Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod!

KezdőlapPortal*Legutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Asion Shuya

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Asion
Vihar
Vihar
Asion

Hozzászólások száma : 6

Karakter információk
Család:: Chiavarone
FV: 10.000
Pénz:: 17.500 yen

Asion Shuya Empty
TémanyitásTárgy: Asion Shuya   Asion Shuya EmptySzer. Okt. 26, 2011 10:47 am

Név: Asion Shuya
Nem: Férfi
Életkor: 17
Láng: Vihar
Egyéni fegyver: Családi kardja
Család: Chiavarone Famiglia

Jellem: Egy igen vakmerő fiú akiben megvan a mersz arra hogy olyat tegyen amit más örültségnek tart. Jó szívű és segítőkész, nem akad fenn minden apróságon, de őt is ki lehet hozni a sodrából. Könnyen tud barátkozni viszont nem bízik meg akárkiben, mondhatni hogy jó emberismerő. Emellet pozitívan áll hozzá az élethez viszont ha harcról van szó megállíthatatlanul tör a győzelem felé.

Kinézet: 187 cm magas, barna hajú, zöld szemű jóvágású srác. Alkatilag a normális kategóriába sorolnám

Ruházat: Általában lazán öltözködik, melegebb időben rövidnadrág és póló, hidegebb időkben farmer és kapucnis pulcsi, plusz egy dzseki az összeállítása. Sapkát nem hord mert szereti inkább szabadon hagyni a fejét, ettől szabadabbnak érzi azt. Cipőit inkább a kényelem alapján választja meg mintsem a divat miatt, de mindig sikerül a kettőt ötvöznie.

Felszerelés: A kard mit az ősei hagytak rá (egyenlőre elzárva míg eléggé képzett nem lesz a használatához), Anya nyaklánca, Zion iránytűje és a gyűrű mely a Nagyapjáé volt

Előtörténet:

Egy meleg nyári napon kezdődik történetem: a nevem Asion Shuya, egy normális japán felső középiskolás vagyok. Egy átlag családból származom. Nem vett fel minket a pénz, de nem is vagyunk éppen rászorulók, az apám egy cég egyik főosztályvezetője, anyám háztartásbéli. Én a magam 17 évével épp az iskolából megyek haza.
-Asion: Egy újabb unalmas napnak van vége, és ez a hőség.., azt hiszem hazaszólok, hogy hűtsenek be egy jó hideg…-
De ekkor valaki hirtelen hátulról nekem jött és fellökött, majd sietve továbbmegy anélkül, hogy észre vette volna mit csinált. Felálltam és leporoltam magamat.
-Asion: De sietős itt valakinek, na de mindegy.
Tovább indultam s közben elővettem a mobilomat hegy felhívjam anyámat, de a telefon csak csörög, és csörög de nem veszi fel senki.
-Asion: Na, ezzel meg mi van? Hiszen anya mindig otthon van. Mindegy úgyis nemsokára hazaérek, majd akkor beszélek vele.
Tovább haladtam a házunk felé de kb.. 200 métere a háztól nagy füstöt vettem észre.
-Asion: De hiszen arra lakunk mi is, remélem nem a házunk az, anya, apa…
Neki iramodtam és fél perc múlva megérkeztem a már félig romokban félig lángoló házunkhoz.
A ház látványától teljesen lefagytam és nem tudtam mi is van, majd mikor észhez tértem felordítottam és a romos lángoló épület felé szaladtam.
-Asion: ANYA, APA….
Már majdnem el is értem mikor egy kar elkapott, és nem engedett tovább futni.
-Zion: Maradj veszteg kölyök, már nem tudsz értük semmit sem tenni.
Rápillantottam az alakra, aki visszatartott és felismertem benne azt, aki pár perccel azelőtt fellökött nagy sietségében.
-Asion: Maga…
-Zion: Azt hiszem az előbb fellöktelek téged, sajnálom de nagyon siettem, de még így is későn érkeztem.
-Asion: Mi történt itt, miért áll lángokban a házunk?
-Zion: Ez igen hosszú lenne elmondani, ha lehet inkább mennyünk el máshova, mert itt nem biztonságos.
-Asion: Még nem, a szobám még ép, ha mást nem is, de azt ki kell mentenem.
Azzal beszaladtam a lángok közé és eltűntem, Zion hiába kap utánam nem tudott megfogni, így csak várja visszatérésem.
-Zion: Remélem, ép bőrrel megúszod kölyök.
Eközben felértem a szobámhoz és épp berúgom az ajtót, az ágyam felőli fal már félig leszakadt és lángok nyaldossák, de az íróasztalom még épségben van. Gyorsan odaszaladok és elkezdek rajta kotorászni. Meg is találom, amit kerestem, egy kis fém kulcsot, majd a kulcs után felkapok egy kis fém dobozt és egy nyakláncot az asztalról majd megfordulok, hogy le mennyek, de az ajtót már szintén lángok fogják közre.
-Asion: Fene mit csináljak?
Ekkor megfordulok és észreveszem az ablakot, bár tudom, hogy veszélyes, de egy percet sem habozok. Két lépést hátrálok az ajtó felé, majd nekifutva kiugrottam az ablakon kezem a fejem elé kapva.
A ház előtt Zion tátott szájjal bámult miközben kiugrok az ablakon, és még a füves részen földet érve gurulok vagy 3 métert.
-Zion: (Ebben a kölyökben van mersz, csak úgy kiugrani 5 méter magasról nem éppen hétköznapi). Jól vagy kölyök?
-Asion: Az mindegy hogy én hogy vagyok, de az már nem hogy ez jól van-e.
Törökülésbe helyezkedtem, a nyakláncot a nyakamba akasztottam, majd az ölembe vettem a kis fém dobozt.
-Zion: Értékes számodra?
-Asion: Igen, nagyon. Apám adta a 15. szülinapomra hogy ha majd eljön az ideje, kinyissam és használjam azt, amit rejt.
-Zion: Értem, és a nyaklánc?
Zion észrevette, hogy a nyaklánc medál részére egy furcsa alakzat van vésve, mikor a kezembe vettem tisztán ki tudta venni, hogy a véset egy farkast vagy valami hasonlót ábrázol.
-Asion: Anya adta, egy régi családi talizmán, azt mondta, ha hű vagyok őseim akaratához, akkor a rajta lévő róka fog védelmezni.
-Zion: Szóval egy róka…….. Tempesta La Volpe Rossa (a vihar vörös rókája).
-Asion: Mi?
-Zion: Ne is foglalkozz vele, na de akkor ha megvan mindened, ami kell, elmehetnénk végre innen?
-Asion: Igen....
Felálltam, de mielőtt elindultam volna hátrafordultam és még egyszer jól megnéztem a házat melyben felnőttem és melyhez oly sok szép emlékem fűződött. Majd megfordultam és Zion után mentem.
Zion egy 4*-os szállodához vezetett melyben japán tartózkodása alatt élt.
-Zion: Amint felmegyünk biztonságos lesz, ott majd mindenről beszámolok neked azzal kapcsolatban, ami a házatokkal és a szüleiddel történt.
Majd beszálltunk a liftbe mely felvitt minket a 7 emeletre a 777-es szobába.
-Zion: Na, most már biztonságos, kicsit szusszanhatok....
-Asion: Mielőtt itt bealszik, nekem kezdjen el csak szépen mesélni.
-Zion: Oh, igaz is, még nem szabad piheni, de mielőtt bele kezdenék, a mondókámba szeretném, ha kinyitnád azt a kis fém dobozt, ha jól sejtem, hogy mi van benne, akkor sok megbeszélni valónk van.
-Asion: Rendben....
Elővettem a kis fém kulcsot és kinyitottam vele a fém ládikát, abban 3 tárgy volt: Egy régebbi vaskosabb kulcs (valószínűleg egy régi épület kulcsa), egy lepecsételt levél és egy kis vörös köves gyűrű.
-Zion: Hmm.., egy D szintű gyűrű, ahogy sejtettem..... de hosszú éjszaka elé nézünk.
-Asion: Én eléggé éber vagyok szóval.....
-Zion: Rendben, na akkor kezdjük. Az én nevem Zion és az olasz Chiavarone maffia családhoz tartozok.
-Asion:…... MI?
Annyira ledöbbentem ettől az egy mondatától, hogy szinte teljesen leblokkoltam.
Zion vár egy percet, míg vissza zakkantam és folytatni tudja.
-Asion: Jól hallottam?
-Zion: Igen, teljesen jól. Egy olasz maffia család embere vagyok, a család vezetője azért küldött japánba hogy ezt visszavigyem neki.
Majd a kis fém dobozra mutat.
-Zion: A két generációval ezelőtti vezetőnk adta a te nagy apádnak ezt a gyűrűt, a te nagyapád is a család tagja volt és bár nem volt éppenséggel erős sokban segítette a család fejlődését. Majd miután az akkori vezető meghalt ő is otthagyta a családot és visszatért ide japánba. Letelepedett és megházasodott, eddig világos?
-Asion: Igen, de nehezemre esik elhinni.
-Zion: Majd elhiszed….. idővel.. . A lényeg hogy a mostani vezetőnk úgy döntött, hogy visszakéreti ezt a gyűrűt veled együtt.
-Asion:..……. Mi?
-Zion: Igen, mivel a mi fiatal vezetőnk is korod béli, szóval úgy gondolta, hogy ti is olyan jól fogtok kijönni, mint a nagyapáitok.
-Asion: Azt hiszem, kezd összeállni a kép. Szóval te azért jöttél a szüleimhez, hogy elkérd tőlük a gyűrűt velem együtt.
-Zion: Igen, de sajnos az ellenségeink gyorsabbak voltak, és megölték a szüleidet, valószínűleg nem tudták érkezésem okát csak azt, hogy kihez megyek így inkább megölték őket és lerombolták a házat mintsem, hogy sikerrel teljesítsem a küldetésem.
-Asion: Azt hiszem most már minden világos, mond csak meg tudnád adni a vezetőd telefon számát, személyesen akarnék vele beszélni.
Zion átnyújtott nekem egy kis cetlit, elvettem és elkezdtem tárcsázni a számot a szállodai telefonról, egy perc múlva egy fiatal hang szólt bele a telefonba.
-Dino: Tessék, ki beszél?
-Asion: Hello Asion vagyok, nem tudom, hogy jó számot hívtam-e de……
-Dino: Oh.. szóval te vagy Asion, igen jó számot hívtál örülök a szerencsének én Dino vagyok.
-Asion: Értem, szóval te vagy a család fiatal főnöke (egész rendes srácnak tűnik így elsőre).
-Dino: Igen a legjobb részénél fogtad meg. Fiatal hát igen nem vagyok egy olyan öreg fószer mint a filmekben, még csak 32 éves vagyok, szóval mondjuk, hogy még korod béli vagyok.
-Asion: Hehe……….. hát nem is úgy képzeltelek el, én még csak 17 vagyok, bár gondolom, ezt tudod.
-Dino: Igen, mindent tudok, na de az hogy felhívtál az azt jelenti, hogy elfogadod az ajánlatom?
-Asion: Igen hajlok rá, bár nem tudom, hogy tudod-e de Zion elkésett, a házunk romokban és a szüleim is halottak, szóval nem vagyok benne biztos, hogy a közel jövőben fogok elmenni, de vegyük úgy, hogy sikerült meg győznöd.
-Dino: értem, nos, ez sajnálatos és szomorú hír amit mondtál, tisztes megemlékezést és temetést fogok tartatni a szüleidnek, és előkerítettem azt, aki tette. Viszont annak örülök, hogy csatlakozol hozzánk, mond meg kérlek Zionnak hogy addig maradjon veled, míg fel nem készít téged.
-Asion: Rendben és köszönöm.
-Dino: Ugyan semmiség, nos, akkor a mihamarabbi találkozásig most búcsúzom.
-Asion: Nemsokára, viszlát.
Azzal letettem a telefon kagylóját és visszamentem Zion-hoz.
-Zion: Nos?
-Asion: Jól ment, mindent meg beszéltem vele, azt hiszem, egy új életvitel felé nézek.
-Zion: Örömmel hallom, akkor holnap reggel el is viszlek hozzá, de addig is aludjunk egyet, hosszú napunk volt.
-Asion: Zion, Dino azt üzente, hogy amíg készen nem állok, addig te maradj velem.
-Zion: Készen nem állsz?
-Asion: Igen, most még egy ideig még nem szeretnék sehova menni, amíg mindent el nem rendeztem itt.
-Zion: Értem…… már értem, rendben azt hiszem, most hunyunk egyet és akkor holnap elkezdjük a felkészítésedet.
-Asion: Felkészítést, mire?
-Zion: A lángra…….
Zion anélkül hogy mondott volna még valamit elvonult aludni, így hát én is ledőltem estére, de elalvás előtt azon agyaltam milyen lángra célozhatott.
Másnap reggel korábban keltem fel mint szoktam. De Zion mégis megelőzött, már a kávéjával is végzet mire felöltöztem.
-Zion: Örülök, hogy ilyen korán már talpon vagy.
-Asion: Minél előbb el akartam kezdeni azt az edzést, amit mondtál, erősebbé kell válnom, hogy soha többé ne történhessen meg az, ami tegnap történt.. soha többé.
-Zion: (elmosolyodik) Jó elszántság, ez illik egy maffia taghoz. Akkor kezdjünk is bele, először is vedd fel a gyűrűt arra az ujjadra, amelyikre kényelmesnek érzed.
-Asion: Oké…….. hova is tettem.
Gyorsan körültapogattam a zsebeimet, majd eszembe jutott hogy még mindig a dobozban van. Kinyitottam a dobozt és felhúztam a gyűrűt a jobb kezem középső ujjára.
-Zion: Rendben, most pedig koncentráld az elszántságodat, alakítsd őket energiává, majd lánggá melyet a gyűrűk segítségével hozol létre.
-Asion: Mi van?
-Zion: Huh….. Azt hiszem tartok neked egy kis demonstrációt.
Zion felemelte a bal kezét, és a rajta lévő gyűrűn hirtelen egy kis sárga lángocska jelent meg. Teljesen ledöbbentem azon hogy ez lehetséges.
-Zion: Ez az elszántság lángja, a láng tisztasága és ereje attól függően nő vagy csökken, hogy az elszántságod mennyire erős vagy gyenge.
-Asion: Nos, azt hiszem valamennyire értem, szóval koncentráljam az elszántságomat a gyűrűbe és alakítsam azt lánggá.
Elkezdtem koncentrálni amennyire csak bírtam, de semmi sem történt. Ez azonban nem szegte kedvem és tovább folyattam.
-Zion: (Hm, azt hiszem, szüksége van egy kis besegítésre). Áh, hagyd a fenébe egy olyan gyenge elszántságú gyereknek soha nem fog sikerülni, mint amilyen te is vagy. Add fel hogy valaha is erősebb leszel a mostani állapotodnál.
Zion mondata megfagyasztotta a figyelmem, egyre másra csak ez kongott a fejemben, míg nem…..
-Asion: Nem fogom engedni, hogy AZ történjen! Soha többé…….. SOHA TÖBBÉ!
Ekkor a kis gyűrű fellobbant és heves vörös lángok jelentek meg rajta.
-Zion: Na, ez az. De azért egy kicsit vegyél vissza, túl nagy fokon égsz.
Még pár próbálkozás után már teljesen simán sikerült előhívnom a lángot.
-Asion: Azt hiszem most már jó lesz.
-Zion: Nos, egyenlőre. De soha ne feledd el, hogy ha az elhatározásod meg gyengül, akkor a láng is elgyengül.
-Asion: Nem feledem, de mond csak, van valami értelme is ennek a lángnak?
-Zion: Jó kérdés, már mondom is. Az elején kezdem, 7 típusú lángot különböztetünk meg:
Ozora: (Ég) ez narancsszínű és a harmónia faktora,
Arashi: (Vihar) ez vörös, mint amilyen a tiéd is, és ennek a bomlasztás a faktora,
Ame: (Eső) amelynek színe kék és a nyugodtság faktora,
Kiri: (Köd) lángja lila színű és az alkotás a faktora,
Hare: (Nap) melynek aranysárga lángja van és a hatékonyság faktora,
Kumo: (Felhő) lángja indigó színű és a terjedés faktorral rendelkezik,
Kaminari: (Mennydörgés) zöld színű a lángja és a keménység faktorral rendelkezik
Ezek a faktorok az egyes lángok egyedi tulajdonságára utalnak.
-Asion: Szóval az enyimé a szétbomlasztás. Hmm, érdekes, minél előbb taníts meg arra hogyan tudom megfelelő képpen használni a lángjaimat.
-Zion: Rendben, akkor neki is kezdhetünk az edzésednek. De azt hiszem előtte keressük meg hogy hova is illik az a kulcs, talán valami értékeshez.
Két hétbe telt, de végül sikerült megtalálnunk azt a helyet ahova a kulcs illett. Egy buddhista templom egyik titkos raktárának ajtaját nyitotta melyet állítólag egyik felmenőm zárt le.
-Zion: Szerinted mi lesz az ajtó túloldalán?
-Asion: Nem tudom, de mindjárt kiderül.
Azzal elfordítottam a kulcsot a zárban és az nyikorogva feltárult, az ajtó túloldalán nem volt más, csak egy öreg állvány melyen egy több száz éves kard pihent.
-Zion: Egy kard, és biztos hogy nem egy mai darab.
-Asion: A szerzetes szerint több száz éve van itt és ez idő tájt csak a nagyapám volt, aki kétszer kinyitotta. Valószínűleg elvitte és feljavíttatta a kardot.
Zion oda lépett a kardhoz majd megvizsgálta és rendkívül ledöbbent.
-Zion: De hiszen ez……..
Érdeklődve oda léptem hozzá és én is szemügyre vettem a kardot. A penge alján ahol a markolathoz csatlakozik egy véset volt, melyen egy nap volt látható a közepén egy C betűvel és alatta egy szalagszerűségen ott díszelgett a Famiglia szó.
-Asion: Még nem igazán tudok sokat, de azt én is megértem hogy ez a Chiavarone család címere nemigaz?
-Zion: Pontosan, és bár vagy 30 éve itt áll ez a kard még mindig nincsen rajta egy karcolás sem, valószínűleg a nagyapád mikor elvitte, a család egyik kovácsa elszántság láng segítségével újra kovácsolta a kardot így tartósabbá, erősebbé és élesebbé téve azt.
-Asion: Ez egy nagyszerű kard.
De mielőtt hozzá érhettem volna Zion levette az állványról és a mellette álló hüvelybe helyezte majd egy erős kötéssel lezárta a kardot és elszántság lánggal pecsételte le.
-Zion: Ahhoz hogy ezt használni tud, még sokat kell fejlődnöd, nagyon sokat. Ehhez a kardhoz A, de minimum B szintű gyűrűk és a tiédnél sokkal tisztább lángok szükségesek.
-Asion: Értem, akkor addig talonban tartom, míg készen nem állok majd rá, és azt hiszem eljött az ideje………
-Zion: Minek?
-Asion: Hogy elinduljunk Itáliába.
-Zion: Akkor innen egyből irány a reptér, végre haza mehetek.
1 óra múlva meg is érkeztünk a reptérre, de alig hogy a taxink elment két lövés hallatszott és Zion erőtlenül esett össze.
-Asion: Zion, hé Zion tarts ki!………
-Zion: Fiú… fogd ezt…….. ez elvezet…….. a - főnökhöz……
Majd Zion örök nyugovóra hajtotta fejét, kb. 10 perc múlva megérkeztek a mentősök, akik elszállították Zion holttestét.
A Zion által adott kis iránytűt néztem melynek nem volt tűje, viszont egy apró lángocska körözött a peremén, amely folyamatosan olasz ország felé mutatott.
-Asion: Akkor azt hiszem egyedül bár, de irány Itália.
Zion halála óta három nap telt el, a rendőrségen való vallomástétel után felszedtem Zion személyes tárgyait a szállodából majd repülőre ültem és Olaszországba mentem. A reptérről a kis iránytűt követve folyattam az utam.
Olaszország: Chiavarone család bázisa előtt
-Asion: Az iránytű egyenesen ide mutat, azt hiszem megjöttem……….
A bejáratnál két öltönyös ember állt, akik megallítottak.
-Öltönyös: Ide csak a felhatalmazott emberek mehetnek át.
-Asion: Fel is vagyok rá hatalmazva.
-Öltönyös: Nem kaptunk értesítést arról, hogy bárki is érkezne ma.
-Asion: Akkor értesítsék Dion-t arról, hogy jöttem.
Az egyik öltönyös nagyon berágott rám, meg gyilkos pillantásokat vetett rám. Valószínűleg nem tetszett neki hogy csak úgy le Dino-zom a főnökét. A másik egy kis készülékbe beszélt valamit, amit nem hallottam majd azt mondta várjak, míg az illetékesek megérkeznek.
Pár perc múlva meg is érkezett egy szemüveges, őszülő ember.
-Romario: Ő lenne az, aki a főnököt keresi?
-Asion: Az vagyok.
-Romario: Hmm……. hogy hívnak fiú?
-Asion: Asion Shuya.
Romario-n látszott, hogy nagyon meglepett.
-Romario: Ha te vagy Asion, akkor hogy hogy egyedül vagy? Hol van Zion?
-Asion: Meghalt, 3 nappal ezelőtt mikor a reptérre mentünk, hogy eljöjjünk ide, valaki két golyót eresztett belé és meghalt. Utolsó erejével adta oda ezt a kis iránytűt, ami elvezetett ide.
Elővettem a kis iránytűt a zsebemből és oda adtam Romarionak.
-Romario: Ez nagyon szomorú hír, és nem is értem mért nem kaptam róla jelentést.
-Asion: Valószínűleg mert az, aki megölte eltusoltatta az ügyet, és mivel gyanítottam hogy ugyan annak a keze van benne a dologban, mint aki a szüleimmel is végzett ezért elhoztam ezeket.
Elővetem egy néhány apróságot a zsebemből köztük zion 2 sárga köves gyűrűjét.
-Asion: Azelőtt vettem le róla őket mielőtt még a mentősök elvitték volna őt.
Romario arcára kiült a szomorúság és bár csak egy könnycseppet engedet látatni biztos voltam bene hogy mélyen belül siratja meg elvesztett társát.
-Romario: Rendben, gyere velem elvezetlek a főnökhöz.
Azzal Romario bevezetett a villába, ami sokkal tágasabb volt mint azt kívülről gondolná az ember.
-Dino: Áh, Romario téged kerestelek……. Oh és Asion-al vagy, szóval végre megérkeztél, na de hol van Zion?
Mielőtt még Romario elkezdte volna közölni Dinonak a hírt, én kezdtem bele a mesébe.
-Asion: Meghalt három napja japánban.
-Dino: Micsoda, meghalt, de hát hogyan?
Gyorsan felvázoltam a helyzetet Dino előtt, majd mély csend ült hármunkra.
-Dino: Értem….(Felemelte a kezét és letörölte könnyeit)….. Zion mindig is hűen szolgálta a családot és nagyon jó barátom volt, de hogy így haljon meg.
-Asion: Sajnálom, ha nem kellet volna velem foglalkoznia még biztos élne.
-Dino: Nem Asion, nem a te hibád. Ez egyedül csak is azért történhetett, mert nem számoltam az ellenség erejével. Őszint én nem hittem hogy olyan erős embert is küldenek, aki túl tud járni Zion eszén.
-Asion: Meg fogom bosszűlni a szüleimmel együtt, de nem gyűlölettől hajtva, én nem fogom megölni őket csak ezért. De nem fogom annyiban hagyni!
-Dino: Jó hozzá állás, bár igaz hogy ez még egy kicsit így korai, de szeretném megnézni mennyire jutottál ez alatt a kis idő alatt.
-Asion: Máris.
Felemeltem a kezemet és meggyújtottam a vörös lángot a gyűrűmön.
-Dino: Szóval tudod használni a lángot, és azt is tudod mit is jelent?
-Asion: Igaz Zion nagy vonalakban de beszélt róla. Ezek a végső elszántság lángok melyek láng formájában tükrözik vissza az egyén elszántságát.
-Dino: Igen, mondjuk úgy hogy ez neked megfelelő tudás így elsőre, de azért még sokat kell tanulnod és én szívesen tanítalak majd.
-Asion: Hálás lennék érte, oh és mielőtt elfelejtem…
Kivettem az egyik táskából a kardot és átnyújtottam Dino-nak.
-Asion: Ez a családi kardunk, a nagyapám annak idején újra kovácsoltatta az egyik láng kovácsotokkal, ezzel megerősítve azt. Bele van vésve a család címere is, és mint a tulajdonosa ezennel felajánlom neked a kardomat Dino főnök.
-Dino: (Elmosolyodik) Örömmel fogadlak a családban Asion.
-Asion: Én örülök hogy befogadsz főnök.
-Dino: Elég lesz a Dino is.
-Asion: Rendben Dino.

Asion Shuya vagyok 17 éves, és ez annak a története hogyan léptem be a Maffiózók világába.

A hozzászólást Asion összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 28, 2011 9:21 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Superbi Squalo
Admin
Admin
Superbi Squalo

Hozzászólások száma : 108

Asion Shuya Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asion Shuya   Asion Shuya EmptyCsüt. Okt. 27, 2011 2:04 am

Nos, üdvözöllek téged is!

Kezdjük azzal, hogy a történeted elutasítom.

Vegyük sorra a hibákat.
1. A helyesírás. Rengeteg helyesírása hibát találtam, szavakban, esetleg vesszőhibák.
2. Az, hogy elkezdted a történeted úgy, hogy magadról mesélsz (ahogy kell), majd folytattad úgy, mintha egy harmadik személy lennél, aki elmondja mi történt (ezt nem vagyok hajlandó elfogadni). Tehát, ahogy elkezdted írni, úgy folytasd. Pl.: Egy meleg nyári napon kezdődik történetem. Az összes mondatodat E/1-ben írd meg, ha kérhetem.
3. -Asion:O_O”. Ez most mi? Különböző emotikonokat, hangulatjeleket nem igazán kedvelem a szövegbe, de ha mégis beleírsz, az sem baj, de hogy tudja valaki azt mondani, hogy O_O"? Ezzel együttesen, csak jelzem, hogy nem kell a párbeszéd elejére írni, hogy aktuálisan ki mondja azt a mondatot. Ezért színezzük ki a párbeszédeket.
4. Hiányzik a leírás, hogyan kaparintottad meg lelked legfőbb vágyát, amire minden kis tinédzser vágyik, az igazi álmot, a lángokat. Leírtad, hogy kaptál egy vörös gyűrűt, amiből következtettem, hogy vihar lángúnak készülsz, de ha nem is tudod, hogy mik azok a lángok, vagy használni nem tudod őket, egy cseppet sem, úgy nem tudom semmiképp sem elfogadni a történeted.
5. Valamint írtad, hogy a Chiavarone családba tartozol. De nem írtad le, hogy kerültél be. Vagyis leírtad, hogy kiszemeltek téged, meg, hogy beszéltél a főnökkel, de azt nem, hogy be is kerültél.

Tehát, összességében, kérlek javítsd ki a helyesírási hibákat, E/1-ben írd meg, ha ez lehetséges, az emotikonokat hanyagoljuk párbeszédeknél, valamint írd le, hogy kitől, hogyan, mivel tanultad meg használni a lángjaid, jó részletesen, az kell a büdösfattyú adminoknak (mint nekem:D), és végül, de nem utolsó sorban, írd le, hogyan kerültél be a Chiavaronehoz, esetleg, ha ragaszkodsz ahhoz, hogy beszéltél Dinoval telefonon, akkor kérlek, hogy azt is írd le, hogy mit beszéltetek. Valamint ott állsz a bázis előtt. Kérlek írd tovább, hogy bemész, bevesznek, tesztelnek, vagy akármi. Így olyan, mintha félbehagytad volna a történeted.
Asion
Vihar
Vihar
Asion

Karakter információk

Asion Shuya Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asion Shuya   Asion Shuya EmptyPént. Okt. 28, 2011 5:13 am

squalo mester javítva vagyon kéretik újra le ellenőrizni és ítéletet mondani felette. kicsit bővítettem is de szerintem jobb lett mint volt
Superbi Squalo
Admin
Admin
Superbi Squalo

Asion Shuya Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asion Shuya   Asion Shuya EmptyPént. Okt. 28, 2011 5:24 am

Problémám hasonló, a helyesírás. Kérj meg valakit, aki pengén ír helyesen, hogy olvassa át neked és javítsátok ki együtt a hibákat. Ezt tudom tanácsolni. Főként a kettőzött mássalhangzóknál vannak hibáid, hogy szimplán írod őket, nameg a vesszők, gondolom a wordre hagyatkozol, de vesszők terén a wordot ki lehet dobni a kukába. Tehát egyelőre ismételten el kell utasítsam a történeted.
Viszont a kibővítésed megfelelőnek tűnik.
Asion
Vihar
Vihar
Asion

Karakter információk

Asion Shuya Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asion Shuya   Asion Shuya EmptyPént. Okt. 28, 2011 5:35 am

oks kijavítom a helyesírási hibákat és újra felrakom, bár ha tudnál ajánlani egy jó helyesírás korrigáló progit az jól jönne mert diszlexiás meg diszgráfiás vagyok szal a helyesírás terén meg vagyok lőve
Superbi Squalo
Admin
Admin
Superbi Squalo

Asion Shuya Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asion Shuya   Asion Shuya EmptyPént. Okt. 28, 2011 10:54 pm

Három a magyar igazság, plusz egy a ráadás, mi?

Tehát, ezúttal már elfogadom az előtörténeted, készítsd el az adatlapod!

Szint: 1
TP: 200
Vagyon: 100.000 yen (sajnos, mivel javítanod kellett a történetet, nem adhatok bónuszt.)
Ajánlott tartalom

Asion Shuya Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asion Shuya   Asion Shuya Empty

Asion Shuya
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Asion Shuya

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték :: Off :: Előtörténetek :: Vihar-
Ugrás: