Név: leláncolt penge/Chēnburēdo
Szint: -
Ár: -
Leírás: A fegyveremre erősítek egy lánc szerűséget ami képes kibírni akár 200 kg os húzást is. Így a kardot magát képes vagyok akár messzire is eldobni de ennek a technikának nem ez a legfőbb ereje. A láncot körül tekerem a mellkasomon és a kezeimen is így megakadályozva, hogy a kard forgatásával járó erő letépje a kezeimet. Ugyan hatalmas fájdalommal jár amikor a kardot forgatom de nem okoz halálosabb károkat vagy nem épp nem tépi le e kezemet. Így képes vagyok a kard lendületét megfogni úgy hogy ne kelljen körbe fordulnom azzal.(lednülettel) Így sokkal gyorsabban és erősebben tudom magát a kardot forgatni bár így az izomzatom sokkal inkább sérül.
Név: a nap ezer ága/Eda no hi no sūsen
Leírás: Ezt a technikát csak a Chenburedoval együtt lehet használni mivel a kard mozgatása konkrétan letépné a kezemet ha nincsenek a láncok. Ez a technika maga olyan mint egy lerohanás. A kardot magad előtt tartod vízszintesben és amikor az ellenfélhez érsz egy jobbról indított suhintással igyekszel elérni, hogy a földre kerüljön. A kard lendületét megfogod és a föld felé olyan gyorsan amit még átlagos kardokkal sem lehet megtenni oda szögezed az ellenfelet. Ha udvarias akarsz lenni akkor a ruhájánál fogva de ha nem akkor pedig egyenesen a mellkasába vágod a kardot.
Név: a nap korongja/Taiyō
Leírás: Ez a technika nem követeli meg a Chenburedot de ha vele használja az ember akkor hatásosabb. A technika maga abból áll, hogy a kardot elkezded forgatni akár egy propellert így olyan lesz az egész mint egy hatalmas fűrész ami még az autókat is ketté vághatja ha eléggé sikerül bepörgetni. A Chenburedoval azért hatásosabb mert ha a láncot kiengeded akkor nagyobb távolságig ér el maga a kard.