Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod!

KezdőlapPortal*Legutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Honma Gregory Natsu

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Honma Gregory Natsu
Felhő
Felhő
Honma Gregory Natsu

Hozzászólások száma : 22

Karakter információk
Család:: -
FV: 140.000
Pénz:: 179.899 yen

Honma Gregory Natsu Empty
TémanyitásTárgy: Honma Gregory Natsu   Honma Gregory Natsu EmptyCsüt. Nov. 03, 2011 12:15 pm

Azok a dolgok, amik az égen tartják a felhőket. 1 rész.

Köszönöm Gray Shadownak, hogy résztvesz a történetben. Remélem annyira fogja élvezni, mint én!

Nem szabadna! Mondja mindig egy kötekedő hang a fejemben, de nem figyelek rá. Akarom, és kell. A fájdalmat sem érzem soha, akkor miért baj?
Miért baj, hogy erősebbé akarok válni?
Beleütök a fatörzsbe. Nem érzem. Újra. Megint. Nem jön elő. Nem akarok megállni. Folyton folytatnám, törném, ez annyira rossz. Beletérdelek a törzsbe, belekapaszkodok. Üvöltenem kéne. Mégis olyan csöndes a fejem.
Ellépek. Véreznek az ujjaim, gusztustalan, ragacsos színű vérrel, mert sosem tudom, mikor kell megállni.
Gyűlölöm. Felhajtom a ruhám, és beletörlöm. Nem érdekel, ha meglátja más. Mindenki lássa, hogy mennyire gyűlölöm ezt!
Érzéktelenség. Semmire sem jó.
Nem tudok kontrolt szabni, nem tudok megállni. Sebezhetőbb vagyok, mint bárki.
Rátámaszkodom a pad háttámlájára, és lihegek. Forróságot érzek, de ez csak a belső hő, nem tudom, igazából milyen idő lehet. Nincs fájdalom, csak akarat. Meg leamortizálódó csontok.
Elengedem a támasztékom, hogy folytassam ezt, de elesem. Sokáig maradok aztán így, egyszerűen nem érzek semmi erőt már magamban, kifacsart szivacs vagyok.

Hetek óta vagyok bezárva az üvegparadicsomba. Annak ellenére, hogy doktor Shamal készségesen elengedne a fenébe, mégis csak a korház kertjébe jutok csak le. Sosem tudok eltűnni, mintha képtelenség lenne, mintha börtönben lennék. Nem tudom. A napok unalmasak, lassan már minden zugot felfedeztem magamnak, volt sok hely, ahol elájultam. Egyszer azt mondta nekem, ez a Sawada Tsunayoshi, hogy szükségem lenne a fájdalomra. Nem tudom, mikor rossz a testemnek, az erőlködés.
Néha, csak úgy lekapcsolnak a szerveim, és semmit sem érzek. Én tudom, hogy nincs jól ez így. Néha, amikor így fekszem a fűben, vagy a folyosón, vagy a tetőn, és érzem a felhők áramlását, gondolkozom el azon igazán, mennyire bábú vagyok, és mennyire nem ember.
De!
Lényegtelen ezeket figyelni. Egyszer meghalok. Addig megtanulhatom még, az érzést, hogy tudjak sírni, remegni attól, ha arcon ütnek. Lassan válhatok valamivé, ami több, mint egy fal, ami elől lehet. Ezeket a gyerekeket, életre akarom tanítani, hogy aztán elküldhessem őket, és ne legyen szükségük rám. Nekem pedig csak magamra legyen szükségem.
Megpróbálom ezt az erőt fejleszteni. Egyedül akarom, mert így tudok a leginkább magamra figyelni. Ezekre a mozdulatokra. Azt hiszem, képes vagyok a dolgokból többet csinálni. Aminap rájöttem, hogy akár három dolgot is tudok csinálni. Fogtam a dísz tónál egy követ, és amikor eldobtam, nagyon figyeltem rá. Három darab kacsázott végig a víz felszínén, sajnáltam a Koikat amiket megrémisztettem ezzel.
Aztán be kellett mennem a kórterembe. A környezetem feszült volt valamitől, kiabáltak, szétzavarták a többi pihenni vágyó maffia embert, utólag megtudtam, hogy egy maffia korházban vagyok ellátva. Az emberek rohangáltak. Az arcuk olyan volt, mintha félnének. Vagy aggódnának. Sosem tudtam ezt a kettőt megkülönböztetni. Gyorsan elbújtam az egyik nem használt teremben, és vártam.
Pár embert hoztak csak. Csalódtam.
Reméltem, hogy valami ufót találtak az út szélén, akkor legalább lett volna miért tovább kíváncsiskodnom.

A felhők néha apró árnyékot vetnek a bőrömre.
Megunom a fekvést, ezért felállok, de csak annyira vagyok képes, hogy felüljek a padra. Egészen megszokott támaszték számomra. Az unalom olyan fodros, mint ezek a gomolygó felhők az égen, de hamarosan meggyógyulok, és akkor, végre újra magamhoz ölelhetem az utcát, és élhetünk, esztelenül, céltalanul, hangosan. Ők soha nem tudhatják meg, hogy mi vagyok igazából.
Előre bukom, felszedek egy botot a földről, és elhajítom messzire, nézem, hogy több lesz-e belőle, de nem történik semmi, a gyűrű dolog sem világított. Elfekszem a padon. Hát, ha nincs mit csinálni?
Esetleg sakkozhatnék öreg maffiózókkal a társalgóban?
- Csak nem döglöttél meg?
Hallok egy hangot. Furcsa, sokáig jár a fejembe, ízlelgetem. Rekedt.
- Úgy látszik, nem jön össze. - Válaszolom. Nem foglalkozom vele, mert nincs szükségem a társaságára.
- Micsoda felhajtást csináltak miattunk! - mosolyog, egyszerűen érezni a beszédében, felhúzom a lábaim, hogy elférjen, biztos fáradtak már a csontjai. Le is ül, a súlya megszólaltja a faléceket.
- Egész héten az egyetlen érdekes dolog volt. Jöhetnétek máskor is, még sokáig itt leszek, úgy érzem.
- Nem ér annyit a szemét, hogy hagyjam magam még egyszer elintézni.
Felcsúsztatom a lábaim a háttámlára, és lelógatom a fejem, elég hülyén festek, de leszarom. Az agyamba száll a vér, és kicsit drogos érzés, ha már nincs semmi csinálni valóm. Erre ez lelök.
Kiterülök, feldőlök, mindent csinálok, mint egy tesztbaba, szétdobom a tagjaim. Nehezen szedem össze magam, és sokáig nem tudom betippelni, hogy most az égen, vagy a földön fekszem-e, aztán jó alaposan leporolom magam.
- Minek löktél le, barom?
Feltette a lábait a helyemre, és kitámasztotta a hátát a könyöktámasszal, akkorát nézek rá, mintha még nem láttam volna korházi ruhás embert úgy életembe.
- Mert baromságot csináltál, és mert jól esett.
- Te gyújtottál fel! - közlöm vele, mint a napi híreket. Emlékszem rá. Tudom, hogy ő volt!
Rám néz, olyan aranyhal szája van ennek az embernek! Rámutatok, nem nézhet hülyének. tényleg nem.
- Fogalmam sincs, mit beszélsz kisgyerek. Ja, meg leszarom.
Most világítani kezd ez a dolog, a középső ujjamon, gyorsan elrejtem a hátam mögé, hogy ne lássa. Mindig zavarban vagyok ettől a bizsutól, nem szeretem mutogatni. Szerencsémre pont kifogtam egy olyan fazont, aki magasról tesz az egészre, mert úgy látom, rám se néz. Mondani akartam valamit. Ez az érzés megmozgatott, de aztán meg is zavar az avarropogás. Észreveszi, de az arca nem rezdül. Biztos, kellemes barátja lehet a barátnőjének, ilyen életkedvtelen fapofával.
Na mintha nekem más lenne öcsém. Szóval a hangok. Fordulok egyet, hogy megnézzem, ki jött ide, pont most.
Az a férfi az. A különös hangulatú Sawada Tsunayoshi, valakit hozott magával. Ő felült. Marha érdekes dolog, ha megtanulsz egyszerre több dologra figyelni. A szűk sikátorokban, ahol több a sötét, mint a világos, nem mindegy, hogy egy macska dönti-e fel a szemetes kukát, vagy egy kölyök akar hátba szúrni az ebédedért.
- Ah. Xanxus! Üdvözöllek! - kétkedés van a hangjában, mégis lelkes mosolyt látok rajta. Megszokhatta élete során ezt a zavaró képmutatást. Vagy! Tényleg foglalkozik vele valamennyire. A kísérője is felfigyelt erre, észreveszi, hogy a társasága nem biztos magában, és zavarja is őt ez.
Észreveszik a véres ruhát, de nem kérdeznek rá.
Szépen öltözött, azt hiszem, ezt nevezik elegáns, fekete hajú, vékony. Tipikusan nyugodt és csöndes alkat lehet. Nem tudom, miért érzem olyan biztosnak ezt? - Jobban vagytok? Kellemetlen incidensben volt részetek. Sajnálom. Azt hiszem, részben az én hibám.
Megérinti a fejét, ez valami gyerekkorról maradt, lemoshatatlan szokás lehet, vagy megpróbál barátságos lenni, hogy a környezete is nyugodtabb legyen. Ne érezzenek tőle rossz szándékot.
- Tudod, merre van a kijárat! - kapja ezért, kedvesen.
- Remélem, hamar jobban lesztek! - lép el mellette, a sráccal, és tudom, hogy követnem kell őket. A társalgóba megyünk. A sakkosok szokás szerint itt vannak, egy furcsa banda hátul, és a maradék, üres asztalok, azok közül ülünk le az egyikhez. Már jól esik egy kis leülés, mintha most nehezebb lett volna a mozgás, meg valami, úgy egyszerűen zavar. Mert folyamatosan a másik srácot nézem. - Akkor máris bemutatlak egymásnak titeket! Ő itt Gray Shadow. Ugyanolyan lángja van, mint neked.
- És?
Tekintetével hárítja magáról a kérdést. Milyen idegesítő. - Ő Honma Gregory Natsu
- Elég a Natsu, a többi felesleges! - javítom ki. Elnézést kér. - Nagyon ügyes. Őt fogod tanítani, amíg itt unatkozik ebben a nagyszerű intézményben.
Én felállok, de vissza is kerülök a fenekemre hamar. A lábaim. Egyszerűen nem akarnak már menni. A francba! Az asztalra ütök, és a szemeimet a térdeimre szegezem. Miért pont elüttök? Nem akarom, hogy lássák. Remegni kezd a hátam, annyira idegesítő ez!
Senki sem lásson így! Nem kell semmi!
- És ők? - szólal meg, mintha teljesen természetes lenne a kirohanásom. Felemelem a fejem, még érzem a zavart, de a tekintetem követi az övéit. Egy hátul ülő hangos bagázsra figyel, nekem is feltűntek már. Egy pár napja. Olyanok, mintha nem is lenne semmi bajuk. Az egyik ráadásul egy lány. Hosszú, fehérhajú, de lehet mégsem, fiú hangon beszélt végig. Egyszer odamegyek, és megkérdezem, mert van pofám.
Mindegyik furcsa. Zajosak, élettelteiek, itt senki más nem ilyen, mindenki beteg, mindenkinek rossz. Undorítóak! Feladták az élni akarást, mert itt kell lenniük! Én nem adom fel!
- Nem fognak gondot okozni nekünk!- mondja egy kis csendszünet után Tsunayoshi, mintha a csíntalan barátairól beszélne. - Natsu-kun remekül fogja bírni az edzéseid, élvezni fogod! - felel neki végre, a feltett kérdésére.
Nem válaszol, de látom rajta, hogy marhára nem így gondolja. Messze van neki az élvezet, és az emberi társaság egymástól. A Sawada férfin is megjelenik egy kis izgatottság, ahogy ezeket elmondta, egyre inkább észreveszem. Annyira izgul, hogy összebarátkoztasson minket, de miért? Felesleges.
Ő annyira más, mint mi. - Az edzésetek délután lesz. Késő estére be kell fejeznetek. Fontos figyelembe vennem, hogy beteg vagy, Natsu-kun - mosolyog kicsit.
- Nem fáj. - mondom természetes hangon.
Ő feláll, valamit beszélgetnek a sráccal, de elfordulok. Nem hallgatózok, ráadásul az a banda is leköti a figyelmem. Hasonlítanak kicsit a régi életemre, azokra a srácokra. Néha, csak úgy eszembe jutnak.
Semmilyen banda, vagy utcakölyök nem tudja egyiküket sem pótolni!
- Ne kókadj el túlságosan - hallom meg a hangját. Nem figyelek már oda, és őt sem érdekli, hogy leszarom. - Holnap találkozunk! Viszlát!
Nem viszonzom a köszönését.
Öntörvényű kölykök. Szükségük lenne rám, de be vagyok ide zárva, és ostoba dolgokra kényszerítenek. Ők pedig már talán nem is élnek, mert én itt vagyok.
Egy kicsit zavar. A maximumon fogok mindent megtenni, amit akarnak, hogy aztán eltűnhessek az életükből!
Vissza az elejére Go down
Superbi Squalo
Admin
Admin
Superbi Squalo

Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Re: Honma Gregory Natsu   Honma Gregory Natsu EmptyCsüt. Nov. 03, 2011 12:36 pm

Pazar, 100TP!
Honma Gregory Natsu
Felhő
Felhő
Honma Gregory Natsu

Karakter információk

TémanyitásTárgy: Re: Honma Gregory Natsu   Honma Gregory Natsu EmptySzomb. Nov. 05, 2011 10:15 pm

2. rész

Hidegnek tűnt az idő. Csöndesnek, és magányosnak. Olyan szomorú, és barátságtalan légkör volt mindenen, felkeltem, megmostam az arcom a kis csapnál, megfésültem a hajam, amennyire érdekelt, és leindultam.
Azt hiszem, egészen délutánig aludhattam.

Kedvtelennek, és tehetetlennek érzem magam. A kertet köd lepi be, fáradt, szinte átláthatatlan.
- Üdv. Már vártalak! - én megugrom a hangtól. Ő az. A tegnapi srác. Ugyanabban a ruhában jött, mint tegnap, mintha csak ez lenne az öltözéke. Nem is fecsérli a szót, felesleges beszélgetésre, elém dob valamit.
Ez a dolog, egy szögletes baseballütő, nézem, forgatom, miután felvettem. - Az egy suburito. Tökéletesen illik az egyéniségedhez. Amit pedig én használok kodachi. Igazi, élezett fegyvert akartam hozni, de a Tízedik nem engedte.
Ez kurva nehéz, felemelni alig bírom.
- A feladat egyszerű. Aki széttöri a másik fegyverét, nyert.
A hátamba kerül, a vállamra üt, elesem, a cipői port ütnek az orromba, prüszkölök, és a földbe marok. - Vége.
Félrevetődök, a következő támadás elől, az ütővel a kezemben megpróbálok a bokáira ütni, de nem sikerül, felrúgom a lábaim, aztán a talpaimra ugrok, abban a pillanatban vissza, hátraesem, a fenekemre, a torkomnak szegezi a fakardját. Akkorát ütött a fejemre, hogy alig látok, engedek, egy röpke mosolyt aztán hátrarántom a testem, ez némileg meglepi, van időm eltűnni a ködbe, aztán ő máris felveszi a ritmust, az ütőt a fejem fölé tartom, ő ráüt, megrázkódik, felreped, de nem tört össze. Szerencsére. Ez annyira jó, hogy nem látom, merre ugrál!
- Ez így gáz! Legközebb azt mondjátok, hogy szétvertek egy nem fair küzdelemben!
Hátamba üt, felemelem a fejem, a fájdalom, gyenge, de jelenetős már így is.
- Sokat dumálsz! - lök meg, az orromra esek, az egyik kezemre sikerül rátámaszkodnom, a másikban sikerül úgy lendíteni ezt a dögnehéz terhet, hogy kihozzon az egyensúlyzavarból, egy ronda bukfenccel, a talpaimra tudok ugrani valahogy, ő máris újra itt van, meglendítem a furkót, félrecsapja a kardját, teste megáll.
- Nem kell finomkodnod ember!
Nem mond semmit, olyan tökéletesen csendes, zajtalanul sodródik, alig bírok elkerülni előle, alig bírok ezzel az ütővel bármit csinálni! Ráadásul érzem, ahogy megüt, tutira szétcseszi a testem egy hamar belátható időn belül! A térdeimen, a könyökeimen, kósza rándulásokban, az arcom, a füleim, főleg a füleim éreztek maradandó károkat. Kurvára szédülök, azt.
Megpróbálok előre kerülni, hogy neki kelljen védekeznie tőlem, hogy ki tudjam találni, merről jön, de csak pörgök a saját testem körül ezzel a súllyal, nem bírok ráérezni a fogására, tömör, és nehéz, fültövön csap, újra, oldalra vágódok, bele az egyik fába.
Valami más kell! A bizsu sem csinál semmit, pedig kezdtem azt hinni, megy ez a hülyeség! Két marokra fogom a fát, amint sikerül a lábaimra állnom, rászorítok a nyelére. Mögöttem van, nem mozdulok, a vállamra csap, átlendül felette, a levegőben felém fordul, és a torkom is ugyan olyan sorsra jut. Nem mozdulok.
A nyele megérinti az orrom. - Rájöttem - nevetek, azt hiszem, a térdeim nagyon kész vannak, mert elkezdtem lefelé esni. - Ám, nem vagyok hülye. Tudod, aki nem érez fájdalmat, könnyen észreveszi az összeset. Sokkal érzékenyebben érint, mintha sírnék! Vagy nevetnék! Téged nem érdekelt ez az egész! Annyira leszarod, hogy normálisan agyon se versz! Öntörvényű vagy, mint én! Nem akartál edzeni, be akartad bizonyítani, hogy nem bírom ki! Nem támadtad ezt a hülyeséget a kezemben, aminek a megsemmisítésével legyőzhettél volna, te engem támadtál!
- Nem függ össze.
- Köcsög! Dehogynem! Add meg nekem az örömöt, hogy nem szét akartál verni, hanem csak azt akartad, kiálljam a köcsög próbát, amivel, megérdemlem, hogy te edz engem! Te nem vagy hülye! Tudod nagyon jól, mekkora kurva esélyfölényed van velem szemben!
- Nem foglalkozok kölykökkel.
Nem tudok felállni, még egy kicsit térdelnem kell. A köd erősödik, már ebben a rövid távolságban is alig látom őt.
- Fogalmam sincs a kardvívásokról, nem is érdekel! Te ezt már akkor tudtad, amikor ezt odaadtad! Olyan vagyok ezzel, mint egy elegáns utcahuligán! De nem kell! - hajítom neki a fatörzsnek melettem. - Nekem van két kezem, két lábam, ezek az én fegyvereim! A saját kibaszott testem! Ezt győzd le Yakuza!

Eltűnik a fakardjának a nyele. Koncentrálok. Oda kell figyelnem, ha erős akarok lenni, ha meg akarom mutatni, vagyok ott, ahol ő lehet, hogy nem vagyok gyenge, ha elvesztem ezt, akkor nem lehetek többé senki felett! Képtelen leszek a fiúknak megmutatni az irányt. És elveszünk az előző sötétségben, mint a családom.
Elpusztulunk az erősekkel szemben.
Az a furcsa láng, végigjárja a testem, érzem a forróságát, az erejét, a felhő megfoghatatlan helyét az égen! Érzem magamban azt az elszántságot, amit csak önmagammal tudok megfogni, belemarkolok a földbe, a köveket feldobom, egy, kettő, sok, rengeteg, beléjük szalad, megzavarja egy pillanatra őt, az arcába csapódnak, a szemeibe, az orrába, a szájába, a homok, a törmelék, az életem, egy vagyok a földdel, a porral, azzal, amit a világ ad, azzal tudok küzdeni! A vállaiba tenyerelek, rálendülök, de ő ledob magáról, és az alhasamba üt kardjával,
- Balra.
Nem kérdezek, védekezek a megadott irányba a fakardja nekiütődik a karjaimnak - jobb, és lent - átcsapom a kezeim a másik irányba, felfelé, és lefelé is csapok az öklömmel, ha netalántán ugrani akarna, vagy rúgni az arcom felé, ne találjon el! Idegesít a gyorsasága!
- Ne olvasd, le mit csinálok! - bukkan elő, egy pillanatra, magasan a fejem felett, támadó állásban tartva a fegyverét, én éppen, hogy oldalra tudokm esni, mert megbotlottam a saját lábaimba, és egyenesen egy elég mozgékony gyökérzetben találtam magam. - Nem a te ügyed! - lehajol, és leteszi maga mellé, a kardot. Vége? Ennyi? Levegőt kell vennem, mert elfelejtettem.
A gyökérzet lábakat növesztett, felsőtestet, fekete szatén kabátot, éj hajat, ez ő. Felguggolok.
- Unatkozom!
Felugrom, a lábaimmal előre rúgok, lendülök, a tenyereimmel leütöm a mellkasát, aztán az öklömmel orrba ütném, ha nem tér ki előlem, basszus! Fegyvertelen! Most elkapod! Beindultam, nem tudom abbahagyni, amint a földre érek, máris egy félfordulattal lendülök utána, ő úgy mozog, mintha csupán tánclépéseket gyakorolna, könnyed, elegáns, faszt sem érek ezzel! Leszarom! Ez az én erőm, ettől vagyok oda való, ahonnan jöttem! Nekem nem kellenek stílusok, és tudás, én magam vagyok, a saját képességeimmel!
A szemei, meglátom a szemeit, akarja, a vállamba üt. Fényes, szürke csillanás. Mi a? Ez nem a keze! Ba--! A kur--!
Ez igazi! Megvágott! Érzem, ahogy a vér kiömlik belőlem, hátraugrom, nem térek magamhoz a hírtelen meglepetésből!
Mi a? Samurai Jack beállást produkál a ködben!
- Azért, mert a tízedik azt mondta, nem, azért elhoztam ez is! - észre sem vettem, végig ott lógott a kardtartó vacak az oldalán? - Ez a Wakizashi! Ezzel foglak megtanítani arra, hogy tiszteld a fegyvereket, amiket a kezedbe adok!
A francba, még fel is húztam, nekem lendül, a tenyereimbe szorítom az éles pengét, érzem, mániákussá feszül a hangom, ahogy átszántja a tenyereim, szinte felezve őket, és az a rengeteg érzés, ami az agyamat meghülyíti, ez tetszik! Suhint, szinte maga az megsért, hogy a levegőt felém csapja, nem érdekel, a fejem felett csap le rám, a port használva csúszok, felkavarom magam körül, ahogy azt a múltkor, a léptei hangosak, most figyelmetlen, aztán újra elveszik a tejfehér csendben, nem érzékelem őt, pengéje az arcom suhintja, belemar, belekapaszkodok, megszorítom. A fájdalom, a fém lehelete a bőröm, ahogy mindent megfeszítve siklik ki, már nem is figyelek másra, csak erre.
Nem tudom követni, nem is akarom.
- Vakítsd meg!
Felcsapom a port, ő megpróbálja elütni, de mint egy szemfedő, mindig visszamarad, ez marha jó, nem tudja lerázni a fejéről, megzavarja az érzékeit, prüszköl, ahogy az előbb, eltömíti a füleit, a szájába furakszik, hátrálni próbál belőle, eltűnik, toporog a lábaival, a penge csillanásai, ahogy a napfénye megnyalja, ez is tudom? Megállok, és várok, amikor ő is megnyugszik, a besurranó kósza fénypontokra kezdek figyelni.
Aztán jól tarkón vágnak. He?
- Hagytam magam. - szegezi a fejemhez a pengét, a hátam mögül. - Nyilván tudod. Az volt a célom, hogy akarj a képességeidre támaszkodni.
- Vicces volt azért, hogy bevetted! - nevet a férfi különös hangon.
- Mára elég ennyi is - de nem folytatja, hanem elrántja a kardját, egy fehér szörny ugrik be közénk, engem jobbára seggel előre rúg fel, őt egyetlen ütéssel méterekre taszítja. Fehér haja olyan, mint a gomolygó köd, ez az a srác, akit csajnak néztem! Stikkes ebben a korházi szerkóban.
- Voi! Ne merj kardot rántani a Főnökömre! - ismerős az arca, a mozdulatai követhetetlenek, ja meg egy pengében végződik a keze. Irritálnak ezek a furcsa fazonok!
- Persze, nyilván engem védtél… - nem normálisak ezek a formák, én mondom. A taszító köd kezd alábbhagyni, mire felállok, teljesen feloszlik. Mintha itt sem lett volna soha.
Felállok, leporolom a ruhámat, megigazítom a nyakam, tarkón ütnek. Megfordulok, a srác a kezembe adja azt, amit eldobtam.
- Tanuld meg használni!
Nem figyelek rá, őket nézem, a srác elevenen beszél, magyaráz valamit a másiknak, aki láthatóan leszarja.
- Hé! Engem te érdekelsz, nem ő! - csapom az ütőt a furcsa fazon felé. A testem, fáradt, emelni alig bírom. Látványosan mutathatok.
- Szarzsák!
Amint kimondja, egy undorító, fekete dolog csapódik a földbe, mintha valami szemeteszsák lenne, nem bírtam elugrani, teljesen megbénultam, a mellkasom megfeszült, az ujjaim a fanyélre szorítottam. Kezei, lábai, és feje is van… ember! Ez egy frankón hapsi! Fekete, mintha szénné égett volna. A fehér hajú hosszú pengéjével lök egyet a vélhetőleg teljesen halott emberen.
- Ő a Vongola embere! Ő keltette az köd illúzióját az edzéshez - hallom a sráctól, odaguggol a tetemhez. - Kicsinálták.
- Na. Közöm sincs hozzá! - tárja szét a kezeit, de olyan furcsa, a maszlag megmozdítja a karját, oké, most felsikítok, és a fejébe ütök egy hatalmasat. Azt hiszem, nekem kész van, a mai nap.
- Főnök, főnök! Az összes fazon odabent, na pont olyan mint ez!
A kardos srácra nézek, de ő neki sem tiszta, mi történt, pláne, hogy még az agyát is most terítettem a pázsitra, így végképp nem tudja megállapítani. De mozgott! Tutira mozgott, esküszöm, hogy mozgott! Nem elég, hogy idecsődült, az összes hangos, idióta fejű fazon? Most mi van?
- Ez nem az edzés része ugye?
- Nem.

Folyt.
Superbi Squalo
Admin
Admin
Superbi Squalo

Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Re: Honma Gregory Natsu   Honma Gregory Natsu EmptySzomb. Nov. 05, 2011 10:33 pm

Mág több ilyet! Jutalmad 100TP, gratulálok, kedves barátom, ezzel a jutalommal szintet lépsz!
Honma Gregory Natsu
Felhő
Felhő
Honma Gregory Natsu

Karakter információk

TémanyitásTárgy: Re: Honma Gregory Natsu   Honma Gregory Natsu EmptySzomb. Nov. 26, 2011 9:27 am

3.

Oké. Alapállás. Megvan. Körbenéz. Megvan. Mégis mi a faszom folyik itt? A furcsa fazonok szétszóródtak valami alakzatban, és engem Gray a fák közé parancsolt. Előhúzta a fegyverét, és most várnak. A csodára szerintem? Megrezdül az egyik bokor, és egy szénné kozmált dög tör ki belőle, oké, én sok természet filmet néztem, de nem esik le az őshulló, amit Gray egy mozdulattal vág ketté.
- Biztos, hogy jóval többen vannak! - emeli a feje felé a Wakizashit.
- Voi! Te neked nem kell itt okosnak lenni! - de miért ordít ez a fiúlány? Meguntam, haza megyek, de a lábaim földbe gyökereztek. Nem hagyhatom itt őt! Mert mintha én akkora haszon lennék itt! Forró lehelet csap a tarkómba, és egy zöld pofa nő ki hirtelen a vállamból. Nyugalom Natsu. Ez kurvára belém harapott! Ne sikíts Natsu, gyerekes dolog az. Azok a fehérek a fogai? Az ökleimmel a fejére csapok, feldob a levegőbe és átzuhanok a társaság felett, majd belevágódok egy tölgybe, örök nyomot hagyott ez most, leesek a földre, de nem ájulok el, bár a látott vérmennyiségtől, ami ömlik a vállamból, lehet, mindjárt elfogok, a dög a levegőből indul felém, de aztán húscafatokra szakad, és a maga legundorítóbb módjában szétterül mögöttem a gyepen. - Na, most még szemétre is vigyáznom kell, a francokat!
Ez nekem beszél. Próbálom követni a japánját, de nem igazán sikerül. Mindegy, felállok, és az ellenkező irányba rohanok, fűropogás hallatszik minden irányból, kettő zöld vág elém, a hátam mögött kidriftel még négy, de azok aztán orra is esnek, előre figyelj már! Gray fekete hajzata, hármat vág, majdnem elgázoltam őt, és döglöttek is. Azta. Az öreg néniknek esélyük sem lenne ellenem, ha ilyet tudnék én is!
- Jó ötlet Natsu, vérezz még egy kicsit. Legalább egy helyre kerül az összes másolat dobozállat!
- Á, köszönöm szépen, örömmel. Miféle másolatról beszélsz?
- Tudnám mi jött rá a Milleflorera!
- Beszéljél már Japánul! - esem a földre. Foltok úsznak körém, alakok, hangokat hallok, nevetés. Bolondok ezek a formák. Vörös lángok, végigsöpörnek majdnem a mi tarkómon is, át a fákon, a levegőbe csapnak, lenyűgözve bámulok tátott szájjal, mint ovis koromban a henteses üvegén át a kiakasztott fél disznót. Forró. Érzem, hogy elalszom ettől a kellemes melegtől.
- Ushishi a főnök megunta!
Ne jelenj meg csak így a semmiből furcsa fazon! Az egy korona a fején? Szőke gyerek százvattos vigyorral jelzi, merre kell menni a kialakuló fekete füstben. Ég, olyan mint a kibaszott avarégetés a szomszédban, büdös is, meg kurva szép is.
- Pedig le akartam nyűgözni a paraboláimmal! - köszön be hegyomlás is, bár csak az ötvenes cipőméretét látom be, azt hiszem, pont a szénmonoxid mérgezés alatt térdelek. Kezdem kicsinek, jelentéktelennek, és véresnek érezni magam. Gray nem tette el a fegyverét. Idecsillog. Akkor most? Ja, én is még szorongatom.

Aztán lett a fehérség. Hosszan nyúlt el az agyamban. Képek, megfoghatatlan élményei kavarogtak porként a semmiben, ahol a lélegzetem is olyan volt, mintha lábost vernének az oszlopokhoz, kisgyerekként, tettünk ilyeneket. Csakhogy létezzünk. Ez volt a maga megfoghatatlan illúziója a valóságunknak. Mindig. Kellett valami, ami igazi.
Hatalmas levegővel térek magamhoz, szinte ölel a meleg, ami megcsapja a tarkóm. Azonnal a vállamra nézek, de a sebnek nyoma veszett. Mintha sohasem létezett volna. Talán csak egy álom volt az egész?
És engem eladtak valami férfi prostituáltnak.
Kizárt. Eleven emlékként élnek a fejemben. Gray arca. Az ő arca. A lángok, és a fájdalom.
De miért vagyok tiszta ruhában, teljesen épp? Hiszen biztos, hogy nem tűnhettek el így. Képtelenség. Megszorítom a vállam, és érzem, ott van az, csak én nem látom. A szétszakadt bőr, a kiálló megroppant csontok, bele tudok nyúlni a lyukakba is, a bőr alá, a húsba, és érzem a szövetek felszínét. Nem vagyok penge biológiából sehogyan sem, de tudom, hogy a bőröm alatt nincsenek lyukak.
- Észrevetted az illúziót!
Hang, a falak megrezdülnek, és egy pillanatra látom az igazi formájukat. Sárga, öregszagú, dohos tapéta, mint otthon. - Az agyad réteges. Nem láthatod meg, most, ami igazából körülvesz.
Fehérré válik minden, pedig talán meg se nézhettem magamnak a drágának tűnő, tiszta szobát, és már a földet érzem a seggem alatt. Kemény, mint a beton. Fel akarok állni, de érzem, vérzik. Ömlik belőle. Hangok szűrődnek a füleimbe.
’Ushishi, oda a kárpit!’
’Szívem ez a limo, nem is a minek…’
’Kuss! Gray, te meg enged oda Lussuriát!’
’Voi, mellé ment!’
’Egyenesen lövöldözz már!’
’Jó van, pofádat befogod, a te dolgod a vezetés!’

A férfi fekete hajába túrja az ujjait, majd leengedi újra a kezeit. Most igazgatja a frizuráját? Inkább a ruháit dobná le, olyan giccses, mint egy pávián segge, ha szétverik. Piros-zöld-lila. Kocsiban ülünk? Milyen vérzés? A bőröm elvörösödött, de az érintése most is hideg, nem érzem a vérem tapintását.
- Mond el, mit akarsz!
- Ha megunod a maffiát, tudni fogjuk. Túl messze kerültetek.
Fekete és arany színek ütnek a szemeimbe, megrándulok, de egy orrba vágás visszaüt, mozog, hintázik, mindjárt hányok. Sikeresen valakinek a cipőjére ment.
- Az anyád! - hopp.
- A főnök mérges lesz. Drága volt. Hihi!
- Kicsinállak! - Inkább nem kell.
- Inkább koncentráljatok arra, hogy lerázzátok az illúziókat!
Ők is tudták? - Tegnap még nem volt arról szó, hogy Millefiore dobozállat illúziók, meg fegyvertáskás repülő hiénák fognak üldözni!
- Voi! Abba lehet hagyni a nyavalygást!
Valami ragyogó fényt érzek a vállamba áramlani, és olyan kellemes, meleg, mint a lángok. Mintha azokat sugároznának belém. Egy éles kanyart érzek, belevágja a fejem az ülésaljába. Még szerencse, hogy nagy a tér.
- Itt vagy Gray? - csukom be a szemeim, de azt hiszem kinyitni sem volt érdemes, mert akkor megint hányni fogok. Minden fehér, és lüktet, meg forog, mint egy elszabadul ló a körhintán.
- Itt vagyok.
Jó. Oké. Elájulok.

Ceasarnak hívták. Mondom, de a saját szavaim se hallom. Fáradtság, és vérveszteség. Ezek után nem kell alkoholistának lennem, mint a nagypapának. Elég ha elmegyek a maffiához.
Ki vagyok ütve, mint a másnapos papa.
Pedig. Ő aztán keményen vitte haza a feleseket, bevásárlótáskában! Nem tudom. Csak, hogy ő volt.
- Nincs róla ismeretem.
- Meglepődsz, ha azt mondom, nekem se?
Kinyitom a szemem. Huh, kényelmes, de ez leginkább csak most tudatosul bennem. Barna, és krémszínek, ezt a mutertól tanultam, ezeket a szép szavakat, idáig futott az értelmem, szóval ilyen színek vannak mindenütt. Hatalmas szekrények. Gray oldalt.
- Ez egy elég patináns szállodai szoba, úgyhogy kérlek, ne hányj megint.
Ez az, most keltem fel, de nyugodtan emlékeztess rá. - A Varia egyelőre megtűr minket, mert szövetségeseink, a családom nemsokára értünk jön.
- Egyszer. Kérlek. Legyél már annyi idős mint kábé én, és csak úgy nagyhaveri jó fejségből kezd már azzal, hogy jól vagy? Igen, remekül vagyok! Akkor jó, haver csúnyán elláttak. Áh, nem éreztem semmit.
- Kizárt.
- Köszönöm. Ja, mi van azzal a korházzal? Szétverték?
- Illúzió.
- Ja, akkor nem kérdezek már semmit, mert nem értem már úgy se!
- Szedd rendbe magad, aztán gyere ki a szalonba!
- Japánul öcsém! - felülök. Nagy, fehér kötés világít a balomon. Nos, nem pazaroltak rám sok segítséget, ahogy észreveszem. Gray hátratolja a kis széket, amin ült, és kimegy az ajtón, én gyorsan megigazítom a séróm, a megrágott felsőm, kiugrom a takaróból, és a nadrágom is kisimítom. Nadrág. Jó, mégsem lehettem pizsamába!
Mellé futhatta volna egy pólóra. Kirohanok utána, údeodabaszott. Ez tényleg gazdag. Hatalmas falak, drága kanapé eltolva, macskaszőnyeg, öreg, elit, sznobszag. Nagyanyámnak volt egy fali festménye, ami én mázoltam a falra, tollal, és filctollal, az a remekmű. Öt dollárért el akartam passzolni a haveromnak. Vihette volna a házat is egy tízesért mellé. - Erre nem kell vigyázni?
- Megvette a Vongola nekünk, úgyhogy nyugodtan szétverhetjük.
- Az menő.
Előkerül a kardja. Ezt most komolyan gondolja? Jó, ne érdekeljen, hogy kocsányon lóg a fél kezem, és azt se tudom még, fiú vagyok-e, vagy terhes, felugrik a levegőbe, én el, Jénai, amit egy újságban láttam egyszer, kettőbe száll, jobbra, és lefelé, alatta komód is elválik egymástól, nem akadály, a falra támasztja a lábait, én a szőnyegen átesem, nem látom őt, a penge rezeg, ahogy elhúz a fülem mellett. - Levágtál egy tincset a hajamból! Ettől voltam kócos gyerek! - hátranyúlok, és felkapom azt, amit a tenyereimmel könnyűnek ítélek, egy poharat, szétcsapom a tenyereimbe, miközben oldalra vetődök, és a szilánkok véresre vágják a tenyereim. Ki fogok fogyni ebből lassan, ő a fejem felett lendíti el a kezét, aztán maga elé üti a pengét, a szilánkok szétosztódnak, az arcába, a torkába, és az egyik karjába vágnak. Azt az arcot. Mintha észre sem vette volna. Felüti a pengét, még egy rakás tincs, kezdek mérges lenni. Leseggelek a földre, és a lábaimmal felrúgom, na oké, tudom, hogy hagyja magát, de azért, ha így hagyja magát, akkor bizony én nagy szarban lennék, ha belendülne. Eltűnik, ezt már ismerem, és igen, épp elugrom, mielőtt a hátamba ütne a lábaival, gyönyörű landolás, kiegyenesedik, a kardját lendíti, tíz pontos mellkas vágás, köszönöm. Azt hiszem le kéne feküdnöm egy masszív tárgy alá, és ki sem mozdulnom többé.
- Sosem fogsz elrugaszkodni ettől a szinttől, ha csökönyös szamár vagy!
- Jó persze, szívesen szétrúgnám a picsádat, ha nem lennél level háromszázas elftroll Mordorból!
Váh, ez még beszélgetni se hagy, a hátamra esek, ő a mellkasomba tolja a jobbját. Gondolkozz! Pörögjön az agyad Natsu, biztos van valami trükk, amivel átlehet baszni!
Halottnak tettetem magam!
Hülye, ez nem egy medve!
- Leszámollak.
Meglököm magam, neki felszalad a térde, a kezeimre támaszkodok, marokra fogom a szőnyeget, és megrántom, ahogy átlendülök a karjain, megmozdul, kilendül a fejére dobom, szétcsapja, de a rojtok megnyúlnak, rengeteg, hülye kis szövet, olyan lesz, mint egy háló, rázuhan, összeszorul. A meglepetés ereje nem tart sokáig, szétbomlasztja a kreálmányom, ki kell ütnöm, mielőtt újra belelendül, felé ugrom, a testem az övé elé csapódik.
A penge elszalad az oldalam mellett. Aztakurva! Kikerültem!
Hatalmasra tágulnak a szemei. Nem tudom, hogy csináltam. Orrba vágom, minden lendületemmel, erőmmel, és haragommal, hátracsapódik a feje. Aztán nevetni kezd.
Megőrült. - Végre. Kezdtem feladni a reményt, hogy akarni fogod!
Leizzadtam. Büdös vagyok.
Beszakad az ajtó, keretestül.
- Voi! Itt a Vongola söpredék a szemétért, te meg gyere, Sawada dumcsizni akar velünk!

Végre.

Vége!
Natsu a macskaszőnyeggel a perzsaszőnyegre gondolt. Perzsa(szőnyeg)macska

Tsuna
Admin
Admin
Tsuna

Hozzászólások száma : 124

Karakter információk
Család::
FV:
Pénz::

TémanyitásTárgy: Re: Honma Gregory Natsu   Honma Gregory Natsu EmptyVas. Dec. 04, 2011 9:06 am

Yo, te szadista!
Hiába kerestem helyesírási hibát, nem találtam. Szóval, ez elkeserített engem, de sebaj a tömörülésért még beszólhatok. Mit tömörülsz? Főleg a Variával? Azt hiszed, mert te Gray bácsi tanítványa vagy bármit megtehetsz? Na jó most az egyszer : DDD Kedvenc szavam: fiúlány --> Hermafrodita >,< Még szerencse, hogy nem Sq olvasta XD

Semmi probléma nem volt a kalandoddal, Jutalmad: 20.000 FV!
https://khrszjatek.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Honma Gregory Natsu   Honma Gregory Natsu Empty

Honma Gregory Natsu
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Honma Gregory Natsu
» Honma Gregory Natsu papírfecnije
» Honma Gregory Natsu 'Neccu'

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték :: Off :: Események :: Történetek-
Ugrás: