KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod! |
|
| Edem Arashi | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Edem Arashi Villám
Hozzászólások száma : 19 Join date : 2011. Oct. 29. Age : 30
Karakter információk Család:: - FV: 100.000 Pénz:: 50.000 yen
| Tárgy: Edem Arashi Vas. Nov. 13, 2011 8:36 am | |
| Ébredés
- Mi a franc? Hol a kaja? Üres a hűtő? Három napon át dolgoztam keményen mindössze két csomag szőlőcukorral felszerelkezve, és mikor hazaérek és lakomázni szeretnék nincs itthon semmi. Most mi tegyek, egyem meg a bőrkabátom vagy mi? – gyomorkorgás – Basszus má… Most mehetek bevásárolni. Ráadásul ilyen késő este.Kevés dolgok egyike ez, mik képesek kiborítani. Hát én sem lehetek tökéletes. Az utca egész hosszában hallani lehetet a hasam korgását, a boltban meg egyből fizetés után befaltam a vásárolt kaja felét. Hazafelé cammogva, 4 csomaggal a kezemben, nem hallottam valami szép hangokat az egyik sikátorból. - Szervusz, kis pocok.- Örülünk, hogy láttunk. Ugye te is?- Hagyjatok békén, nem csináltam semmi rosszat!Félretettem a csomagokat és belopództam a sikátorba. Két húsz év körüli férfi fogott közre egy tizenévest. - Nem, tényleg nem? Mert szerintem, hogy ti kis patkányok itt lófráltok a városunkban, már önmagában bűn. Szerinted nem, Haver?- Igazad van tesó. – Megfogta a kölyök kezét. - Eressz el! El akarok menni! Beppe segíts!!!- Nézd má, hívja az apucit. Ez a kis aranyos. – Majd szegény kölyköt leütötték a földre. - Te szemét!- Minek neveztél te kis pöcs? – Lendült a keze újra, de nem a gyereken dördült az ütés, hanem rajtam. - Látom, nagynak érzitek magatok, ha gyerekeket verhettek, senkiháziak.- Te meg ki a franc vagy, és minek neveztél minket?- Tán még süketek is vagytok, senkiháziak?Ezt már tisztán hallották és mindketten elkezdtek ütni, vágni, többször vágtak le a földhöz, de mindig fölálltam, kiköptem a vért a számból és rájuk mosolyogtam. Ez csak hergelte őket és csak agresszívabbak lettek. Nem tudom, meddig vertek csak azt tudom, hogy sikerült a gyerekről rám terelni a figyelmüket, egy idő után megunták és elmentek, én pedig összeestem és elájultam. Míg aludtam képek villantak be a gettóból, emlékek az edzésről, a fiúról ki rám támadott, az apám vörös szeme és Miko-bácsi vérben ázott teste. Egy kis romos szobában ébredtem, kis szakadt matracon ágykeret nélkül. Alig ébredtem fel kis karok azonnal rám csimpaszkodtak. - Bácsi, bácsi, végre felébredt? – az a kisfiú volt kit a sikátorba találtam, olyan nagy szemekkel nézet rám, hogy nem tudtam sehova se tenni. - Hát izé, hol vagyok? S te kivagy?- Én? Enzo vagyok és bázisunkon. Bácsi önt, hogy hívják?- Edem Arashi. Hogy kerültem ide, ugye nem te húztál ide?- Nem dehogy, Beppe segített.- Beppe? Hát ő meg ki?- Hát én. – Belépet a szobába egy korombeli rövid fekete hajú srác, kék szemekkel, s tetőtől talpig farmerrel. – Jobban vagy, rendesen elpicsáztak.- Igen köszönöm.- Semmiség, hiszen te a testeddel védted a társunkat, ez a legkevesebb. Ha úgy érzed gyere egy szinttel lejjebb. Enzo te pedig ne zavard, gyere. – még tett egy apró mosolyt és kiment Enzoval együtt. Pár percig még ültem matracon majd felálltam körülnéztem. A cuccaimat egy székre rakták, felkaptam őket majd lementem. A lépcső amin lementem egy nagy terembe vezetett, itt legalább egy tucat kiskölyök játszott zavartalanul. A kisebbek mellet néhány korombelivel is találkoztam. - Héhéhé, te most, hogy felébredtél, köszönünk mindent és tűnés. – termet mellettem egy svájcisapkás hapsi, megfogta a kezem és elkezdet a kijárat felé húzni. - Fredo ez udvariatlanság, erezd. Tartozunk neki. – Szólt rá egy leányzó nem messze tőlünk. - Nem tartozunk neki felkapartuk a földről azt a ronggyá vert segét és idehoztuk, kvittek vagyunk. Nem bízom benne, biztos csak be akar épülni közénk.- Ne légy bunkó, te tényleg azt hiszed, hogy bárki hagyná magát így elveretni pénzért.- Nem dehogy pont ellenkezőleg, szerinted van, olyan ki ilyen helyzetben nem üt vissza ilyen helyzetben, mert szerintem ez igen csak furcsa.Lényegében erről szólt a társalgásuk két-három percig, míg meg nem jelent Beppe. - Elég! Fredo, ha kém hanem hálával tartozunk neki, megmentette Enzot, megérdemel egy kis tiszteletet. – közelebb lépett – Gyerekek, átmennétek egy másik szobába, beszélnénk a bácsival kicsit.A gyerekek pedig egyszerre kiözönlöttek a teremből erre az egy mondatra. - Aranyos gyereke, mind árvák, se anyjuk se apjuk csak mi vagyunk nekik. Had mutatkozzam be, Beppe Giado lennék, a hölgy Elia, ő pedig Fredo a házőrző.- Tessék?- Bocs sosem tudom kihagyni. – hangosan nevetett – Nos magunkat egyszerűen csak Jolanda családnak nevezzük, célunk csak az, hogy segítsünk a bajbajutott gyerekeken, ez pedig ahol vagyunk egy bezárt iskola ez a bázisunk. Bemutatkoztunk, most te jössz, ki vagy, mért segítettél Enzonak és mért hagytad magad így elveretni?- Edem Arashi vagyok egy szabadúszó munkavállaló. Mért segítettem a gyereknek, hát nem természetes, ha a nagyobb védi a kissebet és miért verettem el magam, mert azok a senkiháziak még azt sem érdemelték meg, hogy védekezek.- Na persze, nagy a szád kölyök, biztos nem is tudtál volna, ha akarnálak, kettétépnélek, mint a villanyszámlát.- Az meg, hogy jött ide, hogy el tudnál-e verni, szó se volt róla.- Akarsz vala… - Szegény Fredot, Beppe szépen leütötte. - Fred ne játszd az agresszív kismalacot.- Rendben…- Szóval Arashi, köszönjük még egyszer a segítséget.- Szóra sem érdemes, de lassan haza kéne mennem, szóval megmutatnátok, vagyis az lenne a kijárat?- Igen. - Kösz, akkor, ha szabad én mentem hello. - Mehetsz hello.Érdekes kis csapat volt, miután hazaértem is az eszemben voltak, barátságos embereknek tűntek, Fredot leszámítva, de róla se hiszem, hogy rossz lett volna. Pár héttel később épp egy felüljárón láttam viszont őket. Egy kb. 300 méterre lévő focipályán voltak és egy banda vette körül őket. - Mit akartok tőlünk?- Semmit csak azt, hogy húzzatok el a városból, zavarjátok a látképemet. – Mondta a vezér, legalábbis én annak néztem, nem biztos. Ez után verekedés tört ki, a hárman védték a gyerekeket a halom gengszter ellen és meg kellet hagyni, hogy jól harcoltak, de a túl erővel nem bírtak hárman pláne miután lőfegyvereket vetek elő. - Na, elég volt, Vagy elhúztok vagy mind meghaltok.- Nem, nem vagy eldobjátok a fegyvereket vagy szétloccsantom a fejed. – fogtam a főnökre a fegyverem - Te meg mit…- Gyorsan dobjátok el mind – ordította mire az összes rossz fiú eldobta fegyverét. - Elia igaz? Szed össze a fegyvert és vidd a gyerekekkel együtt biztonságos helyre.- Máris!Elia gyorsan meg is tette, amire kértem, az összes fegyvert felkapta, bedobta egy szatyorba és a gyerekekkel együtt visszament a bázisra. - Nos Beppe, Fred ugye tudjátok, mire készülök?- Mégis kiknek nézel minket, hülyéknek.Fogtam Akont és visszaraktam a helyére és jól segberúgtam a főnököt, mire újra elkezdődött a verekedés, de most már nem kellet a gyerekekre vigyázni és én is velük küzdöttem. Estig tartott a mire mindegyiket sikerült el kergetni majd Beppe hangosan felnevettet. - Na, végre, azt hiszem, egy időre békén hagynak minket. Jaj, öreg, te meg, hogy kerültél ide?- Én csak láttam mi folyik itt és gondoltam segítek.- Köszönjük, köszönjük, hehe, Fred tudod, mit kell mondani. - Kösz… haver. - Gyere velünk, ünnepeljünk együtt.- Ne, nem kell…- Nincs vita, jössz velünk.Visszarángattak a romos iskolába és hajnalig ünnepeltünk. Másnap mikorra mindenki felkelt kupaktanácsot hívtak össze, amire engem is meghívtak. - Nos, arról lenne szó, hogy tegnap megtámadtak minket és majd nem el kellet hagynunk a várost, de valaki segített nekünk és én Beppe szeretném ezt meg hálálni azért Edemet én mostantól családtaggá nevezem ki ellen vetés? Elia?- Nincs.- Fred?- Hmm…- Fred? - Jól van na, nincs.- Akkor ezennel családtag lettél Arashi.- Hát, ízzé, nos, megtisztelő.Az elkövetkezendő hónapokban, gyakran látogattam őket és lassan megismertem őket példáúl Fredo nem is olyan kemény, mint amilyennek mutatja magát sőt, egyszer elsírta magát, mert megcsípte egy darázs. Fred ráadásul Beppe testőrének képzeli magát és mindig mellette akart lenni és ez Beppét már annyira zavarta néha, hogy konkrétan bujkált előle ebből kifolyólag néha a konyháspultom alatt találtam. Elia meg egy kedves aranyos lány ki lényegében a legjózanabb volt a társaságban a gyerekek pedig nagyszerű társaságot nyújtottak köztük főképp Enzoval barátkoztunk össze, akit néha edztetem is. Végre ismét úgy érezhetem magam, hogy van hova visszajönnöm és ahol vannak barátaim, de ez sem lehetett örök. Egyszer egy teljes hétre elutaztam a városból egy nagyobb megbízatás miatt. Mikor visszatértem először a lakásomba mentem lepakoltam a cuccaimat és mentem a srácokat boldogítani. Félúton viszont egy robbanás hangját hallottam az iskola felöl majd az emberek elkezdtek a hang forrása elöl menekülni, én pedig arra akartam futni, de valaki leütött. Mikor felébredtem néma csönd volt s mire a helyszínre értem nem találtam az iskolát csak romokat. Pánikszerűen elkezdtem kutatni a romok alatt, de nem találtam senkit, egy apró hangot halottam a távolból, egy igen halk hangot. - Gyere, gyere már mindent előkészítettem. Már csak rád várunk.Sokkot kaptam, ez az apám hangja volt, eszembe jutott mi történt mikor legutóbb láttam. Ismét a hangot követtem és elértem a focipályát. A látványtól térdre roskadtam, igazi mészárszéket tartottak, mindenütt vér és hullák, Enzot és minden más gyereket megöltek Beppe, Elia és Fred ott voltak karuknál fogva felkötve az egyik kapunál, előttük egy pedig egy tucatnyi maffiózó állt lövésre készen. Még láttam, hogy Beppe rám néz, jelez, hogy meneküljek és láttam amint lelövik őket. A gettóban már láttam szörnyű eseteket, de nem ismertem azokat, akiket megöltek, láttam Miko-bácsit meghalni, de képes voltam önmagam maradni, de most, hogy láttam ezt a kegyetlen mészárlást és látom azoknak a holttestét kiket ismertem és szeretem, nem bírtam magammal és minden vörösbe mentát. Mikor magamhoz tértem a lakásom ajtaja előtt álltam vérben ázva, beléptem a fürdőszobába majd megtöröltem az arcom és a tükör benéztem. Vörös szemeket láttam, olyanokat, mint apámé s ez áramlott az elmémbe: Ez az én fiam. | |
| | | Superbi Squalo Admin
Hozzászólások száma : 108 Join date : 2011. Oct. 15. Age : 29 Tartózkodási hely : Szemtől-szemben az ellenféllel
| | | | Edem Arashi Villám
| Tárgy: A szemeim I. Csüt. Nov. 24, 2011 8:28 am | |
| A szemeim I. http://kepfeltoltes.hu/view/111124/85496268212_www.kepfeltoltes.hu_.jpgBeppe, Elia, Fredo meghaltak, Enzo és a többi árva úgyszintén. Egyedül maradtam ismét, mint mindig is voltam. Hetekig nem mozdultam ki a szobámból, nem ettem semmit s csak annyit ittam, hogy még éljek valamint a szemim öt teljenapon át ugyan olyan vérvörösek voltak, mint azon az estén. Csak képek merengtek fel abból az időből, amikor elvesztetem az önkontrolomat, csak annyit tudtam, hogy nem tetem semmi jót. A remeteségemnek végül egy telefon vetett véget. - Edem, te vagy? Leo vagyok, információm van a számodra.- Bocs, de most nem érdekel, nem vagyok jól. – s le akartam csapni a telefont, de sikerült még meghallanom valamit. - Azt hiszem megtaláltam az apádat. – ez felkellette az érdeklődésemet - Hallgatlak.- Na, akkor…Leo kicsit homályos információkat adott meg, de kivehető volt belőle egy izzó szemű férfi, aki nem egy gyilkossági ügyben volt vélhetően bűnös. Nevét nem sikerült megtalálni, de mivel apám nevét én magam se tudtam ezért nem is volt nagy baj. - Csak ennyit tudtam kideríteni, remélem ő lesz az, akit pár évvel ezelőtt kerestél.- Köszönöm, majd valamikor rendezem a számlát, kösz még egyszer.- Semmiség, de jól vagy furán beszélsz?- Semmi bajom, de most le kell tennem, visszhang.- Hé, várj… Percekig ültem a telefon mellet, nem tudtam mitévő legyek, utána mennyek és álljak bosszút, nem, annak nincs értelme, eredetileg is csak azért kerestem információt az apámról, mert hátha megtudok valamit a származásomról, de nem a bosszú miatt. Viszont tombolt bennem a düh és a tehetetlenség érzete. Valamit tennem kellet ezért fogtam a cuccaimat és útnak indultam, az apám nyomába. Utam Japán egy kis szigetére vezetett. Egy szegény kis város volt az egyetlen legális település ezen a kis földön, ezen kívül még egy nagyobb erdő borította, állítólag itt él a kereset személy. Elsőnek lakhelyet kerestem, ami a végén egy kis bambusz ház lett benne egy ágyal és egy vélhetően tűzhellyel ami nem gázüzemű hanem faüzeműnek láttam. Az első napon csak itt rendezkedtem majd lefeküdtem. Másnap társalgásba kezdtem a helyiekkel, még alig beszéltem japánul, de máris egy elég érdekes nyelvjárással szembesültem, végül sikerült kommunikálni, főleg mutogatással és alkohollal. A napvégére elneveztek „Ikujinonai nomimono”-nak ami azt hiszem „puhány italost” jelent. A következő egy hétben hasonlóan cselekedtem, próbáltam egy viszonylagos bizalmat kiépíteni, de aztán lassan felvetetem témának az erdőt és a benne élő embert. Hamar kiderült, hogy félnek az erdőbe menni, sokkon meghaltak benne az elmúlt években és gyakran találkoztak az izzó szempárral is. Felkerestem azokat az embereket, akik látták és a lehető legtöbb információt gyűjtöttem be. Többek között kiderült, hogy azok a szemek nem vörösek, inkább barnásnak és csak este jelenik meg. Rájöttem, hogy nem az apám lesz, de most már érdekelt a személy kiléte s talán tud valamit az apámról vagy talán rólam. Összepakoltam a szükséges cókmókjaim, magamnak kellet megkeresnem az illetőt. Nem szóltam senkinek, mivel elég, ha csak én kerülök bajba. Előzőleg mutattak egy ősvényt az erdőbe mellyen a legtöbbször látták, azon szándékoztam elindulni. Éjfélre érkeztem az erdő bejáratához… - Késtél! – üvöltöttek rám – már azt hittük sosem jössz.Egy kisebb sereg helybéli várt rám, én egy ideig csak néztem őket. - Mit nézel Ikujinonai nomimono? Csak nem azt hitted, hogy majd egyedül bemehetsz az erdőbe?- De kérem erre nincs semmi szükség, meg leszek egymagam is.- Nincs vita! Veled megyünk mi is…Nem sikerült elküldenem őket bármivel próbálkoztam, azért a hasznomra lettek, megmutatták azokat a helyeket ahol látták a férfit vagy az elhunytakat találták. Sajnos a segítséggel sem találtam semmi használható nyomot, ami arra vezetett, hogy visszainduljunk a városba. De történt valami. - Matsuda! Látta valaki Matsudat? – kérdezte valaki- Mi történt?- Matsuda eltűnt.Kísérőim közt kisebb feszültség alakult ki, amit csak fokozott a későbbi ordítás. - Ez Matsuda.Odasietünk és meg is találtuk, nem eset baja, de sokkot kapott. - Szörnyeteg, szörnyeteg ször… - mondta egy folytában - Nyugodj meg, nyugi, mi történt?- Szörny, nem ember, szörny, szörnyeteg…Sikertelenül próbáltuk megnyugtatni. - Na, jól van, mindenki vissza a városba, de rögtön!Az egész sereg megindult vissza rohamtempóba, én hátra maradtam. Lehetett hallani, ahogy az erdei állatok is menekülnek valami elől, közeledik gondoltam, elővettem a fegyverem és felkészültem a csatára. Percekig álltam egy helyben, figyeltem, de nem történt semmi, szépen lassan gyűlt fel bennem méreg. - A jó istenit! Utálom, ha nem látom az ellenfelem, tudom, hogy már itt vagy, figyelsz, tanulmányozol engem, de e miatt a rohadt szemüveg miatt semmit sem látok! - ordítottam el magam. Erre meg moccant valami, látni ugyan tényleg nem láttam, de határozottan hallottam. Eldobtam a szemüvegem és próbáltam összpontosítani. Testem magától előrehajolt s csak azt vettem észre, hogy valami elzúg felettem és végre sikerült meglátnom az ellenfelem. Pár méterrel előttem, olyasmi, mint egy mechanikus oroszlán vagy egy tigris csak sokkal nagyobb. - Azta, de fura vagy. De a robotokat nem sajnálom megölni… annyira.Fegyvert rántottam mire eltűnt a szemem elől, nem álcázhatta magát fémborítása túlságosan feltűnő és persze mérete miatt nem is tudott elbújni, egyszerűen csak annyira gyorsan és halkan mozgott, hogy képtelen voltam észlelni. Ismét Ugyanazt tetem, mint az előbb összpontosítottam, figyeltem a levegő mozgását a legjelentéktelenebbnek tűnő hangokat. Megint szándék nélkül mozdult a testem, kitértem egy újabb támadás elől, de most késemet bele is vágtam az oldalába. Bár nem okoztam súlyos kárt, mozgása már nem volt olyan halk, mint az előtt, így már követni tudtam. Az első sérülés után gyorsan felállt majd hirtelen nekem jött. Nem tudtam reagálni, és be talált, hát mögé mozdult és újra nekem jött. Folyamatos támadás alá vont. Nem lehet lépést tartani vele max. csak tompítani tudtam. Tehetetlenségem dühöt szült, s ész nélkül kezdtem lövöldözni. Ez kicsit meghátráltatta, de nem tartósan, hamar támadásba lépet újabb sikerrel. - Szétszedlek darabokra te ócska vas!! –üvöltöttem teljes dühömbőlDühöm erőt adott és a következő támadáskor a szájába dugtam a fegyverem és tüzeltem. A gyűrűmből vörös villámok áradtak, de ez akkor nem zavart, tán tetszett is. Oda mentem a robot roncsaihoz és ütöttem rúgtam esztelenül, mintha bedrogoztam vagy berúgtam volna. - Állj le!!! – egy férfi fogott le – Ha hagyod, hogy a dühöd uraljon akkor… - Ne állj az utamba vénember!!! – téptem le magamról, majd rá se néztem úgy vágtam gyomorba. - Állj le!!! Nem látod, mit teszel, ha így folytatod, az ördög szeme veszi át az uralmat feledted és másokra fogsz veszélyt jelenteni!!! Hát ezt akarod? - ez felidézett emlékeket, rossz emlékeket s lassan kezdtem magam hoz térni. Térdre roskadtam… - Mit csinálok? Mit csinálok már megint? - ordítottam… Ez után arra emlékszem csak, hogy egy kunyhóban ébredek, nem tehetek róla, úgy tűnik rossz a memóriám. Megtöröltem az arcom, felültem és üresen néztem magam elé. - Nem hittem, hogy itt fogok találkozni egy másik emberrel, aki szintén az Occhio családban születet. Mi a neved?- Edem Arashi.- Arashi? Nem az Occhio családból vagy?- Nem tudom.- Mi az, hogy nem tudod, ki az apád?-Egy gyilkos.- Gyilkos? De a neve?- Nem tudom mi az.- Aktív egy társalgó vagy te, egy villám láng használótól nem eszt vártam. Tessék egy kis víz.A kezembe nyomott, egy tál vizet, mikor bele néztem megijedtem és elhajítottam. - Hmm...Mikor ébredt fel benned az ördög szeme?- Nem tudom, tán egy hónapja.- Hmm… Mi történt?- Mészárlás.- Értem… Hagylak pihenni.Egy teljes napot és éjjelt ültem egyedül és gondolkoztam. Másnap újra eljött hozzám. - Hoztam egy kis vizet, várj, először hadd nézzem… - belehajolt a képembe és alaposan megnézett, láttam az arcát, egy átlagos szakállas európainak volt, de megpillantottam valamit. - Fény?- Mi az eddig nem is vetted észre, én is az Occhio Klán sarja lennék akár csak te legalábbis minden jel erre utal. Remek úgy látszik hamar elmúlt, szép zöldek a szemeid ez ritka klánunkban. Tessék ezt idd meg hozok valamit enni is.- Te ugye tudsz valamit rólam? – iszonyat nagy szemekkel nézett. - Csak annyit, hogy hasonló a szemed, mint a klánomé, csak épp a színe ritka és birtokodban van a klánunk átka is. Ha vissza jöttem azt kérdezhetsz, amit csak akarsz.Míg távol volt megittam a vizet, már nem láttam a víztükrében azokat a vörös szemeket. Hamar visszatért az új ismerős, egy hatalmas vadkannal a hátán. -Tán elég lesz ebédig sajna nem találtam nagyobbat. Na itt vagyok kérdezz!- Miféle átokról azaz, amiről beszéltél és mi ez az Occhio klán?- Egyből a közepébe, mi? Nos, az lesz a legjobb, ha az Ochioval kezdem. Ez egy nagyon régi családfa, amely legrégebbi ismereteink szerint legalább 500 éves. Ebben a klánban van egy örökség, amit majdnem minden újszülött örököl, látszólag ezek a szemeink, ha valaki jobban megnézi őket látható, olyanok mintha izzók lennének bennük. De ha csak ezt a kis apróságot kapnánk vele, akkor csak érdekességek lennénk, ez nem így van. Az a valódi örökségünk a Lo Spirito di Dio e il Diavolo, Az ördög és az isten lelke…- Erről még nem hallottam. - Nem csoda. Klánunk kis létszáma miatt kevesen tudnak rólunk, s pláne az örökségünkről.- Lo Spirito di Dio e il Diavolo Az ördög és az isten lelke…- Úgy tartjuk az első Occhio, hogy erőt szerezzen szerződést kötött az ördöggel és az istennel, ennek eredménye a szemünk és az örökségünk. Ritka hogy a valódi örökségünk felébredne, de néha megtörténik. Ha egy Occhio szíve túlcsordul negatív érzelmekkel, akkor felébredhet benne Az ördög vörösen izzó szeme, ekkor szeme és lángja vörössé válik, megvadul, őrjöng. Az első alkalom után már fertőzi az elmét, vágyat ébreszt, az újabb használatra főleg mikor negatív dolgok érik, és ha valaki végkép túlzásba viszi, átléphet a második szintre ahonnan nincs visszatérés… ha valakiben felébrednek, onnantól a saját érzelmei lesznek a legnagyobb ellenségei.- Szóval, ha hagyom, az érzelmeim uraljanak akkor…- Még nem fejeztem be. Sokan, akikben felébredt a vörös szem úgy döntöttek, hogy megfosszák magukat az érzelmeiktől, de mind pórul járt, mert bennük más is felébredt a Freddo gelido gli occhi cielo blu, A fagyos ég rideg kék szeme, érzelem nélküli hideg gépekké váltak és onnan sincs visszaút. - Más szóval nincs mód arra, hogy megszabaduljak ettől az átoktól...- Hááát, vannak módszerek azért.Folytatom...
A hozzászólást Edem Arashi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 25, 2011 4:35 am-kor. | |
| | | Edem Arashi Villám
| Tárgy: Re: Edem Arashi Kedd Nov. 29, 2011 9:59 am | |
| A sziget titka, és egy régi „ellenfél”
- Mindenre van lehetőség, csak nem mindig tudják. Több módszert is kitaláltunk a kezelésére, igaz többnyire csak részben megoldás. Vannak olyan, növények melyek szedése csökkenti az inaktív vörös szem hatását az. - Van ilyen növénye?- Sajnálom, én nem aktiváltam ezt a képességet és ezért nem is hordok magammal efféle szereket, de ha gondolod meg mutathatom őket, nő erre felé néhány faj.- Azt megtudnám, köszönni.- Rendben akkor holnap mutatok párat, de most el kell mennem dolgom, van. Helló!- Várjon. Nem is monda a nevét.- Vito, Vito Occhio – majd kilépet az ajtón.Felkeltem az ágyból. Ez a második napom itt, de egyszer sem néztem körül. Egy kicsit kopott, de lakájos kéró, egy ággyal, egy asztallal és egy kupacnyi kacat és rongy. Nem szokásom mások személyes dolgai közt kutakodni, de azért a kíváncsiság nagyúr és azé rendesen körül néztem. Nem találtam semmi igazán különöset, de találtam néhány érdekes könyvet és néhány perverz újságot, utóbbit ijedtemben azonnal kidobtam az ablakon, előbbivel meg elvoltam egészen másnap hajnalig, amikor viszont fura hangokat hallottam. Hallottam, ahogy az állatok menekülnek valami elől majd néma csönd. Kinéztem az ajtón hátha látok valamit, de csak azt látta, hogy ez a házat felrakták egy fára. - Mia? Nem semmi a kéró.Mivel van egy kis tériszonyom inkább visszamentem a házba, előkerítettem fegyvereimet, ha történne valami és nem is kellet sokat várnom, valami teljes erővel neki rontott a házat tartó fának, úgy hogy a érezhetően kilenget a ház. - Ha ez a szél volt, akkor én megeszem a nem létező kalapom. Egy kis ideig újra csönd és nyugalom lett, „Bármi is volt elment” gondoltam, de tévedtem, amint lehettem a fegyvereim valami betörte a falat és mielőtt reagálhattam volna földhöz vágott. Ugyan olyan gép amilyennel korábban találkoztam és most ott feküdtem előtte teljesen fegyvertelenül, tehetetlenül. - Hát ennyi... – feladtam. - Te meg miről beszélsz? – az ismerős hang után a robot feje a lábaim közé esett. – Még a java hátravan – Vito állt mellette egy katanával a kezében és hatalmas vigyorral az arcán. – és kár lenne kihagynod.- Vitó! Te meg? És ez? Olyan, mint? És egyáltalán? Mi is ez?- Nyugi má! Tegyünk, rendet aztán közbe elmondok mindent erről is.- Rendet? Nézd azt a lyukat!- Hmm. Egy képpel eltakarjuk. - Egy egész fal hiányzik!- Hát majd polisztirol [i]habbal kitöltjük. - Egy egész falat? Egy kisebb vita után elkezdtük a falat újra építeni… meg tanultam falat csinálni polisztirolból. - Na akkor mi is ez a fémhulladék? – egy réteg falazat felfújása. - Egy katonai szerkezet melyet, dobj ide egy hengerrel… kösz, eredetileg az USA hadminisztériuma fejlesztette ki itt az erdő mélyén. - A japánok tudnak róla? – még egy réteg. - Dehogy ez az egész titkos, főleg azok után, amik történtek. Ki építettek egy földalatti bázist mely egészét gépesítették, ami szépnek és jónak hangzott eredetileg, de persze az első héten már komoly hibák léptek fel, először a prototípus barát vagy ellenség szoftvere hibásodott meg, majd pedig az egész bázis hálózata. Jelenleg a bázis minden második nap összerak egy hibás gépet, amely bárkire rátámad, akit meglát. - És te, hogy kerülsz ide, látszik, hogy nem helyi vagy. - Hát lényegében engem kértek fel arra, hogy állítsam le a dolgokat, de hát az nem megy olyan könnyen, túl sokan vannak és eggyel is nehéz lehet elbánni nem hogy ötvennel. - Ezt első kézből tudom. De nem gondoltál a harcon kívül másra, mondjuk elektronikus túltöltésre? - Hát az meg mi? - A szaknevét én sem tudom, de ha egy erőteljes elektromágneses hullámot küldesz egy gép ellen, akkor a rövidzárlatot kapna. - És hogy küldhetnék ilyen elektro micsodát? - Van egy rádiód vagy egy mobilod amit nem sajnálsz, ha szétszedem? - Hát van két régi rádióm, ha gondolod, ide hozom. - Hozzad, csinálok belőle valami hasznosat. Tényleg régi rádiókat hozott. - Hát ez meg honnan szalajtottad? Csak nem az első világháborúból? - Én mondtam, hogy régi lesz. Tudsz vele mit kezdeni? Egész nap ezeket bütyköltem (no meg a falat építettem) és szinte a teljesen átalakítottam őket, most már inkább vokitokira emlékeztetek, mint rádióra. - Kész! - Remek, de ezek mik? - Ezek jeladó, ha aktiválod a közelben lévő összes gépnek, kampec. - Te, ezzel, sikerrel járhatok, ezzel az összes gépet elintézhetem ugye? - Ha olyan egyszerű lenne, csupán egyszer lehet őket használni és csak 30 méteres sugárban hatásos. Jól gondold, meg mikor használod. - Rendben… Figyelj, nem akarsz segíteni nekem, tudom nagy kérés, de én nem értek ezekhez a csúcs modern kütyükhöz. - Figyelj, ha segítesz a bajom kezelésében, akkor ez a legkevesebb. De előbb valami terv is kéne. Elmondásod alapján a túl erő a legnagyobb gond, ezért azt ajánlom, hogy próbáljuk egy helyre csalni őket ahol egy ilyet használva egyszerre elintézzük, mindet s majd be kell jutni a bázisba ahol lehetőleg a központi gépnél, aktiválunk még egyet. Szerintem ez jó lenne alapkoncepciónak. - Jó ezt értetem. Még sötétedésig megbeszéltünk egy két apróságot aztán amint lement a nap, elindultunk, én az egyik irányba, ő a másikba, nálam az egyik jeladó, nála a másik. Nagy zajt csaptunk, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet. Már 2 órája ordibáltunk, de magunkon kívül senkit se hallottunk, de tudtuk, hogy már követnek. Útközbe észre vettem valami érdekeset valaki más is követ, de nem gép hanem ember sőt, mintha ketten lenének. Cetliket dobáltam el a földön azzal próbáltam üzenni neki, de nem kaptam visszajelzést, ami kicsit ingerelt és talán nem a legszebb dolgokat írtam le az utolsó papírdarabokra. A megbeszélt időben a megfelelő helyre értünk mind ketten, egy tisztás választottunk ahol nem tudtak megtéveszteni minket. Bár egy ideig nem fedték fel magukat, de öt perc múlva már feladták a rejtőzködést. 23 fém szörnyeteg vett körbe és közelített felénk… - Ez mind? - Remélem! - Csak akkor kapcsold be, ha szólok. – bólintott, a gépek gyorsan közelítetek felénk. – Még ne! – a távolság 50 méter voltak – Várj! – 30 méteren belülre kerültek – Most! – A jeladó az összes gépet hazavágta. - Ezt nektek gépek, egyszerre elintéztük mindet! - Hallgass és figyelj! – láttam, hogy körül vesznek minket a működés képtelen szerkezetek, de nem stimmelt valami. –Számold meg a roncsokat! -15,16,17… 6 hiányzik, hova lettek? - A fenne, úgy látszik néhány átvészelte. Vigyázz! – Húztam le Vito fejét. Előbújt az egyik túlélő és hamar követék a társai is. Ismét körbevettek. - Használd a másikat! - Nem lehet, az a bázishoz kell! - Nem hiszem, hogy sikerül nélküle. - Tudom! A francba – „Csak nehogy megint elveszítsem az agyam” gondoltam - De ha feladjuk, akkor tényleg vége. Edem, most te figyelj rám! Ha a gépekhez nem is a harchoz azért értek. Tedd azt amit mondok, csukd le a szemed és koncentrálj és tisztítsd ki elméd, figyelj de csak arra ami lényeges, hagyd, hogy a tested magától mozogjon, hagyd, hogy a tudatalattid is segítsen. – ezt a gyakorlatot már jól ismertem, de hatalmas segítség volt, hogy hallhattam is, követem az utasítást. Testem magától elindult az ellenség irányába, ők válaszként szintén felém rohantak, semmi mást nem tetem, míg olyan közel nem értem hozzájuk, hogy már majdnem letudták csapni a fejem de abban a pillanatban a villám léptekkel eltűntem majd kitéptem egy egyedet a csoportból és szétlőttem, a többi még észre se vette mi történt, én már a másodikra támadtam és azt is sikeresen levágtam. Ezután sajnos bajba kerültem, sikerült körül venniük és a két villámléptek annyi energiát vett el, hogy esélyt kaptak a támadásra és az egyik hátba támadott. - A francba! – majd lecsuktam a szemem. - Nyisd már ki a szemed! – ordították rám és halottam amint valami átvágja a fémet. - Végre előbújtál, hé ez még él! –belelőttem a robotba – Milyen munka ez még mozog! - Bocs. röptében kaptam el. - De akkor is védtelenül hagytad a hátad! – igaz mit várunk egy kaszás szöszitől. A robotok is kiakadtak volna rajtunk. - Edem Clau ne egymással civakodjatok! - majd elkap egy macsekot - Inkább ezeket kéne elintézni. - Ne szólj bele! – közösen. A maradék ránk ugrott, de könnyűszerrel kikerültük, az egész táram beléjük lőve zúztam szét a burkolatot, a szöszi meg levágta őket. - Épp beszélgetést folytatunk! És nem te voltál az a kölyök a gettóban, heh. Megint rám akarsz támadni? - Minden bizonnyal, csak azért is mentetelek meg, hogy megölhesselek. - Akkor gyere, mit nekem, ha ezek mellé még veled is meg kell küzdenem? - Óh, atyám, te síkhülye vagy. – a hátérben Vito bikaviadalozik a roboton (Honnan szerzet [i]cowboy kalapot?) - Tessék? – valami megharapott – Áúúúúú! - Ez az Ame, harapd csak. – szadista mosoly - Mi, egy blöki? Ne harapd a hátsóm!!! –s csak erősebben harapta! –Ááááá!!!!! - Nem kutya, farkas, kérd, szépen s tán elenged. - Kérlek bölcs, farkas, ha megtennéd, hogy elengedsz, végtelenül hálás lennék. – kis váratva el is engedett, de olyan lenézően nézet rám… - Lenyugodtál végre? - Hé nem segítenétek? - Hmm… nem bízom benned? - Hééé, figyeljetek rám! – újratöltöttem a tárat és szétlőttem azt is amin Vito lovagolt. – Kösz… - De ha nem azért vagy itt, hogy megölj, akkor miért? - Jolanda… - Te meg, honnan… - Hékás még nem végeztünk, a bázist le kell rombolni. - Igaza van. Majd később megbeszéljük. A masinákat elpusztítottuk, majd párperc séta után beléptünk a bázisba, a jeladó segítségével pedig az egészet tönkre vágtam. Hajnalban már a kunyhóban voltam, Vito elment növényekért, s kettesben, illetve bocs hármasba. - Szóval, miért is vagy itt? - Lehet, hogy nem tudsz róla, de előtted én is a Jolanda családhoz csapódtam. Egy nap, mikor haza értem az egyik kislánnyal egy másik városból, azt láttam, hogy az iskola romokban áll és a focipályán... - Mindenkit megöltek. - Láttam és ezért megölted őket. - ... - Nem emlékszel, mi? - bolintok - A neved, én Edem Arashi vagyok. - Claudo - Csak kíváncsiságból. Miért támadtál meg még akkor? - Azt hittem olyan, vagy mint az apád, de nem sokkal utána rájöttem, hogy nem hasonlítotok. - Akkor mi most barátok vagyunk? - Azért még ne vidd túlzásba. - Nem is akartam, azért még én se bízom meg benned. - Heh… - Mért fizess a lábszáram… Héh! A lábam nem vécé! - (fütyörészget) Lassan eljött a távozás ideje, Vitotól kaptam egy csokornyi növényt, egy cetlit különböző növénynevekkel és egy-két receptet arra, hogy csináljak belőle teát, amivel csökkenthetem a vörös szem hatásait. Az erdőből kiérve, üdvrivalgás fogadott, azt hitték a helyiek meghaltam, már aznap el akartuk hagyni a szigetet, de befogtak minket hajnalig és jól leitattak. Másnap, másnaposan szálltunk hajóra és ez a kettő együtt, a másnaposság és az enyhe tengeribetegség… | |
| | | Tsuna Admin
Hozzászólások száma : 124 Join date : 2011. Nov. 04. Age : 37
Karakter információk Család:: FV: Pénz::
| Tárgy: Re: Edem Arashi Szer. Nov. 30, 2011 8:31 am | |
| A szemeim I. Üdvözletem Edem Arashi! Szóval ne is húzzuk tovább az időt, elfogadom a kalandod és 20.000FV-vel-vel jutalmazom. Kérlek jobban figyelj oda a helyesírásra. Köszönöm, mindjárt neki állok a másik kalandodnak is.
A sziget titka, és egy régi „ellenfél” Hát ez lenyűgöző kaland volt. Miért is tetszett annyira? Mert egy másik játékossal dolgoztál össze. A kaland sok helyesírási hibát tartalmaz, de elnézem. Legközelebb tényleg nézd át jobban. Jutalmad 20.000 FV! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Edem Arashi | |
| |
| | | | Edem Arashi | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|