KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod! |
|
| Nowis Seyen | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Seyen Köd
Hozzászólások száma : 65 Join date : 2011. Oct. 26.
Karakter információk Család:: Vongola FV: 280.000 Pénz:: 107.100
| Tárgy: Nowis Seyen Hétf. Okt. 31, 2011 10:16 am | |
| Név: Legkedvesebb ellenségem Szint: (ezt admin határozza meg) Ár: (ezt is admin határozza meg) Leírás: Egy illúziót bocsájt az ellenfélre ki így egy ideig azt hiszi rólam hogy egy régi barátja vagyok. Így nem fog akadályozni de nem is támadja meg a jelenlegi társait aktívan nem segít.
Név: Végtelen Halál Szint: (ezt admin határozza meg) Ár: (ezt is admin határozza meg) Leírás: Akire rábocsájtom ezt az illúziót átéli az átéli a saját alálát újra és újra. A gyengébb akaratúak ebbe akár ténylege bele is halhatnak, az erősebbek csak elájulnak vagy rosszul lesznek.
Név: A világ fájdalma Szint: (ezt admin határozza meg) Ár: (ezt is admin határozza meg) Leírás:Ezzel az illúziónak az a hatása, hogy az áldozat szörnyüknél szörnyűbb fájdalmat él át, de nem veszti el az eszméletét. Így meg hajon tökéletes kínzásra és információ szerzésre.
Név: A sötétség démona Szint: (ezt admin határozza meg Ár: (ezt is admin határozza meg) Leírás: Ennek hatására egy démon alakját veszem fel. Normál illúzió változat: Csak a külsőm változik meg ezzel félelmet keltek az ellenfélben, aki így elbizonytalanodik. Valódi illúzió változat: Ténylegesen „démonná” válok a természetem is meg változik kissé, sokkal erőszakosabb leszek a közel harci képességeim is javulnak és sokkal- SOKKAL félelmetesebb leszek. A „Démon” kinézete : 2 – 2,5 m magas izmos emberhez hasonlító test, a kezek hosszabbak, mint egy embernél . A fején szarvak vannak, a szemei indigó színben világítanak. A bőre kérges, a színe vörös.
Név: Utópia Szint: (ezt admin határozza meg) Ár: (ezt is admin határozza meg) Leírás: Egy pár perces (5-10perc) ábrándba kerül a célpont boldog pillanatokat él át nem törődik a külvilággal , ha meg támadom „vissza tér a valóságba”és nagyon-nagyon mérges lesz mivel kihúztam az álomvilágból a valóságból .
Név: „Tökéletes győzelem” Szint: (ezt admin határozza meg) Ár: (ezt is admin határozza meg) Leírás:Ebben az illúzióban ez ellenfél látja ahogy fölényes győzelmet arat, közben pedig egész végig csak a levegővel harcol.
| |
| | | Colonello Admin
Hozzászólások száma : 121 Join date : 2011. Jul. 29. Age : 29 Tartózkodási hely : Vongola főhadiszállás
| Tárgy: Re: Nowis Seyen Hétf. Okt. 31, 2011 11:10 am | |
| Nos elolvastam mindet. Ezek közül sajna csak 3-at vagyok hajlandó elfogadni. Megjegyzem, hogy az csak a "Sötétség Démona"-t találtam elég egyedinek, ezért csak az lesz a te saját egyedi képességed. A másik kettő amit elfogadtam MÁSOKNAK is megvásárolható lesz, ha ez neked így rendben van és nem zavar.
Szóval lássuk:
Név: Legkedvesebb ellenségem //Sweet enemy Szükséges: legalább c szintű gyűrű Szint: 4 Ár: 150.000 yen Leírás: Egy illúziót bocsájt az ellenfélre, aki így egy ideig azt hiszi a használóról, hogy egy régi barátja. Ilyenkor sem a társainak sem az illúzionistának nem árt az áldozat. Kivédeni csak egy másik illuzionista tudja, aki rendelkezik ugyanezen képességgel.
Név: A világ fájdalma // The world's pain Szükséges: legalább B szintű gyűrű Szint: 7 Ár: 300.000 yen Leírás: Az áldozat szörnyűbbnél szörnyűbb fájdalmakat él át, persze mindezt csak gondolatban. Eszméletét nem veszti el, így könnyen befojásolható, hogy árulkodjon.
----------
Név: A sötétség démona // The dark demon Normál illúzió esetén: -Szükséges: B szintű gyűrű -Szint: 7 -Ár: 300.000 yen -Leírás: Az áldozat Seyen-t egy ocsmány démonnak képzeli el, ezzel félelmet keltve abban így Seyen nyer egy kis előnyt a csatákban.
Valódi illúzió esetén: -Szükséges: The Six Paths of Reincarnation / Az újjászületés hat útja / - azon belül a Halál birodalma -Szint: 11 -Ár: 3.000.000 yen -Leírás: Seyen tényleg démonná változik. Egy igazi bestia lesz, erőszakosabb, magasabb harci képességekkel és nem utolsó sorban a kinézete megrémiszti az áldozatot így előnyt nyerve.
| |
| | | Seyen Köd
| Tárgy: Re: Nowis Seyen Hétf. Okt. 31, 2011 11:23 am | |
| Nekem teljes mértékig meg felel az ítélet. Csak két dolog zavar. Az hogy magas szint kell hozzá de ez legalább elég ösztönöz hogy fejlődjek. A másik pedig hogy nem voltam elég találékony és csak 3 képesség lett értékelhető. De ez ugye a saját hibám. | |
| | | Seyen Köd
| Tárgy: Re: Nowis Seyen Hétf. Okt. 31, 2011 1:18 pm | |
| Nos, most nem sikerült egyedi képességeket kitalálnom, de azért remélem, hogy lesz néhány, ami minden illuzionistának jól jöhet 1-10-es szint között úgy is elég szegényes a válaszét számukra. Az előző 50% teljesítményemmel szemben remélem most sikerült jobbakat alkotnom és több képesség nyeri el a tetszésedet. Az én és az összes illuzionista társam őrömére. Esetleg, ha valamelyik nem nyeri el a tetszésedet és megírod, hogy mért nem akkor meg próbálom tovább gondolni. Ha esetleg a nevekre van jobb ötlet szívesen várom az építő jelegű kritikát.
Név: Hazug Vízió Szint: (ezt admin határozza meg) Ár: (ezt is admin határozza meg) Leírás: Az ellenfél úgy érzi, hogy előre (5másodercel) látja a mozdulataimat, de ezeket csak én mutatom neki és mind megtévesztés. Így nem tud kitérni a támadásaim elöl. De egy idő után már nem dől be türknek.
Név: Erre a bűnre nincs bocsánat Szint: (ezt admin határozza meg) Ár: (ezt is admin határozza meg) Leírás: Egy hamis emléket mutatunk neki, hogy szörnyű dolgokat tesz, elöl teljes letargiába esik tejesen elmegy a harci kedve, és feladja a harcot. Esetleg elmenekül. A hatás nem állandó egy idő után elfelejti a hamis emléket
Név: Ha utolér a balszerencse Szint: (ezt admin határozza meg) Ár: (ezt is admin határozza meg) Leírás: Illúziók segítségével elhitetem az ellenfelemmel hogy: a fegyvere, a felszerelése elromlót/eltört/ használhatatlan. Így eldobja azokat (vagy csak nem használja) hatás addig tart, amíg rá nem jönnek a csalásra.
Név: Zuhany/Ess/Hullj feledésbe vagy Vár a feledés (Itt nem tudtam eldönteni a nevét) Szint: (ezt admin határozza meg) Ár: (ezt is admin határozza meg) Leírás: Egy illúzióval „eltakarom” a múltjában lévő emlékeket és így kis időre elfelejti hogy ki is ö. (Kevesebb lesz a tapasztalati pontja egy csata idejére.
Név: „Az érzéketlen” Szint: (ezt admin határozza meg) Ár: (ezt is admin határozza meg) Leírás: szép lassan meg fosztom az érzékeitől: ízlelés, szaglás, tapintás, halás, látás (ebben a sorrendben), ha időben felfedezi (ha a halást is elveszíti onnan már nem lehet kitörni belőle.A hatás persze nem végleges idővel megszűnik magától és fokozatosan visszatérnek érzékek.) kitörhet belőle, ha nem teljesen kiszolgáltatottá válik. A "6. érzékekre nincs hatással"
Név: Csapd be a halált Szint: (ezt admin határozza meg) Ár: (ezt is admin határozza meg) Leírás: Illúzióval eljátszom, hogy meg haltam az előző támadásban és ha „tiszta a levegő”elhagyom a helyszínt
Név: „Érinthetetlen” Szint: (ezt admin határozza meg) Ár: (ezt is admin határozza meg) Leírás: egy kisidőre illúzióval eltakarom a sebeimet. Normál illúzió változat: Nem látszanak rajtam a sérülések így az ellenfél azt hiszi, hogy a támadásai használattalanok. Viszont mivel sérült vagyok, így sokáig nem bírom fenntartani. Valódi illúzió változat: A sérülések tényleg elütnek rólam, amíg az illúzióhatás tart. Cserébe, ha az illúzió megszűnik (közben pedig új sérüléseket is szereztem) egyszerre kell elviselnem a hatásukat. Ez akár életveszélyes állapotba is juttathatok.
Név: Lélek Evő Szint: (ezt admin határozza meg) Ár: (ezt is admin határozza meg) Leírás: A gyűrűm segítségével egy egyenes irányú örvényt/robbanást hozok létre köd lángból. Az örvényben mintha lelkek lenének melyek felfalni akarják az áldozatot. Ebben a támadásban benne van a haragom és a gyűlöletem, ha nem sikerül kitérni előle vagy kivédeni, úgy ahogy keresztülhalad, olyan érzés kelt mintha kiszakítana egy darabot az áldozatból. Tényleges sérülést is okoz. A támadás erélyét nagyban befolyásolja a gyűrű szintje. Erre ha lehet még sem pályáznék.
A hozzászólást Seyen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 06, 2011 11:54 am-kor. | |
| | | Colonello Admin
Hozzászólások száma : 121 Join date : 2011. Jul. 29. Age : 29 Tartózkodási hely : Vongola főhadiszállás
| Tárgy: Re: Nowis Seyen Pént. Nov. 04, 2011 1:35 am | |
| Nos van itt néhány amit elfogadtam, de van amit nem. Az utolsó kettőt azért nem mert valahogy nem tartom ide illőnek, de még gondolkodom rajta. Ha el is fogadnám nagyon nagy szinten lenne, ezért nem kell sietni.
Név: Hazug Vízió Szint: 2 Ár: 80.000 yen Leírás: Az ellenfél úgy érzi, hogy előre (5másodercel) látja az illuzionista mozdulatait, de ez csak megtévesztés. Így nem tud kitérni a támadások elől. Egy idő után már nem dől be trükknek.
Név: Ha utolér a balszerencse Szint: 3 Ár: 100.000 yen Leírás: Illúziók segítségével elhiteti az illuzionista az ellenfelével, hogy a fegyvere, a felszerelése elromlott/eltört/használhatatlan, így az eldobja azokat (vagy csak nem használja). A hatás addig tart, amíg rá nem jönnek a csalásra.
Név: „Az érzéketlen” Szint: 6 Ár: 250.000 yen Leírás: szép lassan az illuzionista megfosztja ellenfelét az érzékszerveitől: ízlelés, szaglás, tapintás, hallás, látás (ebben a sorrendben), ha időben felfedezi (ha a hallást is elveszíti akkor már nincs kiút. A hatás persze nem végleges idővel megszűnik magától és fokozatosan visszatérnek érzékek.) kitörhet belőle, ha nem teljesen kiszolgáltatottá válik. A "6. érzékre" és az Hiper Ösztönnel rendelkezők ellen nem hat.
Név: Csapd be a halált Szint: 2 Ár: 100.000 yen Leírás: Illúzióval eljátsza az illuzionsita, hogy meghalt így ha nincs kedve harcolni el is szökhet.
| |
| | | Seyen Köd
| Tárgy: Nowis Seyen Pént. Nov. 04, 2011 1:57 am | |
| Hogy kicsit az "elfogadom" felé próbáljam dönteni a mérleg serpenyőjét. Az "érinthetetlen" -hez az adta a ötletet hogy Chrome Dokuro-nak ugye a belső szervei csak illúziók.
A hozzászólást Seyen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 06, 2011 11:53 am-kor. | |
| | | Seyen Köd
| Tárgy: Nowis Seyen Szomb. Nov. 12, 2011 11:33 am | |
| Név: Őrület Szint: (ezt admin határozza meg) Ár: (ezt is admin határozza meg) Szükséges: C szintű gyűrű, Leírás: Ezt az illúziót saját magán használj, ilyenkor teljesen elveszíti a józanítélő kepeségét. Nagyon agresszív lesz, de ugyan olyan intelligens, mint elölte. Többé már nem érdeki sem a fájdalom sem a sebek, már a haláltól sem fél. Teljesen kiszámíthatatlanná válik, nem érdekli sem barát sem ellenség, de az, sem ha valaki csak véletlenül kerül oda. Az illúzió 10 perc múlva teljesen megszűnik, és ki is üti a használóját legalább 6 órára.
Név: Pokol Szint: (ezt admin határozza meg) Ár: (ezt is admin határozza meg) Szükséges: C szintű gyűrű, Csak őrület alatt használható Leírás: Az illuzionista Az elméjében lévő káoszt kivetíti a környezetére. Ilyenkor a valóság kifordul önmagából, akik a hatása alá kerültek egy szörnyű helyen találják magukat. Azonban ez csak egy normál illúzió csak akkor történet bajuk, ha elhiszik, hogy a „pokolban” vannak. Ha az „őrület” hatása meg szűnik akkor ez az illúzió is eltűnik.
A hozzászólást Seyen összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 21, 2011 9:21 am-kor. | |
| | | Tsuna Admin
Hozzászólások száma : 124 Join date : 2011. Nov. 04. Age : 37
Karakter információk Család:: FV: Pénz::
| Tárgy: Re: Nowis Seyen Szomb. Dec. 03, 2011 8:42 am | |
| Név: Őrület FV: 100.000 FV Ár: 100.000 Yen Szükséges: C szintű gyűrű, Leírás: Ezt az illúziót saját magán használj, ilyenkor teljesen elveszíti a józanítélő kepeségét. Nagyon agresszív lesz, de ugyan olyan intelligens, mint elölte. Többé már nem érdeki sem a fájdalom sem a sebek, már a haláltól sem fél. Teljesen kiszámíthatatlanná válik, nem érdekli sem barát sem ellenség, de az, sem ha valaki csak véletlenül kerül oda. Az illúzió 10 perc múlva teljesen megszűnik, és ki is üti a használóját legalább 6 órára. A használati időt módosítom ezek feltételek szerint: 100.000 VP * 1 perc
Név: Pokol FV: 400.000 Ár: 140.000 Szükséges: C szintű gyűrű, Csak őrület alatt használható Leírás: Az illuzionista Az elméjében lévő káoszt kivetíti a környezetére. Ilyenkor a valóság kifordul önmagából, akik a hatása alá kerültek egy szörnyű helyen találják magukat. Azonban ez csak egy normál illúzió csak akkor történet bajuk, ha elhiszik, hogy a „pokolban” vannak. Ha az „őrület” hatása meg szűnik akkor ez az illúzió is eltűnik. A használati időt módosítom ezek feltételek szerint: 100.000 VP * 30 sec
A képességeket ebben a posztban tudod megvásárolni! | |
| | | Seyen Köd
| Tárgy: Nowis Seyen Szomb. Dec. 03, 2011 10:34 pm | |
| Név: Terror// Rémület FV: (ezt admin határozza meg) Ár: (ezt is admin határozza meg) Leírás: Egy szörnyű illúziót mutatok az áldozatnak melytől megrémül. Olyan dolgokat látatok vele, amiket soha nem lett volna neki szabad. Félelmében harcképtelené válik vagy akár el is menekül. Csak a nálamnál gyengébbekre hat. (ha nincs lángja képtelen ellenállni neki)
Név: Felfordul a világ FV: (ezt admin határozza meg) Ár: (ezt is admin határozza meg) Leírás: Ha használom valakin ezt az illúziót akkor az irány érzékelése teljesen „fejre áll”. Véletlenszerűen felcserélődnek az irányok nem tudja megállapítani honnan, jönnek a támadásaim. Idővel elmúlik a hatása (5perc) de ha valaki elég képzet egy-két percen belül rájöhet a trükkre és alkalmazkodhat hozzá.
| |
| | | Tsuna Admin
Hozzászólások száma : 124 Join date : 2011. Nov. 04. Age : 37
Karakter információk Család:: FV: Pénz::
| Tárgy: Re: Nowis Seyen Szomb. Dec. 03, 2011 10:52 pm | |
| A képességeket elutasítom, hogy miért?
Remélhetőleg egypár óra múlva megfognak jeleni az "általunk" készített képességek. Úgy emlékszem, hogy ezt a két képességet nem így, de beleírtuk. szóval kérlek várd meg. Üdv. Hibari Kyoya
A hozzászólást Hibari Kyoya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 03, 2011 11:17 pm-kor. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nowis Seyen | |
| |
| | | | Nowis Seyen | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|