Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod!

KezdőlapPortal*Legutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

A hatéves Uni kérése az éghez

Go down 
SzerzőÜzenet
Xanxus
Mesélő
Mesélő
Xanxus

Hozzászólások száma : 63

A hatéves Uni kérése az éghez Empty
TémanyitásTárgy: A hatéves Uni kérése az éghez   A hatéves Uni kérése az éghez EmptySzer. Dec. 14, 2011 12:11 am

Szemetek. Mivel türelmem véges, ezért előbb kezdjük a küldetést! (És mert Sawada öccsének túl nagy a befolyása felettem, hogy rohadjon meg! XD)

Elmesélem, hogy is kell elképzelni az egészet.
Itt nem osztok ki konkrét feladatot. Magatoknak kell együtt, vagy egyedül kitalálni, hogyan illenétek bele legjobban ebbe a világba. Segítségetek persze lesz, de minimális. Amennyire nem kell megerőltetnem magam.

Mesélőtök az itteni Uni lesz! Írjátok le, hogyan találkoztok vele. Uni fog titeket egy helyre vinni, ahol egymással is találkoztok. Azon a helyen fogja elmesélni a lenti történetet.
Kaptok pár szót, segítségként a helyszínhez. Tető. Ég. Fotel. Álom. Felhők. Barackfa.

...

Mama. Mindig meséltél egy történetet egy világról, ahol ezek az emberek nem rosszak. Ahol az érintés nem fáj. Egy világ, ahol az edzések nem gyötrelmes kínok.
Ahol igazi hatéves lehetek. Mama. Egyszer megnézhetem ezt a világot, ahol nem haldoklom?

A nevem Uni. Születésem óta tudom, hogy összekötője vagyok a párhuzamos világoknak. Kapcsolatban állok minden másik énemmel, de én nem hallom a hangom. Mert ez a világ volt az első, ami elpusztult. Mama. Az anyukámat szeretném látni bárhol máshol, ezért megkérlek titeket, hogy segítsetek.
Hat éves vagyok. Itt elég idős arra, hogy kiképezzen a Vongola. Övék minden. Mindenki fél tőlük, az erejük hatalmas. Én is, amikor Tsunayoshi-kun megérint, mindig el kell bújnom, és sírnom. Ő a legrosszabb. Már csecsemőkoromba megtanította Mama, mit kell mondanom. Előbb tudtam az illemet, mint a lángjaim használni. Azt mondják Tsunayoshi-kun máshol jó. Ebben a világban a bal kezében tartja a világot, a jobb kezében pedig Byakurant, aki mindenben mellette áll. Ő a mérleg, ő dönt. A rendőrség, az ítélőszék, és a halál.
Gyűlölete Mamát is elérte. A szemeiből eltűnt az erő. Teste elnyúlt, arca beesett. Elhamvadt, és a szélbe szállt, ott lehetett végre szabad.
Még nem mondhatok el mindent. Nem vehetjük szánkra a hősöket. Azért választottatok titeket, mert ti a szabad világban születettetek.
Ez az első párhuzam. A döntő. Ha ez megsemmisül, az univerzum is.

Kérlek titeket, találjatok meg.

Vissza az elejére Go down

A hatéves Uni kérése az éghez
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték :: Off :: Játéktér :: Japán :: Namimori :: Namimori középiskola :: Főépület-
Ugrás: