Vendég Vendég
| Tárgy: Mori Sora Pént. Okt. 21, 2011 8:56 pm | |
|
| Név: Nakayama SoraKor: 18Nem: FérfiÉlettársa: Monique Alliance Cygne (Mone)Fiamma Voltage: 110.000Láng: Föld: földCsalád: -Vagyon: 0 yenGyűrűim:
- 1db D szintű
- 1db C szintű
Felszerelés: - Egyéni kesztyű
- Egyéni cipő.
- D szintű gyűrű.
- PsP.
- Drága kocsim.
|
Karakternapló: Kinézet:
- magassága: 192 cm
- súlya: 86 kg
- haja hossza: ismeretlen
- haja színe: ismeretlen
- sötét ruhát hord.
- általában kapucnival „takarja” az arcát.
- nem lehet megmondani róla, milyen erős lehet.
Jellem:
- A PSP játékán kívül, semmi nem érdekli. (látszólag)
- Nem szeret beszélgetni.
- Nem érdekli a külvilág. (látszólag)
- Erejét nem szereti használni, de folyton hülyül.
- Hülyének tetteti magát.
- Egyedül a régi ismerőseinek nyíl meg.
- Nem szeret csoportosulni. (látszólag)
Képesség: (tárgy, képesség)
- Rōrāsukēto / Görkorcsolya
Leírás: Ha felveszem a cipőt és lángot fecskendezek bele, az alakot vált egy Rōrāsukēto-ra. Sokkal gyorsabb leszek miatta és könnyebben közlekedek vele.
- Rōrāsukēto Okane / penge / Rōrāsukēto 1. lépés
Leírás: Csak a Rōrāsukēto kerekeibe fecskendezek lángot, mely éles tárgyként üzemel. Képes különféle erős fémeken is átvágni.
- Rōrāsukēto Kyōfū / szélvihar / Rōrāsukēto 2. lépés
Leírás: Rúgok egyet a levegőben, amikor teljesen feltöltöttem lánggal a Rōrāsukēto-t, majd egy földlángú szélvihar jön elő, mely egy irányba képes mozogni, ha elkapja az ellenfelet, "börtönbe" zárja. Az idézőtől függ az ideje, ha elkapja és semmilyen módon nem tud belőle szabadulni. Mérete: 100.000 Fv * 3 méter (Méretét ettől függetlenül tudom változtatni, de ez föle nem kerülhetek.) Időtartam: 100.000 Fv * 10 másodperc (Amennyivel erősebb az ellenfelem, annyiszor kevesebb a ráható idő. Például, ha én 100.000 Fv-vel rendelkezem ellenfelem, 200.000 Fv-vel, akkor csak 5 másodpercig tart.)
- Rōrāsukēto Tatsumaki / tornádó / Rōrāsukēto 3. lépés
Leírás: Elkezdek pörögni, majd egy földlángú tornádó jön elő, mely követi az ellenfél mozgását, miközben követi rendes tornádóként üzemel, felkap amit tud.. Ha utol éri az ellenfelet (kívánt célt), súlyos károkat szenved el ennek hatására.
- Rōrāsukēto Kaika / Virágzás / Rōrāsukēto 4. lépés
Leírás: A Rōrāsukēto-t feltöltöm lánggal, majd vízszintesen rúgok egyet, ahogy rúgok, egy vonal képződik a levegőben, mely éles és távolodik. Annyira éles, hogy testrészeket is szét tudna vágni, miközben távolodik, lebomlik apródarabokra és szintén ezek a kis darabok is vágnak. Legrosszabb, ha belélegzed, mivel olyan apró darabok, hogy lemennek a torkon és szétvágja a szerveket.
- Rōrāsukēto Kyōdōkōgeki / Kori - kesztyű egyesített támadás 1. forma
Leírás: Egyszerre vezetek lángot a kesztyűmbe és a cipőmbe. A cipő átváltozik a megszokott módon és mintha Rōrāsukēto Okaneval támadnék nekikészülők, de nem rúgom el a lángot. A kesztyűbe vezetett láng segítségével "penge" élét, mely tömény, sűrített láng a kezembe veszem. Amíg fent tartom a kesztyűn a lángot, addig tudom használni a lángpengét. A kézben tartás miatt, jóval erősebb, élesebb a Rōrāsukēto Okane-nál.
Küldetések:
Befejezett:
Kalandok:
Kalandok (Találkozások)
Munkák:
Ajándékok:
Vásárlások: (tárgy, képesség)
Átutalások
Fontosabb dátumaim:
Utolsó frissítés: 2012. 01. 03. 15:38 |
|