorsan eltűnt az öltözőfülkében, majd egy perc múlva kimonóban jött elő. Egy újabb gomb megnyomásával eltűntek a bábuk, és mindketten felvettük az alapállást. Ő lendült először. Félelmetes volt a gyorsasága, pedig feltételezhetően visszafogta magát. Bal keze felém lendült, én jobb kézzel hárítottam. Ám legnagyobb meglepetésemre a kard nem volt a kezében! Jobb keze lendült ekkor, és megláttam benne a kardot. A bal kezemben lévő karddal hárítottam, és ellenvágtam a jobb kezemmel. Félreugrott, és elmosolyodott. -Ügyes. Ki tudod használni, hogy két kardod van. De figyelj jobban. Ha kicsit gyorsabb vagyok már nem élsz. Ezúttal én lendültem támadásba, a kagutsuchi no kata-t használva. Jobb kezem lecsapott, de félreugrott előle. Tudtam, hogy ez lesz, de ekkor bal kezemmel vágtam. Hárított, és megpördült, majd egy irtózatos nagy csapást indított felém. Lebuktam, a fejem felett süvített el. Védtelenné vált, jobb kezemmel felé szúrtam. Félrelépett, én elengedtem a kardomat, ami két méterre a földre esett. Előrántottam egy másikat, miközben hárítottam egy vágást. Hátraugrottunk, egyikünk sem szerette az ennyire közeli harcot. Hirtelen felém suhant, és egy hihetetlen gyors csapást intézett felé. -Pouring rain. -mondta. Nagy nehezen kitértem, és hátraugrottam. Megállt, én előrelendültem, és a shiddensent használtam. Félreugrott, elsuhantam mellette. Megpördültem, és az onmyou hashit használtam. Félreütötte a pengét, de nem is számítottam arra, hogy eltalálja. Csak egy lehetséges helyet kerestem, ami védtelen. De sajnos mindeddig nem találtam, hihetetlen könnyedséggel tért ki a támadások elől. Előkaptam még egy kodachit, és támadtam. Kisit jobbra ugrottam, és elhajítottam egy kardomat, és előrántottam az ötödiket. Ugyanazzal a lendülettel már felé vágtam, de legnagyobb meglepetésemre nem tért ki, és kettévágtam. Abban a pillanatban összeomlott, és egy víztömeggé vált. Hirtelen egy másik Yamamoto tűnt fel a hátam mögött, és a hátamra vágott. -Utsushi ame! -kiáltotta. A kard végigcsattant a hátamon, arccal a földre buktam.- Ügyes vagy, kifejezetten tehetséges. Gyere, csinálok sushit nekünk reggelire, és közben megbeszéljük a harcunkat. Odament egy géphez, és bár billentyű ütéssel kinyílt egy minilift a falon, és egy sushi alapanyagokkal megrakott tálca volt rajta, meg egy kés. Hihetetlen gyorsan kezdett dolgozni. -Tudod, egész ügyesen használtad a nikodachi kata-t. És a lángod is jó hozzá. De túl sok védtelen helyed volt, és ezt ki tudtam használni. Reggeli után folytathatjuk ha gondolod. -Köszönöm. -közben fejemben kezdett formálódni egy terv. Egy terv, amivel lehet esélyem. Esélyem, hogy legyőzzem Takeshit. Némán ettük a sushit, ínycsiklandozó volt. A kedvenc japán kajám, egyszerűen imádom a nyers halat. Öt percen belül eltüntettük, majd visszaálltunk. -A kardjaidat hagyd ott. -mondta.- ha harcban elveszted sem kapod vissza. -Rendben. -bólintottam. Pont ahogy számítottam. Előrelendültem, egy lépéssel kardtávolságon kívül megtorpantam, lefordultam, és elléptem mellett, miközben a feje felé suhintottam. Leguggolt, és tovarohantam. Megpördültem, miközben bal kezemben visszájára fordítottam a pengét, és feldobtam, majd az onmyou hashit használtam. Kitért, előrántottam a hatodik pengém, és egy shidensennel nekirontottam. Mindkét kezemmel vágtam, kénytelen voltoldalra lépni. Megtorpantam, és felé fordultam, teljes súlyommal ránehezedtem a pengékre. Ellentartott, a lángjaimat annyira felerősítettem a pengéken amennyire tudtam. Életem legnagyobb, legerősebb mágneses mezőjét hoztam létre. A korábban eldobott kardjaim pörögve repültek felénk. Az utolsó pillanatban hátraléptem, ő nem számított erre, és előreesett. Kardjaim pörögve szelték a levegőt... amikor hirtelen egy vízfalba értek, és megálltak. -Shibuki ame. Mit ne mondjak ez közel volt. De attól félek nincs több trükk a tarsolyodban. Ez sajnos nagyjából igaz is volt, ha a kardtechnikára tekintünk. És nem akartam a dobókéseimet használni, az csalás lett volna. De eldöntöttem, hogy nem adom fel. Ezt a trükköt még körülbelül kétszer tudom eljátszani, utána kifulladok. Az elkövetkezendő órákban minden akrobatikatudásomat és ügyességemet bevetettem, de csak nem boldogultam. Egyszerűen nem találtam gyenge pontot a technikáiban. Ekkor eszembe jutott még valami. Előrerohantam, és egy méterre tőle leszúrtam az egyik pengém. Mágnesessé tettem a kesztyűmet, és ennek segítségével hatalmas erővel löktem el magam a pengémtől. Amikor Yamamoto mellé értem leszúrtam még egyet, és eljátszottam ugyanezt, így a háta mögé kerültem, hihetetlen gyorsan. Megpróbált megfordulni, de ekkor már árammal töltött kesztyűm lecsapott. A hátát céloztam, de ahogy megpördült a mellkasába csapódott a kezem, és sokkoltam. Felkiáltott, és elrepült két métert. Azt hittem kiütöttem, de persze felállt. -Szép volt. Azt hiszem befejezhetjük, erre nem számítottam. Gratulálok. -mondta. Kezet akartam vele rázni, de a jobb kezem nem volt hajlandó mozogni, és hihetetlenül fájt. Úgy látszik, hogy ez az irány változtatgatás megviselte a kezemet. -Boccs, de nem mozog. -mondtam összeszorított fogakkal, a szemeben könnyek gyűltek. Előreléptem, de a fájdalom szó szerint levett a lábamról, és Yamamoto karjai közé estem. Az illata az utolsó amire emlékszek, mielőtt elsötétült volna a világ. A gyengélkedőn ébredtem, begipszelt kézzel és vállal. -Mi történt? -kérdeztem az orvost. Dr Shamal megfordult, és így szólt: -Semmiség aranyom, csak ripityára törted a kezed. Légy szíves használd máskor is ezt a technikát, imádom amikor fiatal lányok két napig fekszenek az egyik ágyban. Olyan aranyosak. -Két napig? -kérdeztem leesett állal. -Igen. -Voooooooooi! Hallom Ragno, sikerült bemosnod egyet Takeshinek! -lépett be Squalo. -I-igen sempai. -Szép munka! Tudtam, hogy van tehetséged a dologhoz. De én a helyedben jobban vigyáznék a kezemre. Még egy év és akár Varia tag is lehetsz. Na persze ahhoz az kell, hogy ne itt lazsálj, hanem menj ki, és rúgj szét néhány nagymenő segget. -I-igenis kapitány. -mondtam, és éreztem, hogy elpirulok. Ő volt az egyetlen ember, aki képes volt előhozni belőlem a lányt. -Helyes. Na akkor én léptem is. Majd benézek. Ha jó leszel egyszer edzhetünk együtt! -és távozott. Shamal két hónap múlva levette a kötést, és a karom a régi volt. Mit tanultam? Hogy sose kísérletezzek új technikával harc közben. Vagy csak nagyon ritkán.
A hozzászólást Spike összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 21, 2011 9:57 am-kor. | |
| | | Superbi Squalo Admin
Hozzászólások száma : 108 Join date : 2011. Oct. 15. Age : 29 Tartózkodási hely : Szemtől-szemben az ellenféllel
| Tárgy: Re: Spike Hétf. Nov. 21, 2011 6:02 am | |
| VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOI! Gyakorolj ezerrel!
Jutalmad 100TP a kalandodra!
| |
| | | Spike Villám
Hozzászólások száma : 12 Join date : 2011. Nov. 16.
Karakter információk Család:: Vongola FV: 50.000 Pénz:: 27.500 yen
| Tárgy: Re: Spike Vas. Nov. 27, 2011 10:27 am | |
| Álmok fogságában I
Sok év óta ma volt az első este, hogy nem akartam korán kelni. Aznap kaptam volna meg az első küldetést az életemben, így pihenni akartam. De persze nem sikerült. Sőt, hamarabb, és fáradtabban ébredtem mint szoktam. Hogy miért? Egyszerű. Rémálmom volt. Egyszer csak egy domboldalon álltam. Sötét volt, az orromig sem láttam. Zuhogott az eső, és süvített a szél. Tőlem jobbra és balra fű zizegett. Kísértetiesen ismerős hang volt. Egyszer csak egy villám cikázott át az égen, és egy épületet pillantottam meg. Egy épületet, amit soha többé nem akartam látni. A kolostort. Minden nyomorúságom forrását. Na jó, ez így nem igaz, de az biztos, hogy életem legrosszabb időszakának helyét. A terror házát. Ahol az emberi fegyverek és az állati törvények találkoztak. Egy földúton álltam, körülöttem derékig ért az áthatolhatatlan fű. Megfordultam, hogy elszaladjak, de nem volt hova mennem, a fű ott is elzárta utamat. Csak a kolostor felé mehettem. Lassan, gépiesen indultam el. Könnyeim keveredtek az esővel. Végül, percek, vagy akár órák elteltével, hisz ebben a világban az idő fogalma nem létezett, odaértem a kapuhoz. Hátrapillantottam, a fű teljesen elzárta a visszautat. Felemeltem a kezem, hogy kopogtassak... Az ajtó magától nyílt ki. Legalábbis első pillantásra így tűnt, de valójában a kolostor vezetője nyitotta ki. Az, akit életemben először öltem meg. -Szia Spike. Már vártunk. Kerülj beljebb. -Nem akarok. -hangom gyenge volt, megremegett. -Ó, de a fiúk már igazán várnak. És különben is, te ide tartozol. -Nem, nem akarom. -Ugyan már, ne kéresd magadat. Gyere be! -hangja mint az ostor csattant a sötétben. Megfordultam, és a fű felé szaladtam, de elkapta a karomat és beráncigált. Mocskos, mohó kezeket éreztem testemen, ahogy letépik a ruháimat, és lassan elnyelt a tömeg... Izzadtan, zihálva, szaporán emelkedő mellkassal ébredtem. Vacogtam, pedig meleg volt. Az álom olyan élethű volt, hogy még mindig magamon éreztem a kéjvágyú kezeket. Felkeltem, és vakon a fürdőszobába mentem. A zuhanyhoz mentem, és tűzforró vizet nyitottam meg. Úgy ahogy voltam, hálóingestül beültem alá. Végül nem bírtam már a ruhám érintését sem, szabályosan letéptem magamról, és kihajítottam. A térdeimre hajtottam a fejem, átkaroltam a lábaimat, és zokogni kezdtem. A forró víz szép lassan elvitte a kezeket a testemről... Reggel tíz volt, amikor kopogtattak, én még mindig a zuhany alatt ültem. Gyorsan kikászálódtam, magamra tekertem egy törülközőt, és felkaptam a fürdőköpenyt. Kimentem az ajtóhoz, és kinyitottam. Egy Bob nevű néger állt ott: -Tsunayoshi már vár, bitch. -Kösz bro' -mondtam neki. Bob mindig káromkodott, de csak haveri alapon. Cserébe úgy ahogy el tudtam makogni angolul, bár csak getto stílusban. Ecsuktam az ajtót, és gyorsan felöltöztem a szokásos gyilkolós ruhámba. Fekete ing, fekete farmer, amibe acéldrót van szőve. Láncból kesztyűk, jobb alkaron tűvető, balon tüskés alkarvédő. Hátamon a hat kodachi, csizmámban a dobókések. Igen, sok rajtam a vas. Direkt. Lementem Tsunahoz, és bekopogtam. -Szabad. -hallom az ajtó mögül. Benyitok, Tsuna az íróasztala mögött ül.- Jó reggelt Spike. Reggelit? -mutat egy roskadásig rakott asztalra. -Köszönöm. -felelem, és helyet foglalok. Rengeteg minden van az asztalon: spagetti, tea, tej, kalács, méz, felvágott, sajtok... minden. Végül töltök magamnak müzlit és tejet, nincs túl sok étvágyam. Halkan ropogtatom, Tsuna egy szót sem szól. Öt perc alatt legyűröm, és megtörlöm a számat.- Ez jólesett. -Szóval, a küldetésed. Eleinte egy elég egyszerű dologra gondoltam, de ma érkezett egy levél. Egy levél, mi szerint valaki betört kokuyo landre. Nem tudjuk, hogy vitt-e el valamit, és azt sem, hogy hagyott-e ott valamit. Lehet, hogy még mindig ott van. -Az nem Ms Dokuro területe? -De igen, de most nem tartózkodnak otthon. Ezért kéne hogy elmenj, és kiderítsd mi történt. Kinnt vár a taxi. -Rendben. -felállok, és kimegyek. Beszállok a kocsiba, és elindulunk. Hulla fáradt vagyok, de nem merek aludni, félek az álmoktól. Két óra alatt érünk oda. Ahogy kiszállok a kocsi már megy tova. Kurva jó, mehetek haza busszal. Bemegyek Kokuyo landre. A néhai vidámpark üres, romos volt. Bementem, és a főépület felé vettem az irányt. Beléptem, és komótosan kutakodni kezdtem. Egyszer csak egy elsuhanó árnyat vettem észre a szemem sarkából. Utána rohantam, biztosan a betörő az. Eltűnt egy lépcsőn, de nem vacakoltam, mentem utána. Felrohantam a lépcsőn, még épp megláttam ahogy bemegy egy ajtón. Bementem én is. Egy hatalmas előadóteremben találtam magam, színpaddal. A kárpi és a függöny már elég molyrágta volt. A színpadon egy kanapé volt, amiben egy furcsa, lila hajú fickó ült. Zöld dzsekije és nadrágja volt, fehér pólóval. Fekete kesztyűt viselt, rajta egy Hell ringgel. Mellette, vállának támasztva egy furcsa fegyver volt. Olyan volt, mint a szigony, amit a halászok használnak, csak sokkal szebb. Feje ezüst volt, aprólékosan kidolgozott vésetekkel. Fekete nyele volt, talán ébenfa, talán nem. Sajnos semmi sem volt mágnesezhető benne. Hirtelen bevillantak jelenetek egy fimből amit a discovery channelen láttam. Egy filmről, ami a régi római gladiátorjátékokról szólt, és amiben egy adag néger hálóval és szigonyra hajazó fegyverrel küzdött. Hogy is hívták a fegyvert? Trident! Na, most már tudtam a fegyver nevét. -Ki vagy? Te törtél be ide? -Különben hogy kerültem volna ide? -na igen, ez logikus.- Szép, gyilkos szemeid vannak. Olyan hidegek. Persze nem olyan szépek mint az enyém. Megmutassam? -meg se várja válaszomat, rám néz. Abban a pillanatban elsötétül a terem, egy végtelen nagy üres térben találom magamat. A parketta a semmibe veszik. A sötétség peremén hirtelen ördögi szemek nyílnak, és rám merednek. Mindegyik vörös, középen egy számmal. Mindenütt ott vannak. A parketta megrepedezik, és láng tör fel alattam. Üvöltök a fájdalomtól, szinte megőrülök tőle. A láng egy szempillantás alatt elégeti a ruhámat. A bőröm következik. Hajam is elég, bőröm fokozatos elszenesedik és lepereg. Már a az izmaimnál tart, hamarosan a csontjaimat is látom. Térdre rogyok. Próbálom bent tartani a levegőt, de nem bírom tovább. Számat kitátom, levegőért kapkodok, de csak lángok jutnak be. Belülről is égni kezdek, érzem, ahogy szétégeti a tüdőmet. „Állj!” -mondja egy hang a fejemben- „Hiszen Hell ringje van! Ráadásul a szoba nem tűnhet el csak úgy. És az egész akkor kezdődött, amikor belenéztem a szemébe. És különben is, hogyhogy látok? És hogyhogy élek? Már rég meg kellett volna halnom. Itt valami nem stimmel. Ez egy illúzió! Ébredj fel Spike, zárd ki az elmédből. A fájdalom nem valós. A tűz sem. Te egy normális szobában vagy. Gyerünk! ÉBREDJ!” Behunyom a szemem, koncentrálok, majd kinyitom. Újra a normál világban vagyok, a teremben térdelek. A fiú elégedetten mosolyog. -Reméltem, hogy sikerül. Különben túl unalmas lenne. Jöjjön a következő. -a jobb szeme, ami ugyanaz, mint amit korábban mindenütt láttam, hirtelen megváltozik, és az egyes szám jelenik meg benne. Hirtelen egy szőke, szintén zöld srác jelenik meg, enyhén állatias kinézettel. A szájához nyúl, majd hirtelen eltűnik. A következő pillanatban állati mordulást hallok a hátam mögül, majd három penge hasít végig a hátamon. Előreesek, de sikerül talpon maradnom. Hirtelen elöl terem, és a kezeivel felém kap. Ahogy kitérek látom, hogy nem is pengékkel vágott végig rajtam. Karmai nőttek! Megint a szájához kap, és ezúttal egy lassabb, de erősebb csapás jön. A haja is megváltozik, sörénye nő. Hallottam már erről a technikáról: animal channel! Előkapok két kodachit, és felveszek egy alapállást. Méghozzá a majmot. A majom egy lábra helyezi az egész súlyt, hogy gyorsan lehessen kitérni, emellett tökéletesen alkalmas közbetámadásra minden irányból. Felém csapna, de az egyik kardomat az ökle elé tartom. Épp megállítja előtte, pedig már felkészültem, hogy sokkoljam. Na mindegy. A kardjaimba még direkt nem vezettem lángot, ne tudja mire kell számítani. Hátraugrik, megint állatot vált, most gorilla. Felkap egy padot, és felém dobja. Félreugrok, és az onmyou hashi-val válaszoltam. A gorilla forma túl lassú volt, a kodachi átszúrta a karját. Felüvöltött, és megint váltott, ismét a párducra. Én előkaptam még egy kodachit, és megint felvettem a majom állást. Hirtelen mellettem termett, és felém kapott. Hátraléptem, és egy erős mágneses mezőt csináltam. A jobb karjában lévő penge azonnal reagált, nem számított rá, és emiatt az egész jobb keze felém lendült, én meg gondolkodás nélkül levágtam. Felüvöltött, de ekkor már az onmyou hashi-t használva már egy újabb kodachi szúrta át, ezúttal a nyakát. A srác térdre esett, majd porrá omlott. Szóval még egy illúzió. De a hátamról valamiért nem tűnt el a seb. -A halál birodalma. Egy út, amellyel valós illúziót lehet létrehozni. Persze szükség volt az előkészítésre. Ezért volt előtte a lángos trükk. -magyarázta, mintha egy tanórán lennék. Megint váltott a szeme, és kígyók zuhantak alá az égből. Rengeteg kígyó. És mind felém indult. -Egyetlen harapás, és véged, csak hogy tudd. -ezt képes volt úgy közölni, mintha csak az időjárásról lenne szó. Eltettem kardjaimat, és felhúztam ujjaimra a dobókéseket, majd kiengedtem a drótot. A földre estek, de nem sokáig. Lángot vezettem beléjük, majd forgatni kezdtem őket. Szép lassan, majd egyre gyorsabban. Közben előrecsúsztattam a bal lábamat, és előredőltem. Egyre több lángot vezettem a drótokba és a késekbe. Hirtelen megálltak, kör alakban, egymástól szabályos távolságra, hála a mágneses erőmnek. Majd egyszerre, villámgyorsan forogni kezdtek. A kígyók felém lendültek... Ám pengéim mindenütt ott voltak, az egymásra kifejtett mágneses erők kényszerítette mindegyiket a mozgásra. Semelyik nem tudott húsz méternél jobban megközelíteni, a távolságot egy tetemekből és vérből álló kör rajzolta fel hamarosan. -Kata no Spider dance, no. first: trap. -mondtam ki a technika nevét. Amikor nem volt több kígyó eloltottam a lángokat, pengéim a földre hulltak. Meghúztam a visszahúzó kart a gyűrűkön, és a pengék szépen visszajöttek, majd eltettem őket. A kígyótetemek is elporladtak, akár csak a srác teteme. -Ügyes. Képes voltál kivédeni a Bestiák útját. Akkor nézzük, hogy boldogulsz a démonokéval. -miközben mondta megint váltott, és a szemében a négyes jelent meg. A szeme körül pedig köd láng. Előrelendült, és a tridenttel támadt. Rövid, de igazán megalázó harc volt, amiben semmi esélyem sem volt. Végezetül elmondta, legnagyobb elképedésemre, hogy az egész csak trükk volt, egy álcázott edzés és képességfelmérés. Meg nem árt ha megtanulok küzdeni illúziók ellen. Ja, és ő Rokudo Mukuro, a valódi köd őrző. Tsuna persze az egészről tudott. Na itt lett elegem. Elmehet Tsuna a jó büdös francba... alig vártam, hogy végre Varia tag legyek. Mondogattam miközben hazafele mentem.
folytatása talán lesz | |
| | | Tsuna Admin
Hozzászólások száma : 124 Join date : 2011. Nov. 04. Age : 37
Karakter információk Család:: FV: Pénz::
| Tárgy: Re: Spike Szer. Nov. 30, 2011 7:59 am | |
| Kedves Spike! Brávó, remekmű! Voltak félre gépelések ("Ecsuktam"...), de ez nem nagy szám a kalandhoz képest. Tsunával meg ne foglalkozz. Jutalmad nem kevesebb, mint 100 TP. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Spike | |
| |
| | | | Spike | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|