Seryon Leon
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2011. Oct. 26.
| Tárgy: Seryon Leon Szer. Okt. 26, 2011 9:53 am | |
| Név: Seryon Leon
Becenév: Kami
Kor: 26
Nem: férfi
Láng: vihar
Születési idő: 1990.07.30.
Család:Vongola, Varia Fegyverek: 2db nighthawk típusú pisztoly, és egy darab európai típusú kétkezes kard.
Belső jellem: Nagyon csendes visszafoghatatlan gyilkos aurával rendelkező személy aki imádja a harcot ha nem is veszik észre rajta. De amennyire beteg annyira segítőkész és megértő tud lenni másokkal.
Külső jellem: 194cm magas, égkék szemű, nagyon szálkásra kigyúrt vadember, félhosszú szőkésbarna hajja,l mindenhol fémékszerekkel díszítve, és teletetoválva. A ruhái egy fekete farmer amit hóban, esőben,sárban tehát mindenhol olyat hord, meg egy fehér feszülős izompóló vagy egy kigombolt ing, edzőcipőben vagy strandpapucsban feszít állandóan. És a kihagyhatatlan fegyverei!
Általános cuccai: Egy fekete öngyújtó, a kardja, a pisztolyai, és a lényeg amiért seregeket is képes lenne leölni a cigije!!!
Előtörténete: Elég hamar belekezdtem a nagybetűs életbe úgy 7-8 évesen mikor belekeveredtem árván egy bandaháborúba és az egyik bandavezér megsajnált és megmentett ezek után ő nevelt fel mint a hivatalos fiát. Miután elrendezte a papírokat rögtön bele is kezdtünk az edzésembe mert meglátta bennem azt a vadállatot ami most vagyok és azt mondta hogyha meg tanulom uralni ezt a szörnyet akkor bármit elérhetek az életben. Az edzésen egészen 15 éves koromig folyt amikor először megláttam a Varia család embereit és azt nem mondtam apámnak h én is be akarok oda kerülni és h bármit meg fogok tenni bármilyen erőszintet elérek nekik és bárkit legyőzök, de ez nem ment ilyen egyszerűen mert amint rátaláltam 17 évesen egy sérült Varia tagra utam során először elláttam sebeit és miután magához tért beszélgetésbe fogtunk.
Hé öreg hogy hívnak legalább a neved tudjam hogyha már megmentettelek??(kérdeztem tőle de ő ere csak annyit felelt.) Sora-nak hívnak fiam és téged, legalább tudjam a megmentőm nevét!?(válaszolt a kérdésemre ezzel az intelligens poénnal!) Leonnak hívnak uram látom hogy maga a Varia család tagja. Ha nem zaklatja fel lenne magához egy kérdésem ami úgy szólna hogy hogyan lehet bejutni a Varia osztagba!?(csak annyi volt a válasza erre.)
Először is fiam mivel úgy is tartozok neked az életemmel megmondom neked a választ és tanítok még valamit mellé ami nagyon jól fog jönni a Varia családba ha befogadnak téged!(én erre semmit nem tudtam reagálni az örömtől csak annyit nyögtem neki oda.)
Mikor kezdjük az edzést mert kíváncsi vagyok mindenre ami erősebbé tehet engem!(erre ő nem csinált semmit csak felnevetett és azt mondta hogy.)
A fiatalkori énemre hasonlítasz!
Az edzéseimnek 20 évesen voltak vége ezen a három éves edzésen megtanított engem minden tudására amire képes volt és megkaptam 21 éves koromba az első gyűrűmet és ezzel együtt azt is hogy még 2 év edzés állt előttem mert mindenre megtanított a lángokkal kapcsolatba mindent elmagyarázott (pl. mesélt a dobozokról és a többi típusú lángról!)miután befejeztem az edzésem elvitt a Varia-hoz ahol leteszteltek engem és utána teljes jogú taggá avattak. De mire betöltöttem a 26-ot addigra nagyon sok tapasztalatot szereztem magamnak a harc terén ezért volt esélyem erősebb ellenfelek ellen vagy éppen ha taktikáról volt szó tudtam segédkezni a taktikák kitalálásában!
A hozzászólást scared017 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 26, 2011 10:09 am-kor. | |
|
Seryon Leon
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2011. Oct. 26.
| Tárgy: Seryon Leon Szer. Okt. 26, 2011 9:54 am | |
| Bocsesz már javítom is csak rosszul másoldtam be!! | |
|
Colonello Admin
Hozzászólások száma : 121 Join date : 2011. Jul. 29. Age : 29 Tartózkodási hely : Vongola főhadiszállás
| Tárgy: Re: Seryon Leon Csüt. Okt. 27, 2011 12:56 am | |
| Bocs, de ezt el sem kell olvassam és elutasítom. Az okokat PÜ-ben leírtam. Szeretném ha figyelnél azokra. | |
|