Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod!

KezdőlapPortal*Legutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Nikora Tesura

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Nikora Tesura
Köd
Köd
Nikora Tesura

Hozzászólások száma : 5

Karakter információk
Család:: -
FV: 10.000
Pénz:: 92.500 yen

Nikora Tesura Empty
TémanyitásTárgy: Nikora Tesura   Nikora Tesura EmptyCsüt. Okt. 27, 2011 1:16 am

Név: Nikora Tesura

Nem: Férfi/Fiú

Életkor: 20 év

Láng: Köd

Család: Még nincs

Jellem: Jókedvűnek mutatja magát, általában közvetlen az emberekkel. Bár kedveli a magányt és szeret a maga világában lenni. Nem igazán szerény természetű, tisztában van az erősségeivel és a gyengeségeivel egyaránt. Pénz annyira nem motiválja a barátságot és a bajtársiasságot helyezi előtérbe. Nem tudja kezelni a nőket így általában mogorván viselkedik velük.

Kinézet: Fehér majdnem vállig érő haj és kék szem. 178 cm magas, 64 kg vékony testalkat szálkás izomzat és nagyon fehér bőr.
Ruházat: Fehér ing általában ujja feltűrve, fekete nyakkendővel ami lazára van kötve. Fekete hosszú vászon nadrág. Szögletes szemüveg.
Felszerelés: Egy arany óra amit nagyapjától kapott ajándékba. Jól karban tartott láncos sarló ( nem tudtam eldönteni hogy egyéni fegyver-e vagy nem és úgy döntöttem ide írom mert semmi különleges képessége nincs ). Egy különleges hosszúkás fülbevaló.

Előtörténet:

Egy kényelmes irodai szobában ücsörgök épp. Szép bútorok, kitüntetések a falon előttem egy hatalmas íróasztal. Nincs időm jobban körülnézni, mert kinyílik az ajtó és egy őszülő vékony testalkatú jól öltözött figura lép be a szobába. Szigorú szemei végig engem figyelnek. Szépen leül az asztal mögé, kezét az asztalon helyezi el és az ujjaival sátrat formál.
- Kezdjük az elején, ki maga. - mély nyugodt hangon kezdett bele.
- Nikora Tesura vagyok. Japánban születtem . . . - kezdtem az élmény beszámolóval melyet néhol kiszíneztem.
"De nektek azért elárulom:"

Körülbelül 20 évvel ezelőtt.
Egy Kyotói bérházban élt egy család Nikora Suzumi és férje Nikora Kazuya. Nemrég született egy gyermekük akit Tesurának neveztek el. Ám nemsokkal a születése után kiderült, hogy gyermekük immunrendszere nem épp a legjobb ha így folytatódik pár év és meghal. Nagy izgalom volt házban mert megérkezett Nikora Tanakasi, Tesura nagyapja Olaszországból. Hozott egy gyógyító erejű fülbevalót amit a fiú fülébe helyezett. Azt mondta hozzá,"Hogy ez egy szívesség aminek majd egyszer elvárják a viszonzását". ( a fülbevaló nem ad semmi különleges erőt vagy valami csak annyit mint egy hétköznapi ember immunrendszere ha elfogadható. )
Teltek múltak az évek Tesura elég beteges gyerek volt, de hála az égnek nem volt életveszélyben és nagyapja ajándékának. Kiskorában sokat csúfolták fehér hajszíne és bőre miatt, sokszor meg is verték. Mikor 14 évesen elkerült felső közép iskolába úgy döntött nekiáll edzeni, hogy megtudja magát védeni. Még mindig nem bírta a hosszú távú megterheléseket, de erejét így is folyamatosan fejlesztette. Mindezek mellett az osztály egyik legjobb tanulója is volt.

16 évesen koromban viszont teljesen megváltozott az életem. Egyik délután mikor hazafelé tartottam. Egy fekete autó állt a házunk előtt az oldalának egy fehér öltönyös szivarozó férfi dőlt.
- Szép fülbevaló.- szólt hozzám barátságos hangon.
- Köszönöm nagyapámtól kaptam. Miben segíthetek?- kérdeztem vissza.
- Milyen lényegre törő fiatalember. - nyugtázta nevetve- nem rabolnám az időd, de egy szívességet szeretnék kérni.
- Tőlem? Egyébként miért segítenék, öreg? - válaszoltam kicsit nyersen.
- Mert tőlem van a fülbevaló amit nagyapádtól kaptál. -érkezett a válasz.
Bementünk a házba elmesélte, hogy egy olasz maffia család tagja és a környékünkön élő Jakuzával kerültek össze tűzésbe. Nekem amolyan idegenvezető szerepet kellett ellátnom. A rajtaütést 2 nap múlva éjszaka terveztük meg.
Három öltönyös ember állított be hozzánk Lim Kohitar, Lix Raden és Trevlock aki nem árulta el a teljes nevét. Egy elhagyatott raktárhoz vezetett az utunk. Én sikátorban vártam őket. Már fogytán volt a türelmem, ugyanis fél órát várakoztam és semmi nem történt. Végre történt valami hirtelen az épületből kiabálás és lövöldözés hallatszott. Pánikba estem, lábaim nem mozdultak, egész testem lebénította a félelem. Egy árny közeledett felém futva, nem ismertem fel még meg nem fogta a kezem és rám nem szólt:
-Fiú fussunk. - szólt rám.
Kicsit magamhoz tértem mikor felfogtam, hogy Lim az el is kezdtem a nyomába rohanni. Teljesen elvesztettem az irány érzékem és zsákutcába kötöttünk ki. Közeledő lépteket hallottunk hallatán Lim fegyvert rántott és az utca bejárata felé célzott vele. Rajtam halál félelem lett úrrá. "Nem akarok meghalni." - csak erre tudtam gondolni. A léptek egyre közeledtek, mi ott ültünk a sarokba egymás mellett. Kinyitottam a szemem Lim elég meg volt döbbenve és leeresztette fegyverét. Mikor megjelent a 3 banda tag és a mellettem ülő férfi befogta a számat.
- Pedig láttam, hogy elre jöttek- mondta az egyik fegyveres.
- Na mindegy mennyünk tovább. -válaszolta egy másik.
Erre elmentek. De mielőtt felfogtam mi történt elájultam.
Kinyitottam a szemem és a szobámban voltam. Az ágyam mellett Lim Kohitar ült bekötött kézzel.
- Áh Tesura jól vagy?- kérdezte széles vigyorral.
- Mi történt, hogy kerültem ide?- kérdeztem kicsit fáradtan.
- Megmentettél minket, köszönöm. -jött a férfi válasza.
- De-de nem csináltam semmit.- mondtam kételkedve.
- A te erőd volt az ami megmentett és elrejtett minket. -válaszolta.

Ezek után elvitt magával Olaszországba. Ahol a nagyapám gondjaira bízott. Mint kiderült nagyapám is maffia tag. Megtudtam, hogy a köd láng erejét birtokolom és hogy született maffia tag vagyok. 3 éven át edzett az öreg. Megtanított a lángom irányításár és fegyver forgatásra. Lőfegyver és kardok helyett láncos sarlót választottam magamnak fegyvernek. Kicsit furcsállotta a dolgot, de megtanított a használatára. Igen kemény évek voltak. Az öreg nem kímélt.
Az első évben csak fizikai edzés volt és fegyver forgatást tanultam. Mikor megkezdtük a második évet jött el az ideje, hogy a lángomat megtanuljam használni. Bezárt egy szobába egy eléggé kiéheztetett kaukázusi keverék kutyával. Azt mondta a lángjaim nélkül nem élem túl. A kutya elől próbáltam menekülni, de mikor már nem tudtam semmit tenni halál félelem lett úrrá rajtam. Ekkor kinyílott az ajtó nagyapám büszke tekintettel jött be és elmondta jegyezzem meg milyen érzés ez most, mert erre lesz szükségem. Nevetve megkért, hogy bújak elő. Elmagyarázta, hogy az én lángom illuziókat tud létrehozni. 2 év alatt megtanultam akaratommal irányítani és használni.
Jócskán megerősödtem. Jelenleg külsős ként segítek a maffiának vagy maffiáknak. Nem tartozom sehova alkalmi munkákat vállalok.

Napjainkban.
- Szóval üzleti ügyek miatt tartózkodik már három éve Olaszországban? - kérdezte a férfi az asztal mögül.
- Igen. - válaszoltam nyugodtan.
- Tudja, hogy azért van itt mert azt feltételezzük köze van a maffiához. - hangzott a mogorva kijelentés.
- Biztosíthatom semmi köz. . . félbe szakadt a mondatom, mert kinyílt az ajtó. Egy jól öltözött erős testalkatú férfi lépett be rajta.
- Áh Tesura önt keressük épp a rendőrkapitánytól jövünk, szabadon távozhat. - fogott is bele rögtön.
Átnyújtott egy papírt az asztalnál ülő férfinak. Aki morcos arccal bólintott.
- Viszlát nyomozó úr örülök, hogy beszélgettünk. -mosolyogva fel álltam és távoztam. Megmentőmmel együtt.
- Lim, mi tartott ilyen sokáig?- kérdeztem vidáman.
- Hát tudod. . .

Jelenleg is folytatom munkáim és egy családot keresek akik elfogadnak.

A hozzászólást Nikora Tesura összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 27, 2011 4:27 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Colonello
Admin
Admin
Colonello

Hozzászólások száma : 121

Nikora Tesura Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nikora Tesura   Nikora Tesura EmptyCsüt. Okt. 27, 2011 2:06 am

Üdvözöllek téged is Tesura!
Nos, hol is kezdjem? (hehe...már én unom, hogy mindig ezzel a hülye szöveggel kezdek)
A történet egyszerű, semmi különleges nem volt benn, de jó. Rövid és lényegretörő. Az van, hogy elutasítom, de nem ezért...Azért utasítom el, mert találtam sok helyesírási hibát. Például azt, hogy Olasz ország nem így írjuk, hanem Olaszország. Szerintem legalább egyszer alaposan olvasd át a történetet és javítsd a helyesírási hibákat.
Miest megvan, szólsz mondjuk privát üzenetben, vagy itt hozzászólásként és már nézem is át.

Giotto.
https://khrszjatek.hungarianforum.com
Nikora Tesura
Köd
Köd
Nikora Tesura

Hozzászólások száma : 5

Karakter információk
Család:: -
FV: 10.000
Pénz:: 92.500 yen

Nikora Tesura Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nikora Tesura   Nikora Tesura EmptyCsüt. Okt. 27, 2011 4:31 am

Legjobb tudásom és a word legjobb tudása alapján javítva. Remélem nem hagytam benne hibát ha igen az már csak az én tudatlanságom.
Colonello
Admin
Admin
Colonello

Nikora Tesura Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nikora Tesura   Nikora Tesura EmptySzomb. Okt. 29, 2011 12:17 am

Én pedig legjobb tudásom alapján átnéztem. Így már rendben van, igaz még mondattagolási hibák vannak de az nem annyira zavar, mint a helytelen szavak. Vesszőkért amúgy is csak a fontosabb helyeken "harapok". Például a mint, aki, ami, stb. szavak előtt.

Nos, akkor üdvözölnélek is, mint fogalmamsincshanyadik köd lángú játékost! Előtörténetedet
ELFOGADOM

TP: 200 +100 halloween ajándékképpen, tehát 300
Pénz: 100.000 yen
Colonello
Admin
Admin
Colonello

Nikora Tesura Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nikora Tesura   Nikora Tesura EmptySzomb. Okt. 29, 2011 2:24 am

Jah és a +20.000 yen, amit majd a D szintű gyűrűre használsz majd el. Bocsi ezt kifelejtettem.
Ajánlott tartalom

Nikora Tesura Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nikora Tesura   Nikora Tesura Empty

Nikora Tesura
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Nikora Tesura
» A gyűjtő - magánküldetés Kyara, King, Nikora és Yukii-kun részére

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték :: Off :: Előtörténetek :: Köd-
Ugrás: