Colonello Admin
Hozzászólások száma : 121 Join date : 2011. Jul. 29. Age : 29 Tartózkodási hely : Vongola főhadiszállás
| | Restart | |
Kora!
Nos megdöbbentő hírekkel jövök, de remélem átgondoljátok rendesen és egyetértetek velem. Igazából egy elég kemény rendszercseréről lenne szó. Átgondoltam a dolgokat és arra jutottam, hogy a jelenleg az oldal őszintén egy nagy darab romhalmaz, szemetesláda és hasonlók keveréke. Tekintsük úgy, hogy eddig ez egy beta volt (jobbat nem tudok mondani).
Persze azt tudom, hogy van két-három erős karakterünk, akik sokat dolgoztak karakterükön és nem csodálnám, ha ezután elhagynák az oldalt. Igazából persze megérteném őket, de garantálom megérné újrakezdeni. MÉG MIELŐTT az újrakezdés olyan hátborzongatóan szólna, elárulom nem az! Elveszni nem veszne el semmi sem. A kalandokat csak ugye újra kéne posztolni, a küldetéseket meg újra lehetne játszani. Esetleg többen/kevesebben. Vegyük figyelembe, hogy volt rengeteg küldetés ami kb. a negyedéig sem ment el. Azokért kár. Tehát az ötlet már meglenne néhány küldetéshez, csak játékos kell - olyan aki úgy gondolja, hogy végig is tudná játszani.
A másik, ami nagyon zavar jelenleg az a Képesség pályázat rész. Lehet ezzel megsértek pár embert, de komolyan mondom már-már azt vártam, hogy valaki megpályázza azt a képességet, hogy lélegzés. Persze ez nem a ti hibátok, hanem az enyém. Nektek nincs honnan tudnotok, hogy mi az amit meg kell pályázni és mi az, amit nem. Ezen szeretnék változtatni, hogy jó legyen.
Rengeteg más dolog lenne még, amin változtatni kell, esetleg behozni, DE MEG KELL TENNI! Ez így ahogy van nem jó. Az erőseknek nincs ellenfelük sem, mert ugye ők elkezdték azelőtt, hogy beindultunk volna egy kicsit. Most így egyszerre elkezdenénk többen és máris jobb és izgalmasabb lenne az egész.
Remélem megértitek és átgondoljátok, KORA! | |
|
Csüt. Jan. 05, 2012 1:36 am Xanxus