név: Spike (Ragno)
szint: 1 (d)
fv: 50.000
láng: villám
család: vongola
vagyon: 27.500 yen
felszerelés:
-10 speciális dobókés
-6 kodachi
-1 vastag, horgas fémtű (kb lizarg ingája a shaman kingből) 200 fémdrótón
-mobil
-fejhallgató
képességek:
-fémekbe áram vezetés
-nagymértékű áram ellenállás
-fémek mágnesessé tétele (kapcsolatban kell lennie vele)
-Név: Plazma pengék / Plasma lame
kardtechnikák:
-Ikazuchi no kata, attacko primo. kagutsuchi no kata
"Mindkét kezemet a fejem felé vittem, és behajlítottam a könyökeimet, mintha a vállaimat vakarnám. Az alul lévő kezemmel meglöktem a kardot tartó, és az hatalmas erővel tetőtől talpig kettészelt egy bábot."
-Ikazuchi no kata, attacko secando. Shidensen. -villámforma, második támadás. A lila villám tánca.
"Előhúztam egy kardot, és egy szalmabáb fele lendültem. Úgy tőle egy méterre előrezuhantam, majd amikor csak egy arasz választotta el az államat és a földet a lábfejemmel előre és felfelé rúgtam magamat. Ez a támadás kihasználja a gravitáció erejét, ezáltal sokkalta gyorsabb lesz. Előresuhintottam, majd elsiklottam a bábu mellett, és megálltam. A bábú átlósan kettévált, teteje a földre hullt. Ha ember lett volna most csípőtől vállig ketté lenne hasítva.
-onmyou hashi
"Előkaptam egy kardomat, és feldobtam elém. A kezemben lévő karddal hozzáértem a markolathoz, és abban a pillanatban lángot vezettem bele. Mindezt menet közben. A mágneses erő miatt úgy lőtt ki, mintha puskalövedék lenne. Keresztülszáguldott a termen, és átszúrta egy bábú „mellkasát”, és a bábú hátrarepült három métert.
-Kata no Spider dance, no. one: trap.
"Eltettem kardjaimat, és felhúztam ujjaimra a dobókéseket, majd kiengedtem a drótot. A földre estek, de nem sokáig. Lángot vezettem beléjük, majd forgatni kezdtem őket. Szép lassan, majd egyre gyorsabban. Közben előrecsúsztattam a bal lábamat, és előredőltem. Egyre több lángot vezettem a drótokba és a késekbe. Hirtelen megálltak, kör alakban, egymástól szabályos távolságra, hála a mágneses erőmnek. Majd egyszerre, villámgyorsan forogni kezdtek. A kígyók felém lendültek... Ám pengéim mindenütt ott voltak, az egymásra kifejtett mágneses erők kényszerítette mindegyiket a mozgásra. Semelyik nem tudott húsz méternél jobban megközelíteni, a távolságot egy tetemekből és vérből álló kör rajzolta fel hamarosan."
napló
kalandok
edzés I +100 tp
álmok fogságában +100 tp
ajándékok
+5000 by taka because it's christmas
Ellenőrizve: Tsuna (2011.12.07. 21:20)