Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod!

KezdőlapPortal*Legutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Restart

Go down 
SzerzőÜzenet
Colonello
Admin
Admin
Colonello

Hozzászólások száma : 121

Restart Empty
2012Jan03
TémanyitásRestart

Kora!

Nos megdöbbentő hírekkel jövök, de remélem átgondoljátok rendesen és egyetértetek velem. Igazából egy elég kemény rendszercseréről lenne szó. Átgondoltam a dolgokat és arra jutottam, hogy a jelenleg az oldal őszintén egy nagy darab romhalmaz, szemetesláda és hasonlók keveréke. Tekintsük úgy, hogy eddig ez egy beta volt (jobbat nem tudok mondani).

Persze azt tudom, hogy van két-három erős karakterünk, akik sokat dolgoztak karakterükön és nem csodálnám, ha ezután elhagynák az oldalt. Igazából persze megérteném őket, de garantálom megérné újrakezdeni. MÉG MIELŐTT az újrakezdés olyan hátborzongatóan szólna, elárulom nem az!
Elveszni nem veszne el semmi sem. A kalandokat csak ugye újra kéne posztolni, a küldetéseket meg újra lehetne játszani. Esetleg többen/kevesebben. Vegyük figyelembe, hogy volt rengeteg küldetés ami kb. a negyedéig sem ment el. Azokért kár. Tehát az ötlet már meglenne néhány küldetéshez, csak játékos kell - olyan aki úgy gondolja, hogy végig is tudná játszani.

A másik, ami nagyon zavar jelenleg az a Képesség pályázat rész. Lehet ezzel megsértek pár embert, de komolyan mondom már-már azt vártam, hogy valaki megpályázza azt a képességet, hogy lélegzés. Persze ez nem a ti hibátok, hanem az enyém. Nektek nincs honnan tudnotok, hogy mi az amit meg kell pályázni és mi az, amit nem. Ezen szeretnék változtatni, hogy jó legyen.

Rengeteg más dolog lenne még, amin változtatni kell, esetleg behozni, DE MEG KELL TENNI! Ez így ahogy van nem jó. Az erőseknek nincs ellenfelük sem, mert ugye ők elkezdték azelőtt, hogy beindultunk volna egy kicsit. Most így egyszerre elkezdenénk többen és máris jobb és izgalmasabb lenne az egész.

Remélem megértitek és átgondoljátok, KORA!
Vissza az elejére Go down
https://khrszjatek.hungarianforum.com
Share this post on: reddit

Restart :: Megjegyzések

Xanxus
Re: Restart
Témanyitás Csüt. Jan. 05, 2012 1:36 am  Xanxus
Ilaszior írta:
fuck yeah! azt hiszem csak Ilasziort indítom újra skacok, nem akarok 4 karit újra feltolni az oldalra ^^ (hado megy npc-be a többi a kukába)

Dejó.
Tsuna
Témanyitás Szer. Jan. 04, 2012 9:39 pm  Tsuna
Értelek. De sok minden változik. Pölö:
Max 1 kaland írható. Full restart! Szóval a kalandokat felhasználhatják, ez a lényeg...
Superbi Squalo
Témanyitás Szer. Jan. 04, 2012 9:25 pm  Superbi Squalo
és én nem ezt ugatom hülyegyerek? Very Happy

felrakhatok havonta 5öt, akkorvan 8, már a 2. hónapban felvagyok turbózva. nemérted? nem hiszem hogy ez olyan bonyolult lenne, amit leírtam.
Tsuna
Témanyitás Szer. Jan. 04, 2012 6:02 pm  Tsuna
Yo!
Oupsz. Joe csak annyit lehet majd feltenni amennyit a havi limit enged. Mint a jelenlegi rendszernél. Ha van 8 kalandod akkor is csak 5 tehetsz fel. Amúgy minden meg fog változni... Majd ha elérhető leszel teljesen te is, megbeszéljük a dolgokat.
Joe Smith
Témanyitás Szer. Jan. 04, 2012 5:54 pm  Joe Smith
naizé hozé.
nemvágom....
ha restart lesz...
és ahogy Colonnello írja, hogy ujra fallehet pkaolni a cuccost. akkor miértelme a restartnak?
mert van most mittomén, max 6-7-8 kalandom, havonta írhatok 5öt akkormár a 2. hónapban kb. ugyanott vagyok, max 100.000 FV-t veszítek, vágjátok. ugyanígy Seyen, jó mondjuk ő kevesebbet veszítene mert több kalandot írt, mint küldije volt.

szóval... kajak nemvágom. amúgy a héten nemvagyok xD
Ilaszior
Témanyitás Szer. Jan. 04, 2012 7:55 am  Ilaszior
fuck yeah! azt hiszem csak Ilasziort indítom újra skacok, nem akarok 4 karit újra feltolni az oldalra ^^ (hado megy npc-be a többi a kukába)
Tsuna
Témanyitás Szer. Jan. 04, 2012 5:54 am  Tsuna
A döntésünk megszületett. Minden STAFF tag, aki létezik amint tud keressen fel msnen! Vagy bárhol, de fontos.
Játékosok:
Előtörténeteket lementeni, ha valakinek kell a kalandjai azokat is mentse le.
A változások miatt nem garantáljuk a biztos meglétét. Sőt szinte minimális esélye annak, hogy megmarad. További információt később kaptok!
Üdv, Tsuna bácsi.
Cross Tatsuya
Témanyitás Szer. Jan. 04, 2012 3:54 am  Cross Tatsuya
Üdvözletem.
Nem tudom, miféle változások lennének ezek. Így ennek tudatában lehet, hogy tök nagy ökörséget írok.
Az erőkülönbség biztos nem szűnne meg, mert van aki megír havonta 3 kalandot magának, van aki viszont 1-et ( pl.: én). Szóval, az erő egyensúly, nem sokáig állna fent. Szóval szerintem ennek így nem lenne értelme. Kivéve, ha havonta mondjuk csak egy magán akciód lehetne. Így a fejlődés jórészt a kalandokból jönne, nem pedig abból, hogy leülök, kiseggelek magamból 10 000 szót, felbontom 1500 szavas részekre, és tádáám, máris kurva ügyes vagyok. Ne tessék félreérteni, nem az ellen vagyok, hogy ne írhassanak az emberek maguktól, mert lehet érdekes és jó kis sztorikat is olvasni. Viszont ne ezek legyenek a fejlődés alapjai, hanem a kalandok, amiket a többiekkel kell végigcsinálnod.
Ha az FV számításán változtatni akartok, az a ti dolgotok, azt könnyedén át lehet számolni. Elég is ennyi belőlem, mert kezd megindulni egy komoly szófosásom....
De ismét mondom, a változtatások konkrét ismerete nélkül, nehezen tudom megmondani, hogy mennyire érné meg.
Colonello
Témanyitás Szer. Jan. 04, 2012 3:12 am  Colonello
A küldetések pedig újra lesznek hasznosítva az új küldetésrendszerhez méltóan, tehát csak újra kell őket játszani. Persze mások is játszhatják, nem feltétlenül azok, akik azelőtt.
Colonello
Témanyitás Szer. Jan. 04, 2012 3:11 am  Colonello
És a Kalandok újraposztolását úgy értem, hogy elkéritek tőlem (és megjegyzem színezéssel együtt kapjátok meg) és csak copy-paste újra. Nem nagy valami.
Colonello
Témanyitás Szer. Jan. 04, 2012 2:59 am  Colonello
Öhm, nem említettem de persze azok akik már tényleg jól állnak és marhasokat vesztenének valamilyen szinten kárpótolva lesznek pénzzel, esetleg olyasmivel, hogy több FV-t kapnak pár kalandra vagy hasonlók.
Xanxus
Témanyitás Szer. Jan. 04, 2012 2:05 am  Xanxus
Nakayama Sora írta:
Yo, hát... Nem tudok erre már mit mondani...

Miért?
Témanyitás Szer. Jan. 04, 2012 1:53 am  Vendég
Yo, hát... Nem tudok erre már mit mondani...
Xanxus
Témanyitás Szer. Jan. 04, 2012 1:41 am  Xanxus
Seyen írta:
Igen gondolok, mivel ahogy írtad az én karim sem gyenge. Nekem sem öröm hogy elvesznek azok a dolgok mikkel úgy megszenvedtem, de belátom, hogy abban is van valami, hogy most a játékosok nagyon meg vannak osztva. Most ha mindenki előröl, indul sokkal többen tudnak együtt játszani a köze hasonló Fv –t miatt. Akik pedig régebb óta játszanak hogy nekik sem egyen keserű íz szájukban kapjanak valamilyen kárportálást persze, de ne behozhatatlan előnyt. Így tényleg versengés alkudhat ki és nem az van hogy egy két ember ücsörög a legjobbak élén.
Egy egyszerű „edit” Ctrl+A , Ctrl+v és Ctrl+c és minden mit írtak ki is van mentve és újra színezve fel van téve.

A behozhatatlan előny azért kicsit durva volt. Senkinek nincs olyanja, csak valaki többet írt, valaki kevesebbet.
Seyen
Témanyitás Szer. Jan. 04, 2012 1:08 am  Seyen
Igen gondolok, mivel ahogy írtad az én karim sem gyenge. Nekem sem öröm hogy elvesznek azok a dolgok mikkel úgy megszenvedtem, de belátom, hogy abban is van valami, hogy most a játékosok nagyon meg vannak osztva. Most ha mindenki előröl, indul sokkal többen tudnak együtt játszani a köze hasonló Fv –t miatt. Akik pedig régebb óta játszanak hogy nekik sem egyen keserű íz szájukban kapjanak valamilyen kárportálást persze, de ne behozhatatlan előnyt. Így tényleg versengés alkudhat ki és nem az van hogy egy két ember ücsörög a legjobbak élén.
Egy egyszerű „edit” Ctrl+A , Ctrl+v és Ctrl+c és minden mit írtak ki is van mentve és újra színezve fel van téve.
Xanxus
Témanyitás Szer. Jan. 04, 2012 12:27 am  Xanxus
Seyen írta:
De ha mindent visszaállítana, akkor értemét vesztené a restart. Ha újra posztoljuk (mintha először tennék) akkor mindenki egyelő esélyekkel indul. És nem esznek ekkora távolságok a játékosok között.
Legalábbis szerintem, lehet, hogy én értetem félre vagy nem jól fogalmaztam meg amit akarok mondani. bocsi az esetleges félre értésekért.

De arra sem ártana gondolnod, hogy valaki már elég kurvasokmindent megtett, ráadásul nem mindenkinek van ideje mindent újra feltenni, újraszínezni. Azért kell az erőkülönbség is, mert ha egyenlő szinten vagyunk, annak sincsen semmi értelme, nincs kihívás. Meg azért gondolj bele abba is, hogy mindenki az erőre megy, és nincs ingere megint a nulláról menni, lehet, hogy mi megoldjuk két hónap alatt, de mi van azokkal, akik augusztus óta írnak? Az már nem pár posztról és pár pontról szól. Szóval mindenképp úgy kell megalapozni, hogy azok, akik már hosszú ideje dolgoznak, ne szívják meg. Tudtommal te sem vagy gyenge Seyen, azért neked se legyen már mindegy hogy kétszázezer FV-d van, vagy csak Tízezer.
Seyen
Témanyitás Kedd Jan. 03, 2012 11:31 pm  Seyen
De ha mindent visszaállítana, akkor értemét vesztené a restart. Ha újra posztoljuk (mintha először tennék) akkor mindenki egyelő esélyekkel indul. És nem esznek ekkora távolságok a játékosok között.
Legalábbis szerintem, lehet, hogy én értetem félre vagy nem jól fogalmaztam meg amit akarok mondani. bocsi az esetleges félre értésekért.
Xanxus
Témanyitás Kedd Jan. 03, 2012 11:15 pm  Xanxus
Miért kellene újra posztolni? Betolja archívba, vagy rejtetbe teszi, megcsinálja amit akar, visszateszi, kiszámolja a cuccokat újra, ahogy ő gondolja, és feltolja az FV-dre. A küldiken kívül mindent vissza lehet állítani.
Senkinek nem veszik el sem a munkája, sem a kalandja, sem azok az ajándék pályázatok, amiket csinált, csak a küldik. Szerintem erről magyarázott.

De javítson ki ha tévedek.
Superbi Squalo
Témanyitás Kedd Jan. 03, 2012 10:28 pm  Superbi Squalo
zsír akkor lehet hogy ennyivolt a játék nekem.
Seyen
Témanyitás Kedd Jan. 03, 2012 10:18 pm  Seyen
Szóval, ha jól értem, akkor mindenkinek FV- és pénzét kezdő szintre csökkentik, és elindul az igazi játék. A történeteket újra lehet posztolni, de a jutalmak, küldetések, extra események mennek a kukábba. és a képességek ház táján is lesz egy alapos felül vizsgálat. Nekem igazán csak az a egy befejezet küldetésem levesztése fáj. Lehet, hogy ez elég így kapzsin hangzik majd, de szerintem a lejátszott küldetések és extra események (pl. Über-akciók) amik „elvesznek”. lehetne némi extra pénzmaggal jutamázin(semmik képen sem Fv-tal az megölné a restart lényegét) azokat, akiknek jár.
(minden egyes „elvesznek” dolog után X-ezer yen). Meg lehetne egy „dicsőség csarnoka” rész ahova az elveszett dogokat (pl.: Maffia Ünnep, december 6.!) Lehetne áthelyezni hogy szabadon olvassa bárki.
Annyiból biztos jó hogy ez idő alatt szerzet tapasztalatokkal kezdhetjük újra a karakterünket és így kijavíthatjuk korábbi hibáinkat

A hozzászólást Seyen összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 03, 2012 10:56 pm-kor.
Témanyitás Kedd Jan. 03, 2012 5:53 pm  Vendég
Damn it. Kyou -.- megint hoztad a formád.
1. Úgy vélem nem sokan maradunk.
2. Tudod hányszor elterveztem a maffiacsaládot? Na megint késik pár hónapot. Ennek nem örülök.
3. Lesznek újra posztolási lehetőségek? Miértelme lenne?
a) nem csinál semmit az illető
b) újra megcsináljuk ugyan azt a melót
4. Ráadásul a legjobb időben találtad ki, jelen pillanatban szinte semmit nem tudok segíteni, ami úgyszintén nyomja a csörömet.
5. Persze, miért ne támogatnám. ^^'
Xanxus
Témanyitás Kedd Jan. 03, 2012 1:59 pm  Xanxus
Addig gondolom ne posztoljunk.
Colonello
Témanyitás Kedd Jan. 03, 2012 1:39 pm  Colonello
Néhány nap.
Seyen
Témanyitás Kedd Jan. 03, 2012 1:19 pm  Seyen
Ez a restart körülbelül mikorra várható ?
Témanyitás   Ajánlott tartalom

Restart

Vissza az elejére 

1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték :: Off :: Fórum :: Hírek-
Ugrás: